|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Zwrócić uwagę czy zostawić sprawę w spokoju?
Witam wszystkie dziewczyny i jednocześnie proszę o radę
Chłopak, na którym kiedyś mi zależało, ale nam nie wyszło, wygaduje na mnie różne rzeczy byle by tylko mnie zmieszać z błotem, nie zawsze są to słowa wypowiedziane bezposrednio przez niego, ale np jego była dziewczyna też ma dużo do powiedzenia w mojej sprawie oraz ropowiada, że ja ze swoją przyjaciółką ie dawałyśmy mu spokoju, mimo ze ona w ogole z nim nie pisała oraz stracilismy kontakt kilka miesięcy zanim on się związał z nią Swojemu przyjacielowi powiedział wprost, ze jestem tylko do zaliczenia i zostawienia mimo ze nic więcej nas nie łączyło oprócz jednego niewinnego pocałunku. Bardzo mnie boli jego zachowanie, teraz mam 100% pewnosci, że pomyliłam się co do niego. Jednak chciałabym go po prostu opieprzyć, ale nie mam mozliwości zrobienia tego w realu, przez facebook? Pomóżcie, jak się zachowac w takiej sytuacji? Darować czy przeciwnie ostro zjechać kolesia? Jesli tak co konkretnie powiedzieć, by nie przesadzić
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwrócić uwagę czy zostawić sprawę w spokoju?
Nie zniżaj się do jego poziomu, unikaj człowieka jak ognia, nie komentuj i zapomnij jak najszybciej. Wdawanie się w niepotrzebne pyskówki z kimś takim spowoduje ,że jeszcze zacznie się nakręcać jak to ci zależało i nie umiesz odpuścić.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myslałam też zeby wywalić go ze znajomych na facebooku, poniewaz nie chcę żeby oglądał moje zdjęcia oraz posty, bo mogą go sporowokować do wymyślania następnych hisyoryjek na moj temat. Druga rzecz, czy takie zachowanie nie jest bardzo dziecinne? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Wywalenie typa, ktory obrabia dupę nie jest dziecinne, a po prostu wskazane. Dziecinne to jest zachowanie jego, nie Twoje. Po cholerę mieć takiego gościa za znajomego ? Po drugie gość żywi do Ciebie uczucie, jest zły ze nie jest z Tobą i tak sie zachowuje jak widać.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Facet jest okropny, sam zachowywał się jak dupek, a winę zwalił na mnie, ponieważ byłam okropna i nie dało się ze mną wytrzymac
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banana Fana Fo!
|
Usuń go ze znajomych a to co o Tobie rozpowiada zwyczajnie olej.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
masz go w znajomych? usun. i po sprawie.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#8 |
|
lise-kotta
|
- usuń go ze znajomych (i wszystkich jego koleżków, którzy mogą mu donosić)
- zablokuj go na wszystkich portalach - zacznij żyć własnym życiem. koleś się będzie pewnie pieklił przez jakiś czas, że mu odcięłaś pożywkę w postaci zdjęć i wpisów, ale w końcu się znudzi i da spokój. powodzenia! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Chłopak, na którym kiedyś mi zależało, ale nam nie wyszło, wygaduje na mnie różne rzeczy byle by tylko mnie zmieszać z błotem, nie zawsze są to słowa wypowiedziane bezposrednio przez niego, ale np jego była dziewczyna też ma dużo do powiedzenia w mojej sprawie oraz ropowiada, że ja ze swoją przyjaciółką ie dawałyśmy mu spokoju, mimo ze ona w ogole z nim nie pisała oraz stracilismy kontakt kilka miesięcy zanim on się związał z nią Swojemu przyjacielowi powiedział wprost, ze jestem tylko do zaliczenia i zostawienia mimo ze nic więcej nas nie łączyło oprócz jednego niewinnego pocałunku. Bardzo mnie boli jego zachowanie, teraz mam 100% pewnosci, że pomyliłam się co do niego. Jednak chciałabym go po prostu opieprzyć, ale nie mam mozliwości zrobienia tego w realu, przez facebook? Pomóżcie, jak się zachowac w takiej sytuacji? Darować czy przeciwnie ostro zjechać kolesia? Jesli tak co konkretnie powiedzieć, by nie przesadzić