|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nierównomierny wzrost włosów
Witam, mój problem polega na tym, że moje włosy niestety nie rosną na całej głowie tak samo. Praktycznie te z tyłu głowy, tak od wysokości uszu w dół, nie rosną wcale, takie mam wrażenie. Od 2o lat farbuję włosy, ale od kilku lat zauważyłam że te właśnie z tyłu głowy nie rosną . Na górze głowy odrosty mam długości 2 cm, a z tyłu głowy wcale ich nie mam. Koleżanki jak zobaczyły, to dopiero mi uwierzyły. Może ktoś ma taki sam problem ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
rose rose
|
Dot.: Nierównomierny wzrost włosów
nigdy się z czymś takim nie spotkałam....
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Mojemu partnerowi ...włosy zawsze szybciej rosną po bokach głowy nie zależnie od tego jak są obcięte. W ten sposób po 2 tygodniach od obcięcia zaczyna wyglądać jak Wolverine
![]() Nie ma co się przejmować takimi drobnostkami |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ja się nie przejmuję, tylko chciałam mieć dłuższe włosy, a tu nic z tego , no i tak z ciekawości też chciałam wiedzieć czemu nie rosną.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak po prostu jest, włosy w różnych partiach głowy mogą mieć swoje tempo rośnięcia, mogą mieć też różną strukturę. Człowiek w ogóle jest niesymetryczny i nierówny, więc włosów też to dotyczy. Też tak mam, pejsy rosną mi wolno, przestałam się już nad tym zastanawiać i mam po prostu cięcie zaokrąglone do przodu, tak żeby jakoś to wyglądało. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.