![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
L I S T O P A D - paprocki&brzozowski, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, ZARA, Mexx
WĄTEK NIEAKTUALNY
ZAPRASZAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=53990134 Edytowane przez layzie Czas edycji: 2016-01-03 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: L I S T O P A D - paprocki&brzozowski, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, ZARA, Mexx
1, 2, 3. Wełniana kurteczka bomber r. 38/40
Przepiękna kurteczka o fasonie grzybka. Bardzo elegancka. 4, 5. Ramoneska oversize ze wstawkami z ekoskóry MiniOk r. 40/42 Świetna ramoneska ze wstawkami z ekoskóry wokół zamków na rękawach. Tradycyjny. modny fason. Idealna na jesienne wieczory. Uszyta jest z solidnego, ciepłego materiału. Niestety na mnie jest za duża, polecam w szczególności na rozmiary 40 oraz 42. Długość 65cm mierzona od ramienia [od strony kołnierza]. 6, 7. Nietuzinkowa ramoneska biker Mexx r. 38/40 nie ma Oryginalna kurtka, ramoneska marki Mexx w kolorze złotym. Rozmiar z metki - 40, ale polecam również na 38. Posiada dwie kieszonki. Zdecydowanie lepiej wygląda na osobie niż na wieszaku ![]() #oryginalna #mexx #fashion #90style #gold #jacket #biker Wymiary: Szerokość - 50cm Długość - 55cm Rękawy mierzone od ramienia - 65cm 8. Klasyczna, czarna ramoneska Dinadaier r. L nie ma Stan bdb. 9. Bomber jacket Varcity Vintage z rękawami z ekoskóry r. S/M Stan bdb- (trzeba ją lekko podgolić). 10. Klasyczny trencz Piero r. M Dałam za niego ponad 300zł. Jest w stanie idealnym, ale brakuje mu jednego guziczka. Nie rzuca się to w oczy, ja nosiłam zapięty tak jak na zdjęciu. Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-05 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: L I S T O P A D - paprocki&brzozowski, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, ZARA, Mexx
1, 2. Bluza Adidas r. 44
Klasyczna bluza Adidas. Z ciekawym printem z przodu. szerokość - 51cm długość - 71cm rękaw - 75cm 3, 4. Sweterek, narzutka oversize A+ r. 38 nie ma 5, 6. Krótka kurteczka H&M r. 38/40 (według mnie, na metce r. 12) Wymiary: Szerokość - 41cm Długość - 46cm 7, 8. Krótki wełniany crop top z fabrycznymi dziurkami r. 36/38 Bardzo podobny do kolekcji Valentino. Materiał wysokogatunkowy. Szerokość - 61cm Długość - 44cm 9, 10. Bluza z ciekawym kołnierzem Puma r. 36/38 nie ma Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-05 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1, 2. Narzutka, sweter waterfall Orsay r. 40/42
3, 4. Słodki sweterek Atmosphere r. 38/40 nie ma 5, 6, 7. Asymetryczny sweterek z kokarkami z tyłu i srebrną nicią r. 34/36 Niestety jest do podgolenia, nie będę wybredna. 8, 9, 10. Dopasowany sweterek Zara r. 36 Jedynym mankamentem jest doszyty odrobinę większy niż pozostałe guziczek przy jednym rękawie. Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-10 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1, 2. Sweterek w kolorze baby blue United Colours of Benetton r. 38
3, 4. Narzutka waterfall r. 38 5. Sweterek, pasiak Tommy Hilfiger r. XL Ja nosiłam jako oversize przy rozmiarze M. Niestety odpadła z jednej strony metka z firmą (oczywiście nie widać tego przy noszeniu a jak ktoś ma minimalne zdolności krawieckie to przyszyje albo po prostu oderwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1, 2. Elegancka koszula H&M r. 38
Szerokość - 40cm Długość - 60cm 3, 4, 5. Koszula Orsay r. 36 Ma dwie plamki, pokazane na zdjęciu. Nie mam pewności, czy zejdą przy praniu. Oddam za drobiazg, dorzucę do większej wymianki. Szerokość - 44cm Długość - 65cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1, 2. Koszulka w paski Calvin Klein r. 36/38/40
3, 4. Asymetryczna bluzka oversize w panterkę Layers Paris r. 38/40 5, 6. Baskinka Orsay r. 36 Niestety jest odrobinę zmechacona w bawełnianej części. Nie będę wybredna ![]() Szerokość - 40cm Długość - ok. 64cm (ciężko zmierzyć przez falbany) Długość do baskinki - 41cm Szerokość do baskinki - 36cm 7, 8. Koszulka wiązana na dole w groszki w stylu pin-up Gina Tricot r. S Szerokość - 48cm Długość - 53cm 9, 10. Koronkowa bluzeczka z ćwiekami przy dekolcie Brandtex Collection r. M Szerokość - 46cm Długość - 63cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
1, 2. Pasiak H&M Divided r. L
Szerokość - 45cm Długość - 60cm 3, 4. Zwiewna, asymetryczna koszulka mgiełka z wytłaczanymi serduszkami Atmosphere r. 34/36/38 5, 6. Koszulka z czaszką Fishbone r. 38 Niestety nadruk nie jest już idealnie czarny (normalka po praniu). Szerokość - 41cm Długość - 61cm 7, 8. Różana bluzeczka Joy r. 40 Szerokość - 47cm Długość - 58cm 9, 10. Bluzeczka w print H&M Divided r. 36 Szerokość - 41cm Długość - 57cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1, 2. Bluzeczka oversize w paski Benetton r. M
Szerokość - 50cm Długość - 61cm 3, 4. Koszulka v-neck Mossimo r. S nie ma Szerokość - 39cm Długość - 70cm 5, 6. Koszulka mgiełka z baskinką w kwiatki Zara Trafaluc r. XS Ze względu na rozciągliwość materiału polecam również na rozmiary: S, M. Szerokość - 38cm Długość - 60cm 7, 8. Koszulka w drobne kwiatki Cubus r. L Posiada delikatne zmechacenia po praniu, oddam lub dorzucę do wymianki. Szerokość - 49cm Długość - 66cm 9. Koszulka mgiełka Zara Trafaluc r. S Posiada wstawki z ekoskóry na ramionach. Jest asymetryczna. Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-05 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1, 2. Sukienka koktajlowa Jake*s r. 38
Kupiona za 399zł, założona raz na studiówkę. Pięknie się układa i zwraca na siebie uwagę. 3, 4. Sukienka z falbankami r. 36/38 nie ma Niestety posiada zszycie obok falbanek, nie rzuca się to w oczy podczas noszenia, ale mimo to oddam, wymienię za drobiazg lub dorzucę do wymianki. 5, 6. Sukienka w stylu pin-up Cache Cache r. 38 7, 8. Sukienka w kwiaty Joy r. 38 Z metki to L, ale zwężana była do rozmiaru 38. 9, 10. Srebrna sukienka r. 38 Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-17 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
1, 2. Koronkowa sukienka Clockhouse r. 36/38 nie ma
3, 4. Sukienka w panterkę Select r. 36/38 nie ma 5, 6. Zwiewna, kobieca sukienka AX Paris r. 38 7, 8. Sukienka z falbankami Monki r. uniwersalny Z metki to 34, ale polecam również na rozmiary 36 i 38 - jest bardzo rozciągliwa. 9, 10. Rozkloszowana sukienka r. 34/36 Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-17 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1, 2. Czerwona sukienka z kolią r. 36 nie ma
3, 4. Delikatna, zwiewna sukienka KappAhl r. 36 5, 6. Sukienka z limitowanej edycji H&M By Night r. 36 7. Włoska sukienka z ćwiekami r. 36 Przepiękna, dopasowana, w kolorze intensywnego burgundu ze złotymi ćwiekami. 8. Tunika/sukienka PLANTS by paprocki&brzozowski r. 36 nie ma 9. Tunika z numerem Bershka r. 36 Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-17 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
1, 2. Neonowe spodnie z wysokim stanem Pieces r. 36
3, 4, 5. Spodnie z tłoczeniami Vila r. 38 6. Spodnie w panterkę na gumce Atmosphere r. 36 7, 8. Spodnie z wysokim stanem i przetarciami Pieces r. 36/38 nie ma Szerokość u góry - ok. 34cm Szerokość na poziomie bioder - ok. 41cm Długość całkowita - ok. 107cm Długość od stanu do kroku - ok. 31cm 9. Klasyczne jeansy Cheap Monday r. 28/32 Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-17 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
1, 2. Spodenki z wysokim stanem Be Young r. 29
3, 4. Piaskowe, luźne spodnie na gumce H&M Divided r. 36 Szerokość - ok. 35cm Długość - ok. 103 Oczywiście się rozciągają ze względu, że są na gumce. 5, 6. Spodnie z zipami r. 38 7, 8. Tregginsy/legginsy Zara z łączonych materiałów - zamszu i ekoskóry r. 34/36 Wadą jest zdarcie ekoskórki w kroku, pokazane na zdj. 9, 10. Asymetryczna spódnica z zakładką Mohito r. 36 nie ma Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-17 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
1, 2. Piękny plecaczek w stylu retro marki Phoenix.
3. Nauszniki plecione Tu Przepiękne nauszniki w kolorze pudrowego różu. Marka Tu. 4. Chusty/szale/kominy Proszę pytać ![]() #brak granatowej z kryształkami Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-11-17 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
1, 2. Trampki militarne z grubą podeszwą
Świetne, "militarne" trampki - łączone materiały. Gruba, cięższa podeszwa idealnie komponuje się z materiałem. Trampki kupiłam w UK. Jedynym mankamentem, który w zasadzie jest niewidoczny, są lekkie przybrudzenia po wewnętrznej stronie buta, prawdopodobnie od specyfików typu samoopalacz. Wydaje mi się, że są do sprania. Rozmiar 39/40, wkładka ok. 25,3cm. 3. Zamszowe szpilki w szpic "by o la la" r. 40 Genialne zamszowe szpilki, kupione w salonie stacjonarnym za 300zł. Założyłam je raz na imprezę integracyjną. Mają lekko zdartą podeszwę, ale to naturalne ze względu na kolor (beżowy), także stałoby się to tak czy inaczej. Wysmuklają sylwetkę, wydłużają i wyszczuplają nogi, sprawiają, że figura prezentuje się nadzwyczaj zgrabnie. Szpilki zamszowe By o la la będą idealnym uzupełnieniem każdej stylizacji, zarówno codziennej jak i wieczorowej. Obcas ok. 10-11cm. Wkładka ok. 26cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
1. Taliowany żakiet Charliese r. 36/38
20% wełny w składzie, bardzo solidnie wykonany. 2. Bluzeczka mgiełka Calvin Klein r. 38 3. Tunika/sukienka w panterkę Liu Jo r. 36/38 Z tyłu blaszka z logowaniem. 4. Bluzka crop top z kokardką z tyłu Lindex r. 36/38 5. Polo Burberrys ![]() 6. Mgiełka Zara 7. Marynarka NICOWA ![]() 8. Mgiełka Betty Barclay ![]() 9. Sweterek Dolce&Gabbana ![]() 10. Sweterek Benetton Edytowane przez layzie Czas edycji: 2015-12-22 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej jedynie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1446647963 a została tylko office bag zary
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znadziesz cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1446648306
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
6 lat z wizażem:)
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znalazłabyś może coś za spódnicę Mohito?
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1446647963 za te dwie rzeczy by Ci pasowało?
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za szpilki ''by o la la''? Poza wątekiem mam szpilki w odcieniu karmelu, na platformie, peep toe, rozmiar 40 ale to takie małe 40, albo trochę większe 39
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
okej, to ja druga w kolejce po paprockiego a nawet brzozowskiego
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#28 |
Welcome to Jamrock
|
niestety nic ale bd zaglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
coś za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1446648160
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1446646699 _________________________ ________________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=832799 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Butki pokazuję, wkładkę zmierzyłam, ale żebyś dokładnie widziała gdzie jest 25,5 cm to pokazałam na zdjęciu. Przyjrzałam się im dokładnie i mają dwa niewielkie zadrapania na szpilce (zdjęcie), myślę że nie zwracają one uwagi podczas noszenia. Buty były noszone ok. 2 razy (podeszwa jest tylko delikatnie przybrudzona).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.