|
Notka |
|
Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czy ta opaska pasuje na studniówkę.
Cześć i czołem
![]() Mam pewien problem. Zbliża się moja studniówka, sukienka już dawno w szafie, a fryzura i makijaż w zakładkach (szukałam inspiracji na internecie), ale mam pewien problem z ozdobną opaską do włosów. Na internecie znalazłam kilka ładnych, ale nie wiem czy ta, która najbardziej mi się podoba nie jest za bardzo ślubna. Nie chcę na imprezie, a potem na filmie i zdjęciach, które zostaną mi na całe życie, patrzeć na siebie i myśleć "wyglądam jakbym zwiała z własnego wesela". Niby opaska na zdjęciu nie wygląda na jakąś kiczowatą, ale boję się, że na żywo i po włożeniu na moją głowę będzie budzić skojarzenia ze ślubnym diademem (a mnie tego typu stylistyka kompletnie nie odpowiada). http://pl.dawanda.com/product/778012...w-swarovskiego Jeżeli jest jakiś temat, do którego mogłabym wrzucić moja pytanie to przepraszam i proszę wrzucić tam mój post, ale mam nadzieję, że jednak nie będzie potrzebne naprawienie moich błędów, bo nie lubię dokładać ludziom roboty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ta opaska pasuje na studniówkę.
bardzo ładna i delikatna - myślę, że jeżeli masz sukienkę, która wyraźnie nie jest ślubna to ta opaska nie powinna powodować takich skojarzeń
masz może zdjęcie sukienki?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
super pomysł z tą opaską
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale największy problem będzie z włosami. Wymyśliłam, że chce mieć koka, ale mam okropnie liche włosy (przez poważne problemy z nerkami długo wyłaziły mi garściami) i muszę mieć przynajmniej kilka doczepek. Oczywiście stacjonarnie nie idzie tego kupić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.