Śledzenie, co robić by zachować prywatność - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-03, 12:56   #1
5helga
Przyczajenie

Exclamation

Śledzenie, co robić by zachować prywatność

Witam,
Ostatnio zauważyłam, że pewne osoby,chodzi mi o os. z rodziny, śledzą moje internetowe wędrówki. Ciasteczka zazwyczaj kasuję, a z siostrą mamy oddzielne komputery. Strasznie on stała się zarozumiała po otrzymaniu pracy. Czuje swoją wyższość czasem nawet prawo do znęcania się na mnie gdy w pracy coś nie tak. Ja jako że mi trudno wbić się w rynek pracy odczuwam dyskomfort, bo istnieją przesłanki, że wmawiają administratorom że żyję na ubezwłasnowolnieniu. Oświadczam nic podobnego. Co prawda bez przeszkód zniszczyli mi opinię i życie osobiste. Nie mam pojęcia jak, ale nie mniej tak się stało!
Jak zachować prywatność, bo jak na razie nie jestem finansowo samowystarczalna? Zwłaszcza chodzi mi obronę przed napastnikami pojawiającymi się nie wiadomo skąd i z jakim celem
.
5helga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 14:29   #2
Adrianna_8
Zakorzenienie

Dot.: Śledzenie, co robić by zachować prywatność

Yyy. Nie rozumiem, o co chodzi... jacy napastnicy? Jacy administratorzy?

Wysłane z mobajl fona. Sorka za brak polskich znaków.
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 14:46   #3
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Yyy. Nie rozumiem, o co chodzi... jacy napastnicy? Jacy administratorzy?

Wysłane z mobajl fona. Sorka za brak polskich znaków.
Przeczytaj jej wczesniejszy watek, to zrozumiesz.
Na moje oko ta kobieta ma shizofrenie i chyba nie bierze lekow.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 15:12   #4
5helga
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Przeczytaj jej wczesniejszy watek, to zrozumiesz.
Na moje oko ta kobieta ma shizofrenie i chyba nie bierze lekow.
Tu na różnych portalach walka o demokracje, walka z trybunałem, walka o prawa... A Ty śmiesz te wszystkie prawa zniweczyć tworząc sobie Królową narodu?
Otwarte związki to nie dla mnie - oszustwo! ale biorę te tablety, tyle że równorzędnie wydaję masę na suplementy, poprawiające wygląd. :P

Wiem kwestia dojrzałości, ale czasem nie można pokazać swej urody, są kobiety zazdrosne!? Co pokaże się z lepszej strony, awanturę sieję! 'Ośla skórka' ze mnie!!! - są osoby co za Royal-ów się podszywają i roszczą sobie prawa wyższe niż obowiązują w demokracji, w konstytucji!!!

Nie mam zamiaru Ciebie zgłaszać daję dowody, że prawnicy to 'd.y woł..e', a prawo to fałszerstwo podszywane pod demokrację!!!.
Stary 2016-01-03, 15:29   #5
201706081317
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 5helga Pokaż wiadomość
Tu na różnych portalach walka o demokracje, walka z trybunałem, walka o prawa... A Ty śmiesz te wszystkie prawa zniweczyć tworząc sobie Królową narodu?
Otwarte związki to nie dla mnie - oszustwo! ale biorę te tablety, tyle że równorzędnie wydaję masę na suplementy, poprawiające wygląd. :P

Wiem kwestia dojrzałości, ale czasem nie można pokazać swej urody, są kobiety zazdrosne!? Co pokaże się z lepszej strony, awanturę sieję! 'Ośla skórka' ze mnie!!! - są osoby co za Royal-ów się podszywają i roszczą sobie prawa wyższe niż obowiązują w demokracji, w konstytucji!!!

Nie mam zamiaru Ciebie zgłaszać daję dowody, że prawnicy to 'd.y woł..e', a prawo to fałszerstwo podszywane pod demokrację!!!.
Nie.
201706081317 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 15:48   #6
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:

Ja calkiem powaznie napisze, ze powinnas wziac leki a jesli jeszcze psychiatra Ci zadnych nie zapisal, to radze sie umowic na wizyte.
Dla twojego dobra.
Stary 2016-01-03, 16:42   #7
anyaxx
Raczkowanie

ile masz lat? i od jakiego czasu jestes ubezwlasnowolniona ? ukonczylas szkole w trybie normalnym? spedzilas jakis okres czasu w szpitalu psychiatrycznym ?
anyaxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-03, 17:13   #8
5helga
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anyaxx Pokaż wiadomość
ile masz lat? i od jakiego czasu jestes ubezwlasnowolniona ? ukonczylas szkole w trybie normalnym? spedzilas jakis okres czasu w szpitalu psychiatrycznym ?
Siły boskie proszę o litość nad nimi, a Was forumowiczów o litość nade mną, bo:
1. Jestem człowiekiem wrażliwym zduszą i wszelkimi wartościami
2. Jestem kobietą, mogę być 'ródką', wiem populację i tak trzeba zmniejszyć, nie cenić...
3. W tym temacie chodzi o coś innego,. pomóc nie chcecie? albo nie czytacie co w tekście. Odpowiedzi nie w ogóle nie na temat.
4. Kim Ja dla Was jestem, że bardziej się liczy kto pisze, a nie co? Kogo bronicie? i co wiecie?......
5. Jak już wspomniałam nie jestem ubezwłasnowolniona. Na potrzeby zainteresowanych mam list z Sądu Rejonowego z potwierdzeniem. To może sprawdzić każdy kto chce, wystarczy użyć głowy.
6. Mam za to sprawy w sądzie rodzinnym i de facto rozprawy odbyły się bez mojego udziału.

Nie szukam Anioła a Człowieka Inteligentnego, który jest w stanie rozpoznać sprawę!
Szukam dofinansowania w takim stopniu w którym będę mogła zarządzać swoimi własnościami.

Przeczytajcie z rozwagą i uważnie, zrozumcie jak umiecie.....
Co Ja mogę więcej to na pewno koniec końców poczynię.........

Wszystkich pozdrawiam Serdecznie
xxx
Stary 2016-01-03, 17:21   #9
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Siły boskie proszę o litość nad nimi, a Was forumowiczów o litość nade mną, bo:
1. Jestem człowiekiem wrażliwym zduszą i wszelkimi wartościami
2. Jestem kobietą, mogę być 'ródką', wiem populację i tak trzeba zmniejszyć, nie cenić...
3. W tym temacie chodzi o coś innego,. pomóc nie chcecie? albo nie czytacie co w tekście. Odpowiedzi nie w ogóle nie na temat.
4. Kim Ja dla Was jestem, że bardziej się liczy kto pisze, a nie co? Kogo bronicie? i co wiecie?......
5. Jak już wspomniałam nie jestem ubezwłasnowolniona. Na potrzeby zainteresowanych mam list z Sądu Rejonowego z potwierdzeniem. To może sprawdzić każdy kto chce, wystarczy użyć głowy.
6. Mam za to sprawy w sądzie rodzinnym i de facto rozprawy odbyły się bez mojego udziału.

Nie szukam Anioła a Człowieka Inteligentnego, który jest w stanie rozpoznać sprawę!
Szukam dofinansowania w takim stopniu w którym będę mogła zarządzać swoimi własnościami.

Przeczytajcie z rozwagą i uważnie, zrozumcie jak umiecie.....
Co Ja mogę więcej to na pewno koniec końców poczynię.........

Wszystkich pozdrawiam Serdecznie
xxx
Nikt nie rozumie o co Tobie chodzi. Nie potrafisz trzymac sie tematu, piszesz chaotycznie, nawet nie wiadomo o czym.

O co masz sprawy w sadzie rodzinnym? O ubezwlasnowolnienie?
Stary 2016-01-03, 17:45   #10
kahoko hino
Zakorzenienie

autorko, weź głęboki oddech i napisz na spokojnie, o co Ci chodzi. inaczej nikt nie da rady Ci pomóc, bo ciężko zrozumieć to, co piszesz.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 18:03   #11
anyaxx
Raczkowanie

ok, w takim razie inaczej...co nieumozliwia Ci podjecie pracy? czy masz zdiagnozowana jakas chorobe ?
anyaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości