|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Grudniową porą kosmetyki i suplementy diety dla ciężarnych i nie tylko
Witajcie,mam na wymianę kilka kosmetyków i suplementów diety:
1.Woda toaletowa Lanvin Oxygen-zużycie widoczne na zdjęciu-WYMIENIONE 2.Woda toaletowa Treselle Avon w limitowanym opakowaniu-zużycie minimalne-WYMIENIONE 3.Woda toaletowa Salvador dali It's a dream-butelka po umyciu niestety zmieniła barwę z różowej na przezroczystą ;(-zużycie widoczne na zdjęciu 4.Woda toaletowa Yves Rocher o zapachu bzu-zużycie widoczne 5.Żel micelarny AA-zużycie widoczne 6.Balsam do wlosów Green Pharmacy olej arganowy i granat-proszę pytac o zużycie (obecnie nieco ponad połowa)-wymienione 7.Mgielka do ciała Avon-j.w.-nieaktualne bo zacina się atomizer,mogę dorzucić do wymany osobie zainteresowanej 8.Mleczko do włosów kręconych Marion,pozostało ok 3/4 butelki 9.Próbki żelu do higieny intymnej Perfecta SOS prebiotyk+probiotyk-15 sztuk po 10 ml-wymienione 10. Balsam koloryzujący Rimmel Matt do jasnej karnacji ok 1/2 opakowania-WYMIENIONE 11.Dwufazowy,rozświetlają cy balsam Avon ok 3/4 opakowania-WYMIENIONE 12.Rozświetlacjący balsam Dove-ok 1/2 opakowania-WYMIENIONE 13.Próbki kremu przeciw odparzeniom Nivea Baby=15 sztuk po 15 ml-WYMIENIONE Edytowane przez salud Czas edycji: 2016-03-10 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grudniową porą kosmetyki i suplementy diety dla ciężarnych i nie tylko
suplementy diety,większość ma ważność do 2017r,mogę podać dokładną datę:
1.Witaminy Femibion natal 1- 2 opakowania po 28 tabl dla kobiet planujących ciążę i w 1-wszym trymetrze 2.Laximama-preparat na zaparcia i wzdęcia dla kobiet w ciąży o smaku granatu-10 saszetek 3.Kwas foliowy 400ug-30 tabl zalecany dla kobiet planyjących ciążę, ciężarnych, osób z niedokrwistością z niedoboru kw.foliowego 4.Prevomit p/w nudnościom i wymiotom-3 opakowania po 28 tabl 5.Potazek- chlorek potasu 610 mg-4 opakowania po 5 szt.-przy niedoborach potasu, podczas terapii lekami moczopędnymi, przy skurczach mięśni-nieaktualne 6.Detrical-vit D(cholecalcyferol 1500 IU)-2 opakowania- dla kobiet ciężarnych, przy niedoborze witaminy D, osteoporozie, szczególnie w okresie jesienno-zimowym 7.Żelazek-żelazo+vit.C 6 opakowań po 5 sztuk-przy niedokrwistości z niedoboru żelaza, witamina C poprawia wchłanialność żelaza-WYMIENIONE Edytowane przez salud Czas edycji: 2016-01-21 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
dokładka:
Kawa Jacobs Kronung 500 g (niemiecka) ważna do 10.2016 r-WYMIENIONE Kawa Jacobs Kronung 250 g ważna do 11.2016 r-WYMIENIONE Bombonierka Amoretta w torebce ważna do 04.2016 r-nieaktualne Kawa Arabica Melangerie 2x250 g-WYMIENIONE Kawa Boncampo do eskpresu przelewowego lub ciśnieniowego 250 g ważna do 30.04.2016 r-WYMIENIONE Drewniame pałeczki do jedzenia Przeciwzmarszczkowy krem odżywczy róża Green Pharmacy, otwarty wczoraj i wypróbowany (jak dla mnie za lekki),ważność do 31.12.2017 India krem do rąk z olejem z konopii,ważny do 03.2018 r (j.w.-nie odpowiada mi zapach) Loreal Men Expert Hydra 24 H krem nawilżający, nie używany Glazel Bronzing Pearls-kulki rozświetlające, opakowanie 11 g,użyty 2 razy, napis na wieczku starty Kawa Jacobs Kronung mielona 250 g-ważna do 2017 r -wymieniona Krem Nivea Baby przeciw odparzeniom-próbki 10 sztuk po 15 ml(takie jak na foto w 1-wszym poście) wymiana książki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=837694 wymiana ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=837587 Edytowane przez salud Czas edycji: 2016-03-10 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej.moze coś mnie za
Witaminy femibion Kwas foliowy Loreal men expert
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się kawa, balsam do włosów green pharmacy i chętnie próbki żelu do higieny int.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kochana, w porządku z tym ubytkiem, nie ma problemu dla mnie
![]() ![]() Oczywiście ilość cerruti na tym drugim zdjęciu jest aktualna, ale dodatkowo mam odlane kilka ml w atomku to moge oddać flakonik i plus to co mam w atomku, bo jednak zapach nie mój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
OK
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Oki, dziękuję i jak coś już zaznaczam w wątku że cerruti dla Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:05 ---------- oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej, to jak mogę pisać pw?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.