|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
GRUDZIEŃ szukam męskich perfum! i nie tylko... ;)
Kochane wizażanki!
![]() Poszukuję męskich perfum z wyższej półki. Najbardziej interesują mnie: Hugo Boss Selection Hugo Boss Intense Chanel Poza tym moja mała wish: - Love Moschino Glamour perfumy - LUSH bomby, bubble bary - LUSH żele do kąpieli - LOVE MOSCHINO glamour edp - jasny podkład z wyższej półki do skóry suchej - rękawice bokserskie męskie - rzeczy do domu, pudełeczka itp itd będę pewnie jeszcze coś dodawać, dawajcie znać co macie, za te wyżej oddam sporo z mojego wątku (link w podpisie) ![]()
gromadzisz te przypadkowe pocałunki, uczysz się na pamięć kształtu jego głowy, żeby - kiedy odejdzie - umieć uformować poduszkę. Edytowane przez _Julia Czas edycji: 2016-07-08 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ szukam męskich perfum! i nie tylko... ;)
ja mam bardzo jasny z loreal al enie iwem czy to wyzsza półka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.