![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
rzeczy do zrobienia w 2016
Tak jak w tytule: nasze plany na 2016
![]() Link do planów na rok 2015: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=794267 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: rzeczy do zrobienia w 2016
Wznowić terapię - narazie mój number 1.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Na pewno się uda, trzymam mocno kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
on tired little feet
|
ja już chyba nawet nie próbuję oszukiwać się obietnicami noworocznymi
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zdać licencjat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie robiłam planów. Mam wszystko o czym marzyłam jako mała dziewczynka. Teraz chciałabym aby mi się udało awansować, ale to nie tylko ode mnie zależy.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
obronić się
![]() znaleźć lepszą pracę, samodzielny pokój i faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
![]()
Zacząć odżywiać się tak, aby wyeliminować alergeny z pokarmu, co za tym idzie - schudnąć.
Zdać na trzeci rok studiów Przestać zadawać się z palantami (...) Jeszcze mocniej ograniczyć liczbę toksycznych ludzi wokół mnie (w tym roku poszło aż pięciu, polecam, super uczucie) Zmienić prace/dostać awans w obecnej Pozwolić sobie, aby miłość sama do mnie przyszła ![]() Dalej prowadzić bloga. A, no i - żadnej więcej farby do włosów! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Rok 2015 byl dla mnie chyba najbardziej xujowym w historii.
W postanowienia noworoczne nie wierze, tzn. nie obiecuje sobie, ze rzuce palenie, czy zaczene regularnie cwiczyc, bo to sie na 100% nie wydarzy ![]() Jednak klaruje mi sie powoli, lista celow do ktorych chce dazyc i tego bede sie trzymac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Wyjechać na wspaniałe wakacje!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Pojechać stopem do Londynu!
Okazywać ludziom życzliwość, ciepło i miłość. Zaufać Panu Bogu. Odżywiać się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Iść na terapie, znalezc nowe hobby (mysle o pole dance), zrobic usta
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
1. Obronić mgr oczywiście jeszcze tego nie zrobiłam
![]() 2. Zadbać o siebie po ciąży 3. Zmniejszyć poziom wredności 4. Znaleźć lepszą pracę 5. Zrobić jakiś ciekawy kurs 6. Nauczyć się robić sutasz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej odsłonie wątku!
Moje postanowienia dot. 2015 się w większości spełniły, prócz tych związanych z byłym już Tz. Mam nadzieję, że rok 2016 będzie spokojnym rokiem. Moje plany na te chwilę: 1. Obronić się na podyplpmowce 2. Zacząć oszczędzać ![]() 3. Podjąć naukę angielskiego i przygotowywać się do wymarzonego wyjazdu z kraju 4. Częściej chodzić do teatrów, opery 5. Dbać o siebie ![]() 6. Nie zakochać się. To tak na te chwile ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
-skorzystac z tanich lotow i przeleciec sie samolotem
-pojsc do teatru -odwiedzic ze 2 duze miasta -pojsc do ogrodu botanicznego pojsc na strzelnice -przedluzcy wlosy i ogarnac cere -ogarnac swoje finanse i znalezc normalna prace -zdac to cholerne prawko -przestac byc leniwa -zdystansowac sie na to co mysla inni -pojsc na zumbe /areobik - uczyc sie angielskiego Edytowane przez smerfa22 Czas edycji: 2015-12-17 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurs hiszpańskiego. Basen raz w tygodniu. Dalej chodzić na fitness plus siłownia. Jeść zdrowiej - dieta. Okulista zanim oślepne :-P Czytać więcej książek. Zacząć biegać na wiosnę. Przestać zakochiwac się w dupkach. Oszczędzać kasę. W 2015 zrealizowałam 3 noworoczne postanowienia z 10 chyba wiec jest nadzieja ze w 2016 będzie lepiej ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2015-12-17 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Zdać ostatni rok licencjatu
2. Nauczyć się ładnie malować paznokcie 3. Odwiedzić Centrum nauki Kopernik 4. Pojechać w gory oraz do Kowna 5. Znaleźć prace blisko TŻ. 6. Zaręczyć się ![]() 7. Trochę schudnac. 5kg,ewentualnie 10 ![]() 8. Odwiedzić ginekologa.
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Jejku,pamiętam jak w tamtym roku zyczylam sobie śmierci...nawet chyba napisałam,że chciałabym umrzeć.
A mi się żyć chce jak jasna cholera ❤ Wooow, ale zmiana ![]() Koko jumbo i do przodu! 😀 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Wow. Pierwszy raz spisze postanowienia
![]() 1. Zdrowo się odżywiać. 2. Schudnąć 10 kg. 3. Dbać o związek. 4. Zaliczyć dwie sesje. 5. Więcej czytać. 6. Dbać o włosy, paznokcie i cere 7. Wyjechać na wakacje 8. Kupić aparat. 9. Ćwiczyć min. 3 razy w tygodniu 10. A może by tak prawo jazdy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Na brudno.
![]() 1. Poznać więcej ludzi, częściej wychodzić 2. Zdać prawko 3. Wprowadzić więcej zdrowych nawyków 4. Wrócić do pływania 5. Mieć w końcu udane wakacje 6. Nipple piercing 7. Pojechać na festiwal piwny 8. Znaleźć hobby 9. Wyleczyć się z autoagresji 10. Może w końcu kogoś pokochać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dla mnie rok 2015 był całkiem udany,
-wyprowadziłam się z domu -obroniłam się/skończyłam studia, wielki balast spadł mi z serca -zaczęłam robić rzeczy, które bardziej mnie interesują -wróciłam na prawo jazdy -zaczęłam naukę szycia, o czym dawno marzyłam -ćwiczę/biegam, jeszcze nieregularnie ale cieszę się, że w ogóle zaczęłam -trochę poprawiłam angielski -w związku wszystko w porządku -prawie udało mi się wrócić do naturalnego koloru włosów, odważyłam się na ich ścięcie, chociaż kiedyś bym pewnie tego nie zrobiła i czuję się o wiele lepiej A plany na 2016 rok są takie: -zdać prawo jazdy -dobrze wypaść w takim jednym biegu -poprawić rysunek -zapisać się na kurs z angielskiego, zrobić certyfikat -skończyć praktyki -robić to co chcę
![]() |
#25 |
BAN stały
|
1. Przeczytać Koran.
2. Minimum trzysta razy wstać o 5.00. 3. Pojechać do Rzymu. 4. Minumum 400 godzin słuchania po angielsku (w tym ćwiczenia ze słuchu). 5. Przybrać na wadze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1. Obronic się w czerwcu na 5
![]() 2. Zrzucić parę kg xd 3. Znaleźć pracę w zawodzie 4. Pojechać do Norwegii 5. Zamieszkać z tż 6. Zacząć biegać regularnie
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
1. iść na nową terapię (już jestem zapisana, więc połowa sukcesu za mną)
2. pojechać na Apocalypticę na Woodstock ![]() 3. schudnąć ![]() 4. dostać podwyżkę (w lutym będę się ubiegać) 5. znaleźć mieszkanie tylko dla nas / przejąć to, co mamy teraz bez współlokatorów. to tak na szybko ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
awansować
przestać się schizować i denerwować bez potrzeby nie przytyć, a wręcz schudnąć i popracować nad muskulaturą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
summerlover
|
1. Wrócić do malowania/grafiki
2. Regularnie chodzić na siłownię. 3. Wkładać więcej serca w gotowanie, lub nauczyć się to lepiej robić. 4. Spłacić kredyt na auto. 5. Odwiedzić siostrę we Wrocławiu. 6. Ogarnąć swoją garderobę (wyrzucić stare i niepotrzebne a zakupić nowe, klasyczne i ponadczasowe) 7. Zaręczyć się (chociaż to bardziej marzenie niż plan...) 8. Mieć psa... (choc wiem, że w tym roku raczej się to nie spełni ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje postanowienia: - odstawić dziecko od piersi - częsciej przystawiać męża ;-) - wyrzucić aplikację allegro z tel. i wydawac mniej. - pojechać na koncert ulubionego zespołu - upic się - nauczyć się piec 2-3 nowe ciasta - odniesc sukces zawodowy, czyli szczęśliwie dobrnąć do konca roku szkolnego.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.