|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Co jest ze mną nie tak
Proszę o szczere opinie na mój temat i każdą wezmę sobie do serca jeśli nie będzie polegała na przypisywaniu do mnie 5-10 osób.
Na TapTalk z antycznego telefonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
wańka wstańka
|
Dot.: Co jest ze mną nie tak
a tak dokładniej o co chodzi ?
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
sub
sprytne posunięcie, tutaj ci nikt nie napisze "to nie jest wątek o tobie", jednak cie nie doceniałam ![]() robisz dokładnie to samo na każdym swoim koncie. Startujesz cicho, potem rozwalasz wątki, płaczesz, ze nie rozwalasz, trollujesz, płaczesz ze nie trollujesz, następnym krokiem jest założenie tematu z tyłka, który ma prowokowac (jak ten) a potem znikasz iiiiiiiiiiiiiiiii... pojawiasz sie na kolejnym koncie koło życia wizazu w tym momencie mam pewnosc, ze to u ciebie koniec etapu - pojawisz sie jeszcze tutaj raz czy dwa (albo wcale) i znikniesz. Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-10-18 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nic.
Absolutnie nic. Oprocz tego, ze jestes wstretnym, malym trollem, co pokazalas w watku o aborcji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że Cię nie urażę, ale czytając Twoje posty mam wrażenie, iż masz osobowość mnogą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Jesteś niedouczona, niedojrzala, masz inteligencję emocjonalna na poziomie 4 latki, nie umiesz przewidywać konsekwencji, nie patrzysz perspektywicznie, ale nadrabiasz to bezczelnościa, zacietrzewieniem, gowniarskim uporem. Nie umiesz prowadzić sensownej dyskusji, gdy coś idzie nie po twojej myśli, odwracasz kota ogonem i strzelasz gimnazjalne odzywki. Masz spiskowa teorie świata, że tajemnicze "wy" się na ciebie uwziely, choćby te wy nie miały ze sobą nic wspólnego. Uważasz się do tego za pępek świata - wszyscy o tobie piszą, mówią etc. Uważasz się za ofiarę i cierpietnice za miliony, a tak naprawdę sama prowokujesz wszystkie ostatnio tutaj mniejsze lub większe aferki. To odpowiedź zakładająca branie cie na serio i jak sama poprosiłas, bez prania brudow z poprzednich kont
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-10-18 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
w sumie to moze powinnam sobie odpuścic ten post, ale sama pytasz (chociaz podejrzewam, ze ten wątek to troche taki watek pt. "udowodnie jak jestescie nastawieni przeciwko mnie" i zebranie o atencję)
Nie chcialam tego pisac w wątku o aborcji, bo ja sie generalnie w tego typu wątkach nie udzielam, mimo, ze czytam ale twoje zachowanie tam było pozbawione jakiejkolwiek empatii czy wiedzy i nastawione po raz kolejny na "patrzcie na mnie, piszcie o mnie, tu jestem, zwróćcie na mnie uwagę". Jest pewne okreslenie na ten typ ludzi. ode mnie powiem ci tyle (biorąc pod uwage twoje posty w różnych miejscach i pewien schemat zachowania jaki przejawiasz): takie sytuacje i takie wątki jak tamten to nie są sytuacje i miejsca do "ulewania" sobie podczas problemów w związku i próby rozpaczliwego zwrócenia na siebie uwagi. Zastanów sie czy ten związek dobrze na ciebie wpływa, skoro podczas "kryzysu" zachowujesz sie tak a nie inaczej. przerzucanie napadów agresji z partnera na forum internetowe to nie jest rozwiązanie mam taką zasadę, ze nawet, jesli kogos nie lubie a widzę, ze ten ktos ma duze problemy ze sobą to go zostawiam w spokoju. Juz i tak starałam sie olewac twoje posty ostatnio, a to wszystko dzisiaj mnie upewniło tylko w tym, ze jestes kolejnym kontem tej samej osoby. Z mojej strony koniec jakichkolwiek dyskusji z tobą, chociaz jako MalarskiSen zapewne juz cie tu nie zobaczymy. Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-10-18 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
o co w ogole chodzi z tym pytaniem? co cie obchodzi co inni o toie mysla?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Send from my mind using the Force. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Romantyczna Skarpeta? Nie, nie zrobiłabym sobie takiego konta. Nawet za pieniądze, źle mi się to kojarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Naczelna Nastolatka
|
Jesteś totalnie niestabilna emocjonalnie. Wiem że się Leczysz ale nie wiem czy masz dobrze dobrane leki/terapię.
Warto by było poświęcić więcej energii na doprowadzenie swojej psychiki do dobrego stanu niż na wizaz.
![]() |
#14 |
astro-loszka
|
Nie wiem, co jest z Tobą nie tak, bo zwyczajnie cie nie znam, nie czytałam innych wątków. Ale fakt, że zakładasz wątek o takim tytule świadczy, że coś faktycznie jest z Tobą nie tak.
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Żeby zwrócić na siebie uwagę, jesteś w stanie upierać się, że znasz się na jakimś temacie, o którym tak naprawdę nie wiesz nic. Kolejnymi wypowiedziami tylko kopiesz pod sobą dołki i albo nie chcesz tego widzieć, albo naprawdę nie dostrzegasz.
Tylko tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Miałam już dać spokój, ALE... skoro chcesz dyskutować na poziomie - post harleyki + post zakonnej = moja opinia na Twój temat.
Plus - wizaż Ci nie służy. Nakręcasz się, zachowujesz się irracjonalnie i fatalnie. Gównoburza na wizażu jest dla Ciebie, nie wiem, sposobem na przetrwanie dnia...? Wszystkie wiemy, że masz ze sobą problemy, a jednak nie możemy się powtrzymać od upominania Cię, bo Twoje posty są po prostu bezczelne i jest to zwykły trolling. Miałam nie pisać o innych kontach, ok - tylko z tego konta wywołałaś burzę o BDSM, aborcję i stwierdziłaś, że skoro siedzimy na wizażu, to opierdzielamy się w pracy albo tej pracy nie mamy. Jesteś mentalnym małym dzidziusiem. Odłącz internet, zajmij się sobą Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-10-19 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
AHA i jeszcze jedno. Jeśli zostałabyś na wizażu (a chcesz zostać, jak zawsze), to wykazałabyś się dużo większą dojrzałością, gdybyś nadal pisała z konta MalarskiSen. Serio. Pokazałabyś mi, że masz "jaja"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Coś cicho.
Ciekawe, czy Mona Lisa 2015 udowodni, że ma jaja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.