|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
makijaz na sobotnia impreze??? pomocy...
Dziewczyny, prosze o poradę...Otóż w sobotę wybieram się na dłuższa imprezę...a dokładnie będą to moje urodzinki...
![]() Zastanwiałam się nad przyydmionym makijażem, ale nie wiem czy mi będzie pasował no i czy go będę umiała zrobić... Z góry dziekuje....Czekam na propozycje ![]()
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 Edytowane przez modliszka84 Czas edycji: 2005-11-20 o 19:14 Powód: juz nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: makijaz na sobotnia impreze??? pomocy...
Na zdjęciu nie widać, abyś miała kłopoty z cerą, dlatego nałożyłabym lekki podkład rozświetlający. Policzki podkreśliłabym chłodnym delikatnym różem. Czubek nosa, a także jego boczne strony musnęłabym pudrem brązującym. Powinno Ci być dobrze w smoky eyes, dlatego na usta od razu polecam delikatny jasnoróżowy, albo jasnobeżowy błyszczyk.
Co zaś się tyczy samego makijażu oka, nie jest on tak trudny na jaki wygląda ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Masz ładna buzke znaczy cere wiec moze warto wyeksponowac oczy niewiem jaki makijaż by ci sie spodobał wiec załanczam kilka propozycji nie :ehemsą trudne do wykonania odrobinka czasu i dokładnosci a efekt powalający
Miłej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś się spodoba
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dzieki za odzew!
Dzisiaj troche eksperymentowałam, no i udało mi się ![]() Pozdrawiam ![]()
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.