![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czy zaczynać od pettingu to wstyd?
Hej.
Mam 27 lat, i chciałbym zapytać was czy w tym wieku proponować dziewczynie rozpoczęcie współżycia od pettingu to wstyd? Jakbyście to odebrały i co o tym sądzicie? Ja mam tak że jak poznaje jakąś dziewczynę to muszę z nią trochę pochodzić, poznać ją bliżej zanim pójdę z nią do łóżka, no i pełen stosunek seksualny od razu to trochę dla mnie za dużo. Lubię zaczynać od pieszczot, i tak zaspokajac dziewczynę i tak sam chciałbym byc zaspokajany, po jakimś czasie oralny a na koncu już seks waginalny. Czy uwazacie ze jak poznam dzieczyne, i dojdzie do intymnej sutuacji, bedzie chciala skesu, a ja zaproponuje na poczatek tylko petting to w tym wieku to obciach? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy zaczynać od pettingu to wstyd?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ja jestem inna, chora albo nienormalna, ale jeśli facet mi się podoba, często się widzimy, podobamy sobie i chcemy związku, to nie wyobrażam sobie, żeby w wieku 27 lat chciał mnie tylko miziać. Odebrałabym to jako znak, ze jestem dla niego nieatrakcyjna, nie pragnie mnie i go nie podniecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym zrozumiała, no chyba, że cały proces miałby trwać bardzo długo (np. pół roku zanim dojdzie do pełnego stosunku) - to musiałabym się zastanowić, czy chcę tyle czekać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Miałem na mysli wlasnie to, że spotykam sie z dziewczyna na randkach potem ona zaprasza mnie do siebie aalbo ja do mnie, calujemy sie dotykamy i takie tam, ona jest gotowa i chetna i zaczynamy i konczymy na pettingu a nie na seksie, o dlatego zapytałem czy to nie wstyd? Z kilka takich wstępnych pettingowych spotkan i potem juz seks. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie, nie wyobrażam sobie kilku spotkań w łóżku, które polegają tylko na mizianiu.
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Powiedz szczerze, ale naprawdę szczerze: CZEMU? Po co, ja się pytam? Dla zasady? Bo można bzykać tylko na piątej/dziesiątej randce? A macanki to się nie liczą? Bo "dziewczyna" ma się szanować, a jeśli ci się "odda", to ty przestaniesz szanować ją? nie rozumiem, wytłumacz mi to. czy chodzi o to, że ty jesteś nieśmiały i chcesz zaczynać od pettingu, a stosunek potem? bo tak czujesz i nie chcesz robić niczego wbrew sobie? wtedy musisz po prostu znaleźć dziewczynę, której będzie to odpowiadało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie interesuj sie az tak bardzo tym, co kazda uzytkowniczka napisze. Masz prawo robic to, co Ci sie podoba. Kobieta zrozumie lub nie. Indywidualna sprawa, ale Ty nie powinienes robic czegos wbrew sobie.
Wysłane z mobajl fona. Sorka za brak polskich znaków. |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Naczelna Nastolatka
|
Mizianki dlugofalowe uprawialam z pierwszym partnerem. Teraz nie widzę takiej potrzeby żeby się miziac przez kilka randek.
#15 |
BAN stały
|
Dodam jeszcze, że lubie takze takie zwyczajne "odkrywanie" ciała kobiety kręci mnie to. Nie od razu raz ciacha od razu nago pełen seks i już, wolę np na początek zobaczyc dziewczyne nie całkiem nago ale w bieliznie, potem juz wiecej i wiecej. Tak powoli odkrywac ciało, seksualnosc, jak jest w lozku. Oczywiscie bez przeciągania nie wiadomo ile czasu, jak pisałem z kilka spotkan i potem juz w pełni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Co dziewczyna to opinia.
![]() Wysłane z tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja cię mogę zrozumieć, ale nie chciałabym czekać. Choć pewnie gdyby wątek założyła kobieta, odpowiedzi byłyby zgoła inne. Czekaj, nie zmuszaj się, oswajaj, nie rób nic wbrew sobie. Jeśli widzisz jednak, że dziewczyna (chyba już kobieta, jeśli w twoim wieku) jest chętna i napalona, a ty też masz ochotę, to po co czekać? Dajcie się ponieść. Oczywiście, pamiętając o gumkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Szczerze? Zupełnie mi się to kupy nie trzyma
![]() Jakby mi facet w łóżku zakończył akcję na macaniu, to chyba bym się dziwnie poczuła. I jeszcze jednorazowo, ok - uznałabym, że może się ze stresował i hydraulika zaszwankowała, czy coś, jakby mi się strasznie podobał to by przeszło. Natomiast przy kolejnym razie już na pewno takie stopowanie w połowie by nie przeszło ![]() Rób jak uważasz, ale nie zdziw się jak dziewczynie się odechce. |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coz, pewnie bylabym lekko zawiedziona, ze musze czekac, ale gdyby zalezalo mi na chlopaku to tak bym zrobila. Ale ktos dobrze napisal - idz na zywiol. Jest sens czekac na seks pare randek? Rozumiem, ze wolisz oswoic sie z jej cialem itp. Rob jak uwazasz i sie nie sugeruj niczyim zdaniem. Wysłane z mobajl fona. Sorka za brak polskich znaków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Hm, uwazasz ze to czekanie? Wiem nie ma pelnego seksu ale petting to tez aktywnosc seksualna, nawet sporo kobiet woli taką forme zaspokojenia od penetracji. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem. Wydaje mi sie, ze wiekszosc kobiet i tak liczy na pelny stosunek. Rob tak, jak Ty uwazasz w zgodzie ze soba, a bedzie dobrze
![]() Wysłane z mobajl fona. Sorka za brak polskich znaków. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Bo jakoś ciężko mi się tak otworzyć przed Nową dziewczyną. Lepiej się czuje jesli jest stopniowanie. Wydaje mi się ze kilka takich wstepow to chyba nie duzo, przeciez nie przeciagałbym tygodniami.
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Tylko czy nie wyglądam w oczach dziewczyny na dziwaka? Nastolatkowie to potrafią długo tak "jechać" nawet miesiącami, ale w moim wieku.... nastolatkiem nie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Widzę, że ty źle się z tym czujesz?
Ja bym nie chciała, żeby mnie facet rozpalił i zostawił. |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ale dziewczyny już Ci napisały - tak, wyglądasz na lekko dziwnego.
Twoja sprawa, nikt Cie przecież nie zmusza do tego, żebyś z dziewczyną seks uprawiał. No i nie wiedziałam, ze seks dwójki podobających się sobie, dorosłych ludzi "to odzieranie z intymności".... |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Zresztą pierwszy petting, nie koniecznie wszystko na wierzchu, lubię np jak dziewczyna zostanie w majtkach i przez majtki albo dłoń do środka ( w majtki) ja pdoobnie aby chociaż bokserki zostały, pieszczoty przez bielizne albo rączka do srodka. takie oswojenie sie, nastepne spotkanie juz moze byc wiecej nagosci...i dzialania. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Twoje ciało, Twoja sprawa
![]() Niestety, przez większość kobiet Twoje zachowanie będzie postrzegane jako niestandardowe, niekoniecznie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Wydaje mi się, że to taki bardzo "nastoletni" problem - nie chcę, żeby mnie od razu dziewczyna nago widziała. Seksu nago nie trzeba uprawiać, można być całkowicie ubranym w zasadzie ![]() Jesteście w łóżku, macie kurde ręce w swoich majtkach i w pewnym momencie mówisz stop? Bo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.