|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Urodziny - jak to rozegrać żeby elegancko było:)
Sytuacja jest taka - mam w grudniu urodziny i chcę to jakoś uczcić. Nie wiem tylko ile mam "imprez" zrobić ale na pewno będą to domówki.
Mam kilka koleżanek + pewnego dyrektora z byłej pracy; paru przyjaciół z Poznania (i dla nich planuję imprezę "jak za dawnych poznańskich czasów"); paru lubianych przeze mnie znajomych TŻ + znajomego z "być moze przyszłej" pracy. Jak to połączyć żeby sensownie było i żeby każdy gość czuł się dobrze? Czy mam mieć cały grudzień imprez czy lepiej nie robić nic, żeby nikt się nie poczuł pokrzywdzony ewewntualnym brakiem zaproszenia ?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodziny - jak to rozegrać żeby elegancko było:)
a nie możesz zrobić jednego przyjęcia i zaprosić wszystkich swoich znajomych ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodziny - jak to rozegrać co elegancko było:)
Piątek dla domowników- rodzinki.
a w sobotę- zrób jedną wielką imprezę dla wszystkich... Dlaczego jedni nie mogą bawić się z drugimi? Chyba, że z góry wiesz, że raczej jedno towarzystwo nie dogada się z drugim... Chciałam pomóc miałam masę pomysłów, ale jednym tyłkiem na 2 weselach nie da się być ; / A może jakoś Warszawa dogada się z Poznaniem? Czy nie chcesz za bardzo łączyć ze sobą tych osób?
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę o podziale: 1. moi poznańscy friends + znajomi TŻ (albo obie grupy w innych terminach) 2. dyrektor z byłej firmy z żoną (na elegancką kawę) ale co 2 znajomymi z byłej pracy- uznać że nie zaglądają na wizaż i się nie dowiedzą?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli istnieją różnice pomiędzy Twoimi znajomymi, czy to z racji wieku, czy jakiejś uinnej hierarchii, to może zrób tak jak mówiłaś; znajomych swoich i TŻ + mże znajomi z byłej pracy zaproś jednego dnia na imprezę, a byłego szefa na kawkę
![]() Oj, widzę, że masz poważny problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla znajomych z Poznania osobną imprezę. Sama napisałaś, że kiedyś to były z nimi balety itede itepe. Myślę, że nowe otoczenie nie za bardzo będzie rozumiało, kiedy zasiądziecie i będziecie wspominać poznańskie czasy ;- ) Ja np. jeśli mam jechać do mojej staaarej ekipy z Poznania, to jadę sama. Mój TŻ i moi znajomi nie zrozumieli by pewnych tekstów, wspomnień, naszych wygłupów itd. Nie wiem... Naprawdę nie wiem Misia ; (
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodziny nie bedzie... Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli już wiesz o co mi chodzi, to nie muszę dalej tłumaczyć... Przyjaciele to jedno. Z nimi możesz sie pobawić, pokazać dosłownie wszystko : P ale raczej przy przyszłym szefie, czy przy eks szefie, nie będziesz mogła upić się do nieprzytomności, w chwili kryzysu zwymiotować i co tam jeszcze się dzieje jak człowiek za dużo wypije... A takie przyjęcie dla mnie było by jak "siedzenie na szpilkach", albo co gorsze "tańczenie w zaciasnych butach"... Lepiej te dwa światy oddzielić... ale to twoja decyzja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Zrób tylko dla tych z którymi naprawdę masz ochotę się spotkać, chyba (wnioskuję z roku urodzenia) Twoi znajomi to nie małolaty i jak jakoś pominiesz to nikt się nie poczucie porzucony
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dobrze wnioskujesz, małolaty to to nie są
![]() Jakoś w grudniu planowaliśmy z TŻ wyjazd gdzieś gdzie jest ciepło i to by rozwiązało mój problem. nie ma mnie - nie ma problemu z imprezą ![]() Kolejne prawdopodobne rozwiązanie to kolacja w knajpie z TŻ i koniec (tak zrobiliśmy w ubiuegłym roku). Żadnych imprez, problemów kogo zaprosić... i tak chyba będzie najlepiej ![]() Bardzo dziękuję za pomoc w rozwiązaniu problemu, Wasze wypowiedzi pozwoliły mi spojrzeć na wszystko z innej perspektywy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.