Czy zaczynać od pettingu to wstyd? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-02, 13:34   #1
porsche333
BAN stały

Czy zaczynać od pettingu to wstyd?

Hej.

Mam 27 lat, i chciałbym zapytać was czy w tym wieku proponować dziewczynie rozpoczęcie współżycia od pettingu to wstyd? Jakbyście to odebrały i co o tym sądzicie?
Ja mam tak że jak poznaje jakąś dziewczynę to muszę z nią trochę pochodzić, poznać ją bliżej zanim pójdę z nią do łóżka, no i pełen stosunek seksualny od razu to trochę dla mnie za dużo. Lubię zaczynać od pieszczot, i tak zaspokajac dziewczynę i tak sam chciałbym byc zaspokajany, po jakimś czasie oralny a na koncu już seks waginalny. Czy uwazacie ze jak poznam dzieczyne, i dojdzie do intymnej sutuacji, bedzie chciala skesu, a ja zaproponuje na poczatek tylko petting to w tym wieku to obciach?
porsche333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 13:45   #2
Adrianna_8
Zakorzenienie

Dot.: Czy zaczynać od pettingu to wstyd?

Cytat:
Napisane przez porsche333 Pokaż wiadomość
Hej.

Mam 27 lat, i chciałbym zapytać was czy w tym wieku proponować dziewczynie rozpoczęcie współżycia od pettingu to wstyd? Jakbyście to odebrały i co o tym sądzicie?
Ja mam tak że jak poznaje jakąś dziewczynę to muszę z nią trochę pochodzić, poznać ją bliżej zanim pójdę z nią do łóżka, no i pełen stosunek seksualny od razu to trochę dla mnie za dużo. Lubię zaczynać od pieszczot, i tak zaspokajac dziewczynę i tak sam chciałbym byc zaspokajany, po jakimś czasie oralny a na koncu już seks waginalny. Czy uwazacie ze jak poznam dzieczyne, i dojdzie do intymnej sutuacji, bedzie chciala skesu, a ja zaproponuje na poczatek tylko petting to w tym wieku to obciach?
Wydaje mi się, że dziewczyna, która będzie traktowała Cię jako przyszłego chłopaka, zrozumie i nie będzie to dla niej problem. Aczkolwiek ja bym pewnie odniosła lekkie wrażenie, że po prostu facet nie chce ze mną tego zrobić. Myślę, że wymaga to lekkiego wytłumaczenia, choćby "chciałbym jeszcze z tym chwilkę poczekać".
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 13:58   #3
porsche333
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że dziewczyna, która będzie traktowała Cię jako przyszłego chłopaka, zrozumie i nie będzie to dla niej problem. Aczkolwiek ja bym pewnie odniosła lekkie wrażenie, że po prostu facet nie chce ze mną tego zrobić. Myślę, że wymaga to lekkiego wytłumaczenia, choćby "chciałbym jeszcze z tym chwilkę poczekać".
Dzięki, bo wydaję mi się że petting jest bardziej dla nastolatków, i boję się aby przypału nie było
Stary 2016-01-02, 14:02   #4
201703060948
Konto usunięte

Cytat:
Hej.

Gdyby facet spytał się mnie, czy możemy "zacząć od pettingu" to możliwe, że bym się roześmiała, a na pewno byłabym bardzo zaskoczona, że ktoś pyta o to wprost. Wydaje mi się, że takie rzeczy "wychodzą" w trakcie. Po prostu nie posuwasz się dalej skoro tego nie chcesz i w razie potrzeby tłumaczysz dlaczego i tyle.
201703060948 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 14:10   #5
201607040946
Konto usunięte

Ja jestem inna, chora albo nienormalna, ale jeśli facet mi się podoba, często się widzimy, podobamy sobie i chcemy związku, to nie wyobrażam sobie, żeby w wieku 27 lat chciał mnie tylko miziać. Odebrałabym to jako znak, ze jestem dla niego nieatrakcyjna, nie pragnie mnie i go nie podniecam.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 14:12   #6
yosanne
Raczkowanie

Cytat:
Hej.

Jeśli szczerze jej powiesz to co tutaj, czyli prawdę, to nie widzę powodu, dla którego miałaby się obrazić albo Cię wyśmiać. Masz jak najbardziej prawo do rozwoju relacji w takim tempie, jakie Ci odpowiada, niezależnie od tego, czy masz lat 18 czy 48.
Ja bym zrozumiała, no chyba, że cały proces miałby trwać bardzo długo (np. pół roku zanim dojdzie do pełnego stosunku) - to musiałabym się zastanowić, czy chcę tyle czekać.
yosanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 14:18   #7
porsche333
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ja jestem inna, chora albo nienormalna, ale jeśli facet mi się podoba, często się widzimy, podobamy sobie i chcemy związku, to nie wyobrażam sobie, żeby w wieku 27 lat chciał mnie tylko miziać. Odebrałabym to jako znak, ze jestem dla niego nieatrakcyjna, nie pragnie mnie i go nie podniecam.
To nie tak że tylko miziac, chodziło mi że na początku, czyli spotykam dziewczyne i nie od razu seks tylko na początku co najmniej kilka spotkan typu kino spacer, a potem jak juz mialoby dojsc do intymnej sytuacji, to na początek petting, też co najmniej z kilka razy bez stosunku a potem juz stosunek.
Miałem na mysli wlasnie to, że spotykam sie z dziewczyna na randkach potem ona zaprasza mnie do siebie aalbo ja do mnie, calujemy sie dotykamy i takie tam, ona jest gotowa i chetna i zaczynamy i konczymy na pettingu a nie na seksie, o dlatego zapytałem czy to nie wstyd? Z kilka takich wstępnych pettingowych spotkan i potem juz seks.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez yosanne Pokaż wiadomość
Jeśli szczerze jej powiesz to co tutaj, czyli prawdę, to nie widzę powodu, dla którego miałaby się obrazić albo Cię wyśmiać. Masz jak najbardziej prawo do rozwoju relacji w takim tempie, jakie Ci odpowiada, niezależnie od tego, czy masz lat 18 czy 48.
Ja bym zrozumiała, no chyba, że cały proces miałby trwać bardzo długo (np. pół roku zanim dojdzie do pełnego stosunku) - to musiałabym się zastanowić, czy chcę tyle czekać.
nie nie, tak dlugo to nie, pisalem juz wyzej ze co najmniej kilka pierwszysch intymych spotkan to petting zamiast seksu a potem juz normalnie. I wlasnie zapytalem co byscie pomyslaly o mnie wtedy. Wiadomo, ze po poznaniu jakiejs dziewczyny na poczatku zwykle randki, potem jak ona byla by gotowa i chetna, ze dochodzi miedzy nami do czegos, rozbieramy sie, to ona raczej jest nastawiona w podobnym wieku na pełen stosunek, a ja jakbym wtedy oznajmil ze tylko petting to czy zle by nie pomyslala o mnie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-02, 14:20   #8
zakonna
Naczelna Nastolatka

Nie, nie wyobrażam sobie kilku spotkań w łóżku, które polegają tylko na mizianiu.
Stary 2016-01-02, 14:23   #9
porsche333
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Nie, nie wyobrażam sobie kilku spotkań w łóżku, które polegają tylko na mizianiu.
Czyli w tym wieku, jeśli dochodzi do czegos to tylko stosunek?
Stary 2016-01-02, 14:24   #10
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
To nie tak że tylko miziac, chodziło mi że na początku, czyli spotykam dziewczyne i nie od razu seks tylko na początku co najmniej kilka spotkan typu kino spacer, a potem jak juz mialoby dojsc do intymnej sytuacji, to na początek petting, też co najmniej z kilka razy bez stosunku a potem juz stosunek.
Miałem na mysli wlasnie to, że spotykam sie z dziewczyna na randkach potem ona zaprasza mnie do siebie aalbo ja do mnie, calujemy sie dotykamy i takie tam, ona jest gotowa i chetna i zaczynamy i konczymy na pettingu a nie na seksie, o dlatego zapytałem czy to nie wstyd? Z kilka takich wstępnych pettingowych spotkan i potem juz seks.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

nie nie, tak dlugo to nie, pisalem juz wyzej ze co najmniej kilka pierwszysch intymych spotkan to petting zamiast seksu a potem juz normalnie. I wlasnie zapytalem co byscie pomyslaly o mnie wtedy. Wiadomo, ze po poznaniu jakiejs dziewczyny na poczatku zwykle randki, potem jak ona byla by gotowa i chetna, ze dochodzi miedzy nami do czegos, rozbieramy sie, to ona raczej jest nastawiona w podobnym wieku na pełen stosunek, a ja jakbym wtedy oznajmil ze tylko petting to czy zle by nie pomyslala o mnie?
Pomyślała, że masz zasady_nie_powiem_skąd, stchórzyłeś, nie stanął ci, nie podnieca cię, masz jakieś problemy, masz małego, zmieniłeś zdanie.

Powiedz szczerze, ale naprawdę szczerze: CZEMU? Po co, ja się pytam?
Dla zasady? Bo można bzykać tylko na piątej/dziesiątej randce? A macanki to się nie liczą?
Bo "dziewczyna" ma się szanować, a jeśli ci się "odda", to ty przestaniesz szanować ją?

nie rozumiem, wytłumacz mi to.

czy chodzi o to, że ty jesteś nieśmiały i chcesz zaczynać od pettingu, a stosunek potem? bo tak czujesz i nie chcesz robić niczego wbrew sobie?

wtedy musisz po prostu znaleźć dziewczynę, której będzie to odpowiadało.
Stary 2016-01-02, 14:24   #11
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Czyli w tym wieku, jeśli dochodzi do czegos to tylko stosunek?
Dochodzi do tego, czego chcą obie strony, przynajmniej tak być powinno.
Ja nie widzę problemu.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 14:26   #12
Adrianna_8
Zakorzenienie

Nie interesuj sie az tak bardzo tym, co kazda uzytkowniczka napisze. Masz prawo robic to, co Ci sie podoba. Kobieta zrozumie lub nie. Indywidualna sprawa, ale Ty nie powinienes robic czegos wbrew sobie.

Wysłane z mobajl fona. Sorka za brak polskich znaków.
Stary 2016-01-02, 14:32   #13
porsche333
BAN stały

Cytat:
Pomyślała, że masz zasady_nie_powiem_skąd, stchórzyłeś, nie stanął ci, nie podnieca cię, masz jakieś problemy, masz małego, zmieniłeś zdanie.

Powiedz szczerze, ale naprawdę szczerze: CZEMU? Po co, ja się pytam?
Dla zasady? Bo można bzykać tylko na piątej/dziesiątej randce? A macanki to się nie liczą?
Bo "dziewczyna" ma się szanować, a jeśli ci się "odda", to ty przestaniesz szanować ją?

nie rozumiem, wytłumacz mi to.

czy chodzi o to, że ty jesteś nieśmiały i chcesz zaczynać od pettingu, a stosunek potem? bo tak czujesz i nie chcesz robić niczego wbrew sobie?

wtedy musisz po prostu znaleźć dziewczynę, której będzie to odpowiadało.
Bardziej chodzi o sprawę związaną z nieśmiałością. Kiedyś jako nastolatek byłem nieśmiały, i nie wobrażałem się nawet pokazać nago przed dziewczyną, jak poznałem to musiałem ją dobrze poznać, potem jak juz coś się działo to wolałem spokojnie jakieś osmielanie się, jakies pocalunki w usta i przy okazji macanki przez ubranie, bieliznę, pozniej juz petting z rozebranymi miejscami intymnymi, ale nie koniecznie caly nago, np dziewczyna w koszulce bez majtek czy ja opuszcozne spodnie ti majtki tylko. Potem mi przeszlo, stalem się duzo smielszy, i w sumie mógłbym, ale przyzwyczailem się trochę, i dla mnie to za szybko, tak od razu rozebrac się do naga i "bzykac" móglbym ale lepiej psychicznie sie czuje, chociaz z kilka razy spotkac sie na kilku randkach, potem zacząć od macanek tez chociaz z kilka razy, inaczej czuje ze cos jest nie po kolei za szybko, ze robie cos nie tak. Po prostu mam juz tak z przyzwyczajenia za kodowane, ze zwykle randki potem petting z kilka razy i potem juz normalny seks, inaczej sie czuje jakbym hm za bardzo sie otworzyl za szybko obdarł z intymnosci.
Stary 2016-01-02, 14:32   #14
zakonna
Naczelna Nastolatka

Mizianki dlugofalowe uprawialam z pierwszym partnerem. Teraz nie widzę takiej potrzeby żeby się miziac przez kilka randek.
Stary 2016-01-02, 14:35   #15
porsche333
BAN stały

Dodam jeszcze, że lubie takze takie zwyczajne "odkrywanie" ciała kobiety kręci mnie to. Nie od razu raz ciacha od razu nago pełen seks i już, wolę np na początek zobaczyc dziewczyne nie całkiem nago ale w bieliznie, potem juz wiecej i wiecej. Tak powoli odkrywac ciało, seksualnosc, jak jest w lozku. Oczywiscie bez przeciągania nie wiadomo ile czasu, jak pisałem z kilka spotkan i potem juz w pełni.
Stary 2016-01-02, 14:37   #16
solll01
Raczkowanie

Co dziewczyna to opinia. nie pytaj nas tu, bo każda Ci co innego powie.

Wysłane z tapatalk
solll01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 14:37   #17
porsche333
BAN stały

Cytat:
Nie interesuj sie az tak bardzo tym, co kazda uzytkowniczka napisze. Masz prawo robic to, co Ci sie podoba. Kobieta zrozumie lub nie. Indywidualna sprawa, ale Ty nie powinienes robic czegos wbrew sobie.

Rozumiem ze tobie by nie przeszkadzalo? Nie byłabys zawiedziona, jakby doszło do czegos, jakies rozbieranie a tu nagle chłopak mówi ze tylko petting?
Stary 2016-01-02, 14:38   #18
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Bardziej chodzi o sprawę związaną z nieśmiałością. Kiedyś jako nastolatek byłem nieśmiały, i nie wobrażałem się nawet pokazać nago przed dziewczyną, jak poznałem to musiałem ją dobrze poznać, potem jak juz coś się działo to wolałem spokojnie jakieś osmielanie się, jakies pocalunki w usta i przy okazji macanki przez ubranie, bieliznę, pozniej juz petting z rozebranymi miejscami intymnymi, ale nie koniecznie caly nago, np dziewczyna w koszulce bez majtek czy ja opuszcozne spodnie ti majtki tylko. Potem mi przeszlo, stalem się duzo smielszy, i w sumie mógłbym, ale przyzwyczailem się trochę, i dla mnie to za szybko, tak od razu rozebrac się do naga i "bzykac" móglbym ale lepiej psychicznie sie czuje, chociaz z kilka razy spotkac sie na kilku randkach, potem zacząć od macanek tez chociaz z kilka razy, inaczej czuje ze cos jest nie po kolei za szybko, ze robie cos nie tak. Po prostu mam juz tak z przyzwyczajenia za kodowane, ze zwykle randki potem petting z kilka razy i potem juz normalny seks, inaczej sie czuje jakbym hm za bardzo sie otworzyl za szybko obdarł z intymnosci.
Możecie to robić w ubraniu nie musisz być goły.
Ja cię mogę zrozumieć, ale nie chciałabym czekać. Choć pewnie gdyby wątek założyła kobieta, odpowiedzi byłyby zgoła inne. Czekaj, nie zmuszaj się, oswajaj, nie rób nic wbrew sobie.
Jeśli widzisz jednak, że dziewczyna (chyba już kobieta, jeśli w twoim wieku) jest chętna i napalona, a ty też masz ochotę, to po co czekać? Dajcie się ponieść. Oczywiście, pamiętając o gumkach
Stary 2016-01-02, 14:38   #19
solll01
Raczkowanie

Cytat:
Rozumiem ze tobie by nie przeszkadzalo? Nie byłabys zawiedziona, jakby doszło do czegos, jakies rozbieranie a tu nagle chłopak mówi ze tylko petting?
Nie mów nic, po prostu zrób to na co masz ochotę, nie zmuszając ani siebie, ani nikogo innego do czegokolwiek.

Wysłane z tapatalk

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-02, 14:42   #20
marble_heart
Raczkowanie

Szczerze? Zupełnie mi się to kupy nie trzyma

Jakby mi facet w łóżku zakończył akcję na macaniu, to chyba bym się dziwnie poczuła. I jeszcze jednorazowo, ok - uznałabym, że może się ze stresował i hydraulika zaszwankowała, czy coś, jakby mi się strasznie podobał to by przeszło. Natomiast przy kolejnym razie już na pewno takie stopowanie w połowie by nie przeszło

Rób jak uważasz, ale nie zdziw się jak dziewczynie się odechce.
marble_heart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 14:42   #21
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
O zgrozo, ale nie mow niczego w stylu "ale dzis tylko petting", bo zabijasz cala atmosfere.

Coz, pewnie bylabym lekko zawiedziona, ze musze czekac, ale gdyby zalezalo mi na chlopaku to tak bym zrobila. Ale ktos dobrze napisal - idz na zywiol. Jest sens czekac na seks pare randek? Rozumiem, ze wolisz oswoic sie z jej cialem itp. Rob jak uwazasz i sie nie sugeruj niczyim zdaniem.

Stary 2016-01-02, 14:46   #22
porsche333
BAN stały

Cytat:
Możecie to robić w ubraniu nie musisz być goły.
Ja cię mogę zrozumieć, ale nie chciałabym czekać. Choć pewnie gdyby wątek założyła kobieta, odpowiedzi byłyby zgoła inne. Czekaj, nie zmuszaj się, oswajaj, nie rób nic wbrew sobie.
Jeśli widzisz jednak, że dziewczyna (chyba już kobieta, jeśli w twoim wieku) jest chętna i napalona, a ty też masz ochotę, to po co czekać? Dajcie się ponieść. Oczywiście, pamiętając o gumkach
Raz, jak tak od razu czuję się za szybko obdarty z intymności, a dwa kręci mnie to, to stopniowanie rozwijanie intymnej relacji z nową dziewczyną. Jak pisałem kręci mnie bardziej pierwszy raz zobaczyc dziewczynę w majtkach niż bez. Ta cała otoczka ze z kazdym razem (spotkaniem) jest wiecej, coraz bardzije widze i robie wiecej.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
O zgrozo, ale nie mow niczego w stylu "ale dzis tylko petting", bo zabijasz cala atmosfere.

Coz, pewnie bylabym lekko zawiedziona, ze musze czekac, ale gdyby zalezalo mi na chlopaku to tak bym zrobila. Ale ktos dobrze napisal - idz na zywiol. Jest sens czekac na seks pare randek? Rozumiem, ze wolisz oswoic sie z jej cialem itp. Rob jak uwazasz i sie nie sugeruj niczyim zdaniem.

Jakoś tak by było. Dochodzi do intymnej sytuacji, piescimy sie dotykamy, rozbieramy, i dziewczyna pewnie liczy na stosunek, wiec musze cos powiedziec, ze ta gra wstepna ktora sie rozpoczęła, to tylko na niej sie skonczy.
Hm, uwazasz ze to czekanie? Wiem nie ma pelnego seksu ale petting to tez aktywnosc seksualna, nawet sporo kobiet woli taką forme zaspokojenia od penetracji.
Stary 2016-01-02, 14:49   #23
Adrianna_8
Zakorzenienie

Nie wiem. Wydaje mi sie, ze wiekszosc kobiet i tak liczy na pelny stosunek. Rob tak, jak Ty uwazasz w zgodzie ze soba, a bedzie dobrze .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-02, 14:58   #24
porsche333
BAN stały

Bo jakoś ciężko mi się tak otworzyć przed Nową dziewczyną. Lepiej się czuje jesli jest stopniowanie. Wydaje mi się ze kilka takich wstepow to chyba nie duzo, przeciez nie przeciagałbym tygodniami.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Tylko czy nie wyglądam w oczach dziewczyny na dziwaka? Nastolatkowie to potrafią długo tak "jechać" nawet miesiącami, ale w moim wieku.... nastolatkiem nie jestem
Stary 2016-01-02, 15:03   #25
201607040946
Konto usunięte

Widzę, że ty źle się z tym czujesz?

Ja bym nie chciała, żeby mnie facet rozpalił i zostawił.
Stary 2016-01-02, 15:04   #26
marble_heart
Raczkowanie

Ale dziewczyny już Ci napisały - tak, wyglądasz na lekko dziwnego.
Twoja sprawa, nikt Cie przecież nie zmusza do tego, żebyś z dziewczyną seks uprawiał. No i nie wiedziałam, ze seks dwójki podobających się sobie, dorosłych ludzi "to odzieranie z intymności"....
Stary 2016-01-02, 15:04   #27
porsche333
BAN stały

Cytat:

Dlaczego rozpalił i zostawił? Przecież petting kończy się.... zaspokojeniem.
Stary 2016-01-02, 15:10   #28
solll01
Raczkowanie

Cytat:

Ale czemu zostawił? Przecież petting kończy się orgazmem obustronnym,z tym że doprowadza się do niego za pomocą rąk ;-) wiadomo, że nie daje typ takiej satysfakcji jak pełne zbliżenie, ale na pewno nie jest nikt 'zostawiony'

Wysłane z tapatalk
Stary 2016-01-02, 15:15   #29
porsche333
BAN stały

Cytat:
Napisane przez marble_heart Pokaż wiadomość
Ale dziewczyny już Ci napisały - tak, wyglądasz na lekko dziwnego.
Twoja sprawa, nikt Cie przecież nie zmusza do tego, żebyś z dziewczyną seks uprawiał. No i nie wiedziałam, ze seks dwójki podobających się sobie, dorosłych ludzi "to odzieranie z intymności"....
No bo dla mnie z nową dziewczyną od razu rozebranie sie do naga i pełny stosunek to szybko. Potrzebuje chocby kilka spotkan intymnych ( zabaw, pieszczot, ) do oswojenia się.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez solll01 Pokaż wiadomość
Ale czemu zostawił? Przecież petting kończy się orgazmem obustronnym,z tym że doprowadza się do niego za pomocą rąk ;-) wiadomo, że nie daje typ takiej satysfakcji jak pełne zbliżenie, ale na pewno nie jest nikt 'zostawiony'

Wysłane z tapatalk
No dokładnie.

Zresztą pierwszy petting, nie koniecznie wszystko na wierzchu, lubię np jak dziewczyna zostanie w majtkach i przez majtki albo dłoń do środka ( w majtki) ja pdoobnie aby chociaż bokserki zostały, pieszczoty przez bielizne albo rączka do srodka. takie oswojenie sie, nastepne spotkanie juz moze byc wiecej nagosci...i dzialania.
Stary 2016-01-02, 15:19   #30
marble_heart
Raczkowanie

Twoje ciało, Twoja sprawa
Niestety, przez większość kobiet Twoje zachowanie będzie postrzegane jako niestandardowe, niekoniecznie w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Wydaje mi się, że to taki bardzo "nastoletni" problem - nie chcę, żeby mnie od razu dziewczyna nago widziała. Seksu nago nie trzeba uprawiać, można być całkowicie ubranym w zasadzie

Jesteście w łóżku, macie kurde ręce w swoich majtkach i w pewnym momencie mówisz stop? Bo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości