|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
###Sierpień-Dior Guerlain FakeBake CK SallyHansen LOreal Revlon Bourjois MaxFactor###
Witam
Zapraszam do wymian, chętnie oddam też ciuchy za kosmetyki - zapraszam do drugiego wątku odzieżowego ![]() Podkłady: 1. Astor - Skin Match - 402 Carmel - ubytek ok. 30-35% 2. L'Oreal - Infaliable 24h - 150 Beige Eclat/Radiant Beige - ubytek ok.45% 3. Diorskin NUDE odcień 10 - ubytek ok.25% dla mnie jednak za jasny wymienię najchętniej podkład Estee Lauder DW albo Lancome Ideal Teint ale można kusić innymi 4. Revlon - Photoready - 008 Golden Beige - ubytek ok. 10-15% 5. Max Factor - Skin Iluminizer - 75 Golden - ubytek ok. 40-45% 6. Max Factor - Skin Iluminizer - 45 Warm Almond - ubytek ok. 45-50% Bronzery/róże: 3. L'Oreal - Glam Bronze, mozaika 4 kolorów, używana- zatarte granice między kolorami, piękny efekt do brązowienia jak i konturowania twarzy, zużycie ok.20%? starcza na wieki - bardzo wydajny!! 4. Bell, 2Skin Pocket, Pressed Rouge (Modelujący róż do policzków). Ja używałam go jako bronzer. Wspaniałe opinie na KWC. Ubytek ok. 20% bardzo wydajny!!!! 5. Sunkissed - Shimmer powder, puder do twarzy i ciała nowy, oddaje bo kupiłam taki sam, ale w pędzelku. 6. Guerlain Meteoryty 03 Medium - odsypka 10kulek dla wypróbowania ![]() Oczy: 7. Nyx glitter cień do powiek odcień Las Vegas, ja nie umiem niestety go nakładać, tylko wypróbowany 8. L'Oreal Super Liner Gel Intenza - żelowy eyeliner w słoiczku, ubytek może 15%, bez pędzelka 9. L'Oreal Voliume Million Lashes So Black So Coulture tusz do rzęs, nowy tylko raz wytestowany Lakiery: 1. Sally Hansen Xtreme Wear pomarańczowy (kilka razy maźnięty) 2. Essence the gel - żelowy lakier kolor 25 - prince charming Perfumy: Bouriois - Glamour Fantasy 50ml. - raz psikane test +kartonik Avon - Percive Soleil 50ml - raz psikane test +kartonik Avon - Summer White Sunset 50ml. - raz psikane test +kartonik CK - IN2U - odlewka ilość do ustalenia max. 20ml Fake Bake - 60minutes - użyty może 2 razy i leży w szafie, zdecydowanie wole kosmetyki do smarowania niż psikacze. Bez rękawicy oddaje ![]() Edytowane przez Molaaa Czas edycji: 2015-09-07 o 13:18 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ###Sierpień-Dior Guerlain FakeBake CK SallyHansen LOreal Revlon Bourjois MaxFac
Bronzery/róże:
3. L'Oreal - Glam Bronze, mozaika 4 kolorów, używana- zatarte granice między kolorami, piękny efekt do brązowienia jak i konturowania twarzy, zużycie ok.20%? starcza na wieki - bardzo wydajny!! 4. Bell, 2Skin Pocket, Pressed Rouge (Modelujący róż do policzków). Ja używałam go jako bronzer. Wspaniałe opinie na KWC. Ubytek ok. 20% bardzo wydajny!!!! 5. Sunkissed - Shimmer powder, puder do twarzy i ciała nowy, oddaje bo kupiłam taki sam, ale w pędzelku. 6. Guerlain Meteoryty 03 Medium - odsypka 10kulek dla wypróbowania Edytowane przez Molaaa Czas edycji: 2015-09-07 o 13:19 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ###Sierpień-Dior Guerlain FakeBake CK SallyHansen LOreal Revlon Bourjois MaxFac
Usta:
1. Be Beauty - różowy błyszczyk, ubytek ok. 10% 2. Astor - masełko do ust - '011 Felling' - kilka razy maźnięta kredki+astor+(22)as.jpg kredki+astor+(44)asg.jpg 3. Catrice - pomadka Ultimate Colour - 340 'Berry Bradshaw' - kilka razy maźnięta IMG_0670.jpg img_2978.jpg 4. CK - pomadka w słoiczku, ubytek ok. 15% - odcień 'pots' 5. Lipsy London zestaw 3 pełnowymiarowych błyszczyków nowy 6. Lovely konturówka Perfect Line - tylko wytestowana - kolor 02 (bardzo dobre opinie na >KWC<) 7. Lovely konturówka Perfect Line - tylko wytestowana - kolor 03 (bardzo dobre opinie na >KWC<) Edytowane przez Molaaa Czas edycji: 2015-09-07 o 13:21 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odlewkę CK IN2U i Avon Perceive Soleil 50ml?
Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2015-08-24 o 16:51 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Avon - Percive Soleil 50ml - raz psikane test +kartonik
. L'Oreal Voliume Million Lashes So Black So Coulture tusz do rzęs, nowy tylko raz wytestowany cos u mnie
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2015-08-24 o 16:49 |
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
hej cos u mnie za
5. Max Factor - Skin Iluminizer - 75 Golden - ubytek ok. 40-45% 6. Max Factor - Skin Iluminizer - 45 Warm Almond - ubytek ok. 45-50 3. L'Oreal - Glam Bronze, mozaika 4 kolorów, używana- zatarte granice między kolorami, piękny efekt do brązowienia jak i konturowania twarzy, zużycie ok.20%? starcza na wieki - bardzo wydajny!! 4. Bell, 2Skin Pocket, Pressed Rouge (Modelujący róż do policzków). Ja używałam go jako bronzer. Wspaniałe opinie na KWC. Ubytek ok. 20% bardzo wydajny!!!! 5. Sunkissed - Shimmer powder, puder do twarzy i ciała nowy, oddaje bo kupiłam taki sam, ale w pędzelku. |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład Dior i tusz L'Oreal?
|
#10 | |
|
ciepłe kluchy
|
Guerlain Meteoryty 03 Medium - odsypka 10kulek dla wypróbowania
L'Oreal Voliume Million Lashes So Black So Coulture tusz do rzęs, nowy tylko raz wytestowany Coś za któreś?
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
I jak tam z naszą wymianką? Jesteś dalej zainteresowana Lancome?
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Diorskin i tusz L'Oreal? Mam poza wątkiem DW ale w odcieniu Bone, więc też może być za jasny
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Diorskin NUDE odcień 10 - ubytek ok.25% dla mnie jednak za jasny wymienię najchętniej podkład Estee Lauder DW
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos u mnie za diorskin nude?
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.