|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dieta, odchudzanie - postanowienia noworoczne
Święta minęły, więc czas zabrać się za odchudzanie
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-29 o 20:20 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Dieta, odchudzanie - postanowienia noworoczne
najbardziej polecam podfrum dietetyka ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
idź do lekarza to Ci ułoży dietę
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Sport do podstawa każdej diety samo ograniczanie się podczas jedzenia nie wystarczy trzeba jeszcze dużo się ruszać żeby nasza skóra po utracie kg nie była obwisła tylko piekna i jędrna. Teraz różnych diet jest mnóstwo trzeba poszperać w internecie i na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dieta jak to dieta po jej zakończeniu kg mogą wrócić gwarancji nie mamy, ale warto spróbować poszperaj w internecie i poszukaj takiej diety w trakcie, której nie będziesz chodzić głodna bo z wlasnego doświadczenia wiem, że podjadanie to najgorsze co może być. I tak jak pisała anka ruch ruch ruch.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja podobnie jak wy mam noworoczne postanowienie, żeby schudnąć. dałam sobie na to 1,5-max 2 miesiące czasu. juz oczywisice zaczelam. kupiłam sobie piłkę fitness, matę i szarfy do ćwiczen w domu. jak na razie udało mi się cwiczyc 3 razy z filmikow, więc nie jest źle. zamówiłam też koktajle Mojito slim, bo ponoć dobrze działają przy ćwiczeniach. czekam aż przyjdą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
najlepsza dieta to przejście na zdrowy tryb życia . zbilansowane posiłki, aktywność fizyczna i samo się robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, odradzam wszystkie "chwilowe" diety, a na pewno Kapuścianą i Dukana. Sama nie próbowałam, ale nigdy nie spotkałam się z pozytywną opinią na ich temat
![]() Jeśli rozumiecie słowo "dieta" jako miesięczny, dwumiesięczny okres gdzie jecie mniej i ćwiczycie jakby od tego zależało Wasze życie, a potem wracacie do starych nawyków to.. nie ma to sensu. Dieta to sposób odżywiania. Coś, co trwa całe życie, a nie 3 miesiące. Więc ja polecam jeść po prostu zdrowo i starać się wplatać jakąś aktywność fizyczną. Można ograniczyć kalorie, ale nie poniżej 1200 (a i w tym wypadku należy jeść naprawdę zdrowo, ponieważ mamy mało kalorii do zagospodarowania, więc niech to będą zdrowe i dobre kalorie). Można się odchudzać, ale wprowadzając zmiany na stałe, a nie na chwilę. Jeśli będziesz zdrowiej żyła i schudniesz i będziesz się trzymać nowego stylu życia to utrzyma Ci się figura. Jednak jeśli wrócisz do złych nawyków, to i kilogramy wrócą. Prosta filozofia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się w stu procentach!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.