|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
spodnie
jak przerobic spodnie na biodrówki???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: spodnie
obciac pasek ?
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
oooooooo Spodnie przerabiałam z tysiąc razy (jestem Technikiem Technologii Odzieży) ale jeszcze nigdy nie ze zwykłych spodni na biodrówki
![]() Jednakże spotkałam się już z podobnym problemem u mojej koleżanki i tak jak proponuje karolina1987, moja kumpela obcięła pasek a spodnie u góry poszarpała. Efekt był naprawdę fajny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
oo ale neiwiem cyz w tym wypadku poszarpanie bylo by wskazane -spodnei sa materialowe kolor szary ze srebrna nitka.A potme jak na maszynei podszyc??(powiem szczerze ,ze nigdy nei syzlam a chcialabym sie nauczyc, maszyne mam w domu ale nie obslugiwalam jej), a chcialbym przerobic te spodnie na biodrowki one sa u dolu rozszerzane w kancik. i zorbic zapiecie srebrne. jak ma to wsyzstko odmierzyc??sa jakeis specjalne zasady??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
apreopos amsyzny cos jest z nia neitak,mzoe ktos sie an tym zna??ciagle ta nitka ucieka i nie szyje nic .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
było juz o tym na forum metoda poprostu polega na tym ze rozprowa sie nogawki w kroku i podwyzsza sie podkroj i automatycznie gora idzie w dol pozniej jedynie pokombinowac przy pasie zeby nie byly za szerokie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dokładnie tak jak napisała eldrin83 tutaj podaje linka:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=59436 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.