|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Śledzenie, co robić by zachować prywatność
Witam,
Ostatnio zauważyłam, że pewne osoby,chodzi mi o os. z rodziny, śledzą moje internetowe wędrówki. Ciasteczka zazwyczaj kasuję, a z siostrą mamy oddzielne komputery. Strasznie on stała się zarozumiała po otrzymaniu pracy. Czuje swoją wyższość czasem nawet prawo do znęcania się na mnie gdy w pracy coś nie tak. Ja jako że mi trudno wbić się w rynek pracy odczuwam dyskomfort, bo istnieją przesłanki, że wmawiają administratorom że żyję na ubezwłasnowolnieniu. Oświadczam nic podobnego. Co prawda bez przeszkód zniszczyli mi opinię i życie osobiste. Nie mam pojęcia jak, ale nie mniej tak się stało! Jak zachować prywatność, bo jak na razie nie jestem finansowo samowystarczalna? Zwłaszcza chodzi mi obronę przed napastnikami pojawiającymi się nie wiadomo skąd i z jakim celem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śledzenie, co robić by zachować prywatność
Yyy. Nie rozumiem, o co chodzi... jacy napastnicy? Jacy administratorzy?
Wysłane z mobajl fona. Sorka za brak polskich znaków. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moje oko ta kobieta ma shizofrenie i chyba nie bierze lekow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Otwarte związki to nie dla mnie - oszustwo! ale biorę te tablety, tyle że równorzędnie wydaję masę na suplementy, poprawiające wygląd. :P Wiem kwestia dojrzałości, ale czasem nie można pokazać swej urody, są kobiety zazdrosne!? Co pokaże się z lepszej strony, awanturę sieję! 'Ośla skórka' ze mnie!!! - są osoby co za Royal-ów się podszywają i roszczą sobie prawa wyższe niż obowiązują w demokracji, w konstytucji!!! Nie mam zamiaru Ciebie zgłaszać daję dowody, że prawnicy to 'd.y woł..e', a prawo to fałszerstwo podszywane pod demokrację!!!. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla twojego dobra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ile masz lat? i od jakiego czasu jestes ubezwlasnowolniona ? ukonczylas szkole w trybie normalnym? spedzilas jakis okres czasu w szpitalu psychiatrycznym ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
1. Jestem człowiekiem wrażliwym zduszą i wszelkimi wartościami 2. Jestem kobietą, mogę być 'ródką', wiem populację i tak trzeba zmniejszyć, nie cenić... 3. W tym temacie chodzi o coś innego,. pomóc nie chcecie? albo nie czytacie co w tekście. Odpowiedzi nie w ogóle nie na temat. 4. Kim Ja dla Was jestem, że bardziej się liczy kto pisze, a nie co? Kogo bronicie? i co wiecie?...... 5. Jak już wspomniałam nie jestem ubezwłasnowolniona. Na potrzeby zainteresowanych mam list z Sądu Rejonowego z potwierdzeniem. To może sprawdzić każdy kto chce, wystarczy użyć głowy. 6. Mam za to sprawy w sądzie rodzinnym i de facto rozprawy odbyły się bez mojego udziału. Nie szukam Anioła a Człowieka Inteligentnego, który jest w stanie rozpoznać sprawę! Szukam dofinansowania w takim stopniu w którym będę mogła zarządzać swoimi własnościami. Przeczytajcie z rozwagą i uważnie, zrozumcie jak umiecie..... Co Ja mogę więcej to na pewno koniec końców poczynię......... Wszystkich pozdrawiam Serdecznie xxx |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O co masz sprawy w sadzie rodzinnym? O ubezwlasnowolnienie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
autorko, weź głęboki oddech i napisz na spokojnie, o co Ci chodzi. inaczej nikt nie da rady Ci pomóc, bo ciężko zrozumieć to, co piszesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ok, w takim razie inaczej...co nieumozliwia Ci podjecie pracy? czy masz zdiagnozowana jakas chorobe ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.