|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wojsko
czesc , moj chłopak poszedł dzis do wojska .. strasznie mi z tego powodu smutno i zle ale cóz jego decyzja i zobaczymy jak bedzie dalej . przychodze zas z takim pytaniem , a w zasadzie dwoma pytaniami , jak sie ubrac i czy mozna cos kupic swojemu chłopakowi czy pozwola mu totam zostawic jak mozna to co najlepiej kupic ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wojsko
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o prezenty dla chłopaka, to chyba sama powinnaś wiedzieć z czego by się ucieszył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;52614245]Chyba nie rozumiem pytania
![]() A jeśli chodzi o prezenty dla chłopaka, to chyba sama powinnaś wiedzieć z czego by się ucieszył.[/QUOTE] o jejku dokładnie nie sprecyzowałam na przysiege wojskowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
ojejku, bo każdy się domyśli jak nie napiszesz połowy myśli, nie?
ubierz się elegancko.
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Ubierz sie dosc elegancko, ale bez przesady. NIkt na przysiege nie idzie odwalony jak na mature czy studniowke. Jakas elegancka sukienka styknie ![]() Ja po burzy mozgów poszlam w ciemnych dżinsach, jasnej marynarce i koszuli w kwiatki i cieszylam sie ze nie wyskoczylam jednak w mega eleganckim stroju bo ludzie byli poubierani naprawde roznie, ale nie bylo ani jednej osoby w bialej bluzce czy garniaku ![]() 2. Ja w sumie nic swojemu byłemu nie kupowałam na przysiege. Niektórzy dają jakieś drobiazgi, niektórzy machną się na coś droższego typu zegarek. To już zależy od ciebie. Dlaczego mieliby mu nie pozwolić?
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nie wiem dlatego pytam . wydaje mi sie ze założę czarne badz niebieskie spodnie i jakas koszule do tego marynarka jak Ty.bedzie wporzadku , na swieta moj chłopak wraca na stałe już także nie wiem czy kupowac cos moze juz jak wroci kupić mu cos droższego ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raróg
|
Miałam dwóch braci w wojsku, a że była zima, ubieraliśmy się ciepło. Kiedy Ty chcesz się tak ubrać, na przysiegę? Chyba na prognozie pogody się znasz?Kiedyś kupowało sie flaszkę, nie wiem, jak teraz...
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Owca
|
Ja tam na przysięgę nie dostałam nic, moi rodzice byli elegancko ubrani, ponieważ składałam przysięgę na sztandar, więc byli wywoływani przed cały ten tłum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Też jestem Żoną Żołnierza zawodowego. Postanowiłam stworzyć dla nas miejsce w sieci i założyłam stronę www.zonazolnierza.pl . Tam zdradzam tajniki naszego życia, ale też dzielę się tego, czego musiałam nauczyć się sama. Będzie o finansach w wojsku, praktyczne porady mieszkaniowe, dotyczące pracy. Śleździe, aby być na bieżąco również facebook www.facebook.pl/zonazolnierza .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.