|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ehh kto poradzi coś na to... :(![]() Mam nowego partnera i wspólrzyje z nim od pół roku (między 1 a 2 TŻ było jakies pół roku przerwy). On ma członek mniejszy, choć nie powiem że mały ale ja go jakos nie czuje, on też mówi ze "jest tam za szeroko".Wiem ze mięsień w pochwie przybiera po dłuzszym czase kształt 1 członka, ale czy to nigdy nie zanika? Kocham mojego teraźniejszego partnera i chcemy być ze sobą, może są jakies ćwiczenia zeby "zwęzić mięsnie"? Moze to i dla kogos śmieszne ale nieczuc podniecenia, czy członka to jest problem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ehh kto poradzi coś na to... :(
Może Pan Doktor odpowie? Byłabym wdzięczna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Co prawda nic nie dowiedzieliśmy się o ewentualnie przebytych porodach ale:
1. Można wyćwiczyć mięśnie krocza tak, aby zwiększyć ich siłę i możliwość wykonania zależnego od woli skurczu. Takie ćwiczenia często też często są polecane w początkowych stadiach niewtrzymania moczu. 2. Istnieją pozycje, które sprawiają, że wejście do pochwy i jej średnica stają się ciaśniejsze. Opis pozycji znajduje się w wielu publikacjach, które nawet jeżeli nie są aktualnie dostępne w księgarni, to z pewnością w bibliotece. Liczę także na rady innych czytelniczek dotyczące poruszanego problemu. W. Kazimierak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Panie doktorze
![]() Edytowane przez dr W.Kazimierak Czas edycji: 2005-11-19 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.resmedica.pl/zdart40110.html Warto też zarzucić tak: http://glinki.com/?l=480tkm W. Kazimierak |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.