|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
narty włochy
Witam! Gdzie polecacie wybrać się na narty do Włoch? Od zawsze jeżdżę tylko w polskich górach i teraz chciałabym pojechać gdzieś dalej. Zamarzyły mi się Włochy i potrzebuję sprawdzonego miejsca. Będę wdzięczna za wszelkie porady.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Dot.: narty włochy
Cytat:
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jeśli pierwszy raz jedziesz na narty za granicę to najlepiej. Z jakąś zorganizowaną ekipą. Będzie łatwiej i bezpieczniej, przynajmniej ja tak robiłam. Jak dla mnie najlepsze narty włochy organizują oni: http://extremeplanet.pl/
Zadzwoń, popytaj i zobaczysz co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie, właśnie ze znajomymi planujemy wyjechać na narty w tę zimę - dzięki za link!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Najlepiej jechać gdzieś na lodowiec, tam jest gwarancja śniegu ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeżeli nigdy nie byłąś za granicą na nartach to przeżyjesz szok jak dobrze mogą być przygotowane trasy i sprawnie można obsługiwać narciarzy!
![]() We Włoszech słyszałam dobre opinie o Livigno. Ja byłam we Francji w Risoul i też byłam bardzo zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja polecam Madonna di Campiglio, Alta Badia lub Val Gardena.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2015-11-27 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.