|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Farbowanie henną a skręt
Witam,
Zwracam się do Was z pytaniem, ponieważ mam pewien problem. Mianowicie - przez farbowanie włosów henną mój skręt się rozprostowuje. Włosy farbuję średnio co 1,5-2 miesiące i nie chcę zrezygnować z farbowania. Czy któraś z wizażanek miała podobny problem i może wie jak temu zaradzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Farbowanie henną a skręt
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej,
ja mam podobnie ![]() Chyba że ktoś zna jakies skuteczne metody to chętnie się dowiem ![]() może jeszcze sporóbuj na wątku hennowym zapytać, ale nie wiem czy tam są dziewczyny z kręconymi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mój skręt po hennie również osłabł, tak już często niestety jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ciekawa sprawa , dobrze ze tu trafiłam.. Bo wlasciwie jestem świeżo po trwałej i polowa koloru uzyskanego henna splynela. Cos trzeba z tym zrobic.
Bedziemy robic testy jak henna dzialac bedzie na nienaturalne loki. I pytanie z czego wynika niwelacja skretu. Henna jak to ziola wysusza, wiec pytanie czy nie wystaczyloby odpowiednio nawilzyc potem wlosow.
Prezentuje raczej nietypowe poglady na zycie . Z gory przepraszam jezeli kogokolwiek przypadkiem zranie. Zadnego ciekawego cytatu nie potrafie sobie w chwili obecnej przypomniec bo czytam tylko i wylacznie brukowce i to z wielkim trudem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.