|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Hugo Boss Hugo XX edt 1,23zł/mlRozbiórka anulowana Można połączyć z Lolą/Fancy Night/ Dahlią, bo dopiero rano będę zaklejać koperty ![]() Dziś ostatnie mililitry zaliczyły bliski kontakt z podłogą i od razu zatęskniłam, a przy okazji postanowiłam się podzielić ![]() 1. Nazwa zapachu i pojemność: Hugo Boss Hugo XX, edt, 100ml 2. Miejsce zakupu: e-glamour 3. Link do opisu nut: Fragrantica KWC 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 123zł (darmowy odbiór osobisty) 5.Kwota za 1 ml zapachu: 1,23zł 6. Termin zbierania wpłat: 3 dni od zebrania się chętnych na wszystkie mililitry 7. Posiadane atomizery i ich ceny: wszystko od ciastecz: 2,5ml (plastik) - 1,20zł 5ml (plastik) - 1,85zł 10ml (szkło) - 2,30zł Można pytać o inne pojemności, bo możliwe że mam jakieś pojedyncze sztuki (chyba jakieś 30 i plastikowe 10) 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka, ale nie wykluczam odpsikania bezpośrednio do atomizera 9. Koszt wysyłki do współkupujących: Ostatnio wszystko przechodzi jako gabaryt A, a ja nie lubię bawić się w zwroty więc koszt przesyłki liczę dla gabarytu A, ale trzeba liczyć się z opcją dopłaty. Ekonomiczny - 5,20zł Priorytetowy - 6,50zł Możliwy odbiór osobisty na terenie Warszawy (centrum). 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: jak tylko flakon będzie u mnie to rozlewam i wysyłam. 11.Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Ja 50ml + F ab_cd 10ml (szkło) Lissane 10ml (szkło) wspólna wysyłka iklee 5ml (plastik) wspólna wysyłka aga_tka_2 10ml (szkło) eko Zostało: 15ml Edytowane przez gonia0202 Czas edycji: 2016-01-13 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Hugo Boss Hugo XX edt 1,23zł/ml
Poprosze 10 ml w szkle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeśli nie wysłałaś jeszcze moich odlewek to poproszę dychę w szkle i wysyłkę łączoną
![]() A czy planujesz może w najbliższej przyszłości rozbiórkę Aliena? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Zapisuj,ę, eko czy prio?
![]() Cytat:
![]() Zapisuję dyszkę ![]() Aliena planuję, ale cały czas czekam na jakąś dobrą cenę (i zamknięcie otworzonych rozbiórek bo to mój czwarty flakon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Eko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() Zapisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nikt więcej nie chce XX?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Chyba mililitry się już nie rozejdą. Zaczekam jeszcze do jutra i anuluję rozbiórkę. Jeśli tak się stanie to rano wyślę przesyłki do dziewczyn, które połączyły wysyłkę z poprzednimi flakonami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jeśli można to chętnie przygarnę 10 ml
![]()
#11 |
Zadomowienie
|
Jasne, zapisuję
![]() i czekamy czy znajdą się chętni na pozostałe 15ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Nie ma sensu dalej czekać.
Niestety muszę anulować rozbiórkę ![]() Lissane i iklee - wasze przesyłki właśnie wysłałam co za chwilę oznaczę w odpowiednich wątkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.