Zabawa wibratorem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-17, 19:48   #1
ZdzisiekRysiek
Przyczajenie

Zabawa wibratorem

Witam,
może niektórzy czytając temat będą się stukać w czoło ale mam wątpliwości i chciałbym je rozwiać (lub dowiedzieć się że nie są bezpodstawne).
Otóż moja dziewczyna potrafi dojść tylko przez bezpośrednią stymulację łechtaczki - zazwyczaj wygląda to tak, że ona się masuje podczas klasycznego stosunku lub podczas palcówki. Ale że chciałbym też w tej przyjemności uczestniczyć bardziej (chciałbym po prostu odwzajemnić te ilości przyjemności jakie ja dostaje) i sam zaczynam pieścić jej łechtaczkę ręką.
Ostatnio powiedziała, że chciałaby mieć wibrator lub dildo żeby się penetrować podczas gdy ją pieszczę.
No i tu zaczyna się dylemat - ponieważ jestem rozmiarów bardzo przeciętnych (absolutnie nie mały ale też nie jakiś ogromny) boję się, żeby nie okazało się za jakiś czas, że klasyczna penetracja po prostu Ją nudzi i nie widzi w tym nic ciekawego.
Tutaj prosiłbym o pomoc kobiet - czy może tak być? Czy wibrator/dildo może przewrócić wszystko do góry nogami? czy jednak nic nie zastąpi klasycznego seksu?
Prosiłbym o powstrzymanie się od głupich komentarzy ludzi, którzy nie mają nic do powiedzenia.
ZdzisiekRysiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-17, 22:10   #2
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Zabawa wibratorem

Cytat:
Napisane przez ZdzisiekRysiek Pokaż wiadomość
Witam,
może niektórzy czytając temat będą się stukać w czoło ale mam wątpliwości i chciałbym je rozwiać (lub dowiedzieć się że nie są bezpodstawne).
Otóż moja dziewczyna potrafi dojść tylko przez bezpośrednią stymulację łechtaczki - zazwyczaj wygląda to tak, że ona się masuje podczas klasycznego stosunku lub podczas palcówki. Ale że chciałbym też w tej przyjemności uczestniczyć bardziej (chciałbym po prostu odwzajemnić te ilości przyjemności jakie ja dostaje) i sam zaczynam pieścić jej łechtaczkę ręką.
Ostatnio powiedziała, że chciałaby mieć wibrator lub dildo żeby się penetrować podczas gdy ją pieszczę.
No i tu zaczyna się dylemat - ponieważ jestem rozmiarów bardzo przeciętnych (absolutnie nie mały ale też nie jakiś ogromny) boję się, żeby nie okazało się za jakiś czas, że klasyczna penetracja po prostu Ją nudzi i nie widzi w tym nic ciekawego.
Tutaj prosiłbym o pomoc kobiet - czy może tak być? Czy wibrator/dildo może przewrócić wszystko do góry nogami? czy jednak nic nie zastąpi klasycznego seksu?
Prosiłbym o powstrzymanie się od głupich komentarzy ludzi, którzy nie mają nic do powiedzenia.
tak, wibrator czy dildo może przewrócić wszystko do góry nogami.

tak, nic nie zastąpi prawdziwego seksu.

jeśli macie dobre pożycie, nie wieje nudą i ona czerpie radość i przyjemność ze stosunków, to nie widzę problemu. jeśli jest dość przeciętnie i rutynowo, to też nie byłabym zainteresowana takim seksem, niezależnie od arsenału dildosów w szufladzie.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-17, 23:11   #3
Bllanca
Raczkowanie

Myślę, że Twoje obawy mogą być słuszne, ale nie jestem ekspertem w tej sprawie, bo nigdy z dildo nie korzystałam. Zaproponuj jej może zakup wibratora, ale takiego małego do stymulacji łechtaczki. Trochę mydlenie oczu, ale może się nie zorientuje o co chodzi
Bllanca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 20:33   #4
201607040946
Konto usunięte

Ale co, o rozmiar dildo będziesz zazdrosny?

NIC nie zastąpi dobrego rżnięcia penisem. Dildo to tylko urozmaicenie.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 21:16   #5
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość

dobrego - nic.

przeciętnego - oj, wiele zastąpi.
Stary 2016-01-19, 06:41   #6
ruppi
BAN stały

Fajna sprawa, ja tam poprieram używanie dildo
ruppi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 09:08   #7
ZdzisiekRysiek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość

Wiesz... no trochę owszem. Nie wiem czy kobiety mogą to zrozumieć ale jest to dość ważne dla faceta.
Ale skoro mówisz, że jest to coś zupełnie innego to czuję się trochę spokojniejszy

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
dobrego - nic.

Nie wiem dlaczego od razu zakładasz takie rzeczy. Nie znasz mnie i nie wiesz jaki mamy stosunek. To pachnie jakimś feminazizmem bez obrazy.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ruppi Pokaż wiadomość
Fajna sprawa, ja tam poprieram używanie dildo
No właśnie, a nie masz tak, że jeśli dildo byłoby większe niż Twój facet to po pewnym czasie wolałabyś dildo?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-19, 09:10   #8
Izka256
Raczkowanie

Gadżety to urozmaicenie, bez obaw kup jej wszystko czego chce a Ty na pewno tez na tym skorzystasz
Izka256 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 09:42   #9
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem dlaczego od razu zakładasz takie rzeczy. Nie znasz mnie i nie wiesz jaki mamy stosunek. To pachnie jakimś feminazizmem bez obrazy.
uderz w stół, a nożyce się odezwą. komentarz był ogólny, nie o Tobie ale się poczułeś, więc może coś jest na rzeczy.
Stary 2016-01-19, 11:37   #10
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz... no trochę owszem. Nie wiem czy kobiety mogą to zrozumieć ale jest to dość ważne dla faceta.
Ale skoro mówisz, że jest to coś zupełnie innego to czuję się trochę spokojniejszy

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

No właśnie, a nie masz tak, że jeśli dildo byłoby większe niż Twój facet to po pewnym czasie wolałabyś dildo?
Nie wolałabym,przecież nic nie jest w stanie zastąpić seksu z żywą osobą,to jest coś zupełnie innego.Czy dildo może Cię całować,pieścić i przytulać?Albo ścisnąć włosy ręką i gryźć po karku?
In your arms in your legs in your pussy I'd kill
Carmela__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 19:57   #11
ZdzisiekRysiek
Przyczajenie

Cytat:
uderz w stół, a nożyce się odezwą. komentarz był ogólny, nie o Tobie ale się poczułeś, więc może coś jest na rzeczy.
Nie no, bo zostało dwa razy powtórzone i tak... no.
Poza tym, gdybym nie miał wątpliwości co do swoich możliwości to kupiłbym tonę wibratorów i nie pytał tutaj

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmela__ Pokaż wiadomość
Nie wolałabym,przecież nic nie jest w stanie zastąpić seksu z żywą osobą,to jest coś zupełnie innego.Czy dildo może Cię całować,pieścić i przytulać?Albo ścisnąć włosy ręką i gryźć po karku?
Prawda. Czuję się odrobinę bardziej przekonany do tego pomysłu

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Izka256 Pokaż wiadomość
Gadżety to urozmaicenie, bez obaw kup jej wszystko czego chce a Ty na pewno tez na tym skorzystasz
Kurcze... no to oby tak było.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-19, 20:18   #12
Carmela__
Rozeznanie

Powiem tak:mam dwa wibratory i jeden korek analny. Wibratory są duże i to o wiele większe,niż penis mojego byłego chłopaka,z którym ich czasem używałam.Wolałam seks z nim Penis mojego obecnego chłopaka jest wielkości dużego wibratora i nadal wolę seks z nim.Po prostu seksu nie da się nijak zastąpić.Wibrator to tylko fajny dodatek,albo narzędzie do rozładowania napięcia,ale nic nie zastąpi emocji,namiętności,przeży wania rozkoszy razem z partnerem.

To tak samo,jakbym zadała Ci pytanie,czy wolisz zamienić seks na swoją własną rękę
Stary 2016-01-19, 20:51   #13
thirky
on tired little feet

Cytat:
Poza tym, gdybym nie miał wątpliwości co do swoich możliwości to kupiłbym tonę wibratorów i nie pytał tutaj
Zarówno nad swoimi umiejętnościami w łóżku jak i nad poczuciem własnej wartości można pracować.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 21:07   #14
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Zarówno nad swoimi umiejętnościami w łóżku jak i nad poczuciem własnej wartości można pracować.
nawet bym powiedziała, że należy
Stary 2016-01-19, 21:14   #15
ZdzisiekRysiek
Przyczajenie

Cytat:
nawet bym powiedziała, że należy
Co do zdolności nigdy nie słyszałem ani słowa narzekania (ani nie zaobserwowałem niczego co mogłoby wskazywać na to, że powody do narzekań są) A wręcz jestem zawsze zapewniany i wkażdy inny sposób przekonywany, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Co do poczucia własnej wartości się nie wgłębiam bo to temat na książkę. szesnastotomową
Stary 2016-01-19, 21:28   #16
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Powiem tak:mam dwa wibratory i jeden korek analny. Wibratory są duże i to o wiele większe,niż penis mojego byłego chłopaka,z którym ich czasem używałam.Wolałam seks z nim Penis mojego obecnego chłopaka jest wielkości dużego wibratora i nadal wolę seks z nim.Po prostu seksu nie da się nijak zastąpić.Wibrator to tylko fajny dodatek,albo narzędzie do rozładowania napięcia,ale nic nie zastąpi emocji,namiętności,przeży wania rozkoszy razem z partnerem.

To tak samo,jakbym zadała Ci pytanie,czy wolisz zamienić seks na swoją własną rękę
Ciekawe jakby było odwracając kolejność partnerów, hihi.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 21:51   #17
thirky
on tired little feet

Cytat:
Co do zdolności nigdy nie słyszałem ani słowa narzekania (ani nie zaobserwowałem niczego co mogłoby wskazywać na to, że powody do narzekań są) A wręcz jestem zawsze zapewniany i wkażdy inny sposób przekonywany, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Ale sam napisałeś, że gdybyś "nie miał wątpliwości co do swoich możliwości" to inaczej podchodziłbyś do sprawy.

Stary 2016-01-19, 22:18   #18
ZdzisiekRysiek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Ale sam napisałeś, że gdybyś "nie miał wątpliwości co do swoich możliwości" to inaczej podchodziłbyś do sprawy.
Racja, napisałem. Aczkolwiek może chodziło mi bardziej o niskie poczucie własnej wartości (które nie jest tematem więc się nie chciałem użalać
Stary 2016-01-19, 22:55   #19
thirky
on tired little feet

Cytat:
Racja, napisałem. Aczkolwiek może chodziło mi bardziej o niskie poczucie własnej wartości (które nie jest tematem więc się nie chciałem użalać
Tylko że to wszystko się ze sobą łączy. Popracuj na samooceną . To najlepsza inwestycja.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 07:04   #20
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Ciekawe jakby było odwracając kolejność partnerów, hihi.
Hmm Było tak,że dzień wcześniej uprawiałam seks z większym,a dzień później,z mniejszym.I tak wszystko czułam,oczywiście,ale czegoś mi brakowało
Stary 2016-01-20, 09:01   #21
Konto usunięte

Cytat:
Hmm Było tak,że dzień wcześniej uprawiałam seks z większym,a dzień później,z mniejszym.I tak wszystko czułam,oczywiście,ale czegoś mi brakowało
Hoho, jeśli już mi się trafi jakaś partnerka to będę musiał podpytać o byłego. Coby się nie skompromitować.
A tak serio - trochę niepokojące.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-20, 09:29   #22
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Hoho, jeśli już mi się trafi jakaś partnerka to będę musiał podpytać o byłego. Coby się nie skompromitować.
A tak serio - trochę niepokojące.
Lepiej nie wiedzieć,dla własnego spokoju psychicznego

Niepokojące?Że nie wyznaję zasady 'mały ale wariat,za duży nie jest fajny'? Mniejszy rozmiar jest również w porządku,doprowadzi mnie do orgazmu,czuję go i w ogóle,ale nie ma to jak cudowne uczucie wypełnienia po brzegi Będąc z poprzednim chłopakiem,nie brakowało mi wielkiej pały i nawet nie myślałam,że mógłby być większy-ważne,że był mega sztywny.Jednak teraz nie potrafiłabym już się przesiąść z dużego kalibra na mniejszy Dopiero z moim obecnym facetem zaczęłam być nieziemsko zadowolona z seksu,między innymi z powodu rozmiaru.Do tego wszystkiego jest również strasznie przystojny,ładnie wyrzeźbiony,niesamowicie zmysłowy i namiętny.
Stary 2016-01-20, 09:50   #23
Konto usunięte

Cytat:
Lepiej nie wiedzieć,dla własnego spokoju psychicznego

Niepokojące?Że nie wyznaję zasady 'mały ale wariat,za duży nie jest fajny'? Mniejszy rozmiar jest również w porządku,doprowadzi mnie do orgazmu,czuję go i w ogóle,ale nie ma to jak cudowne uczucie wypełnienia po brzegi Będąc z poprzednim chłopakiem,nie brakowało mi wielkiej pały i nawet nie myślałam,że mógłby być większy-ważne,że był mega sztywny.Jednak teraz nie potrafiłabym już się przesiąść z dużego kalibra na mniejszy Dopiero z moim obecnym facetem zaczęłam być nieziemsko zadowolona z seksu,między innymi z powodu rozmiaru.Do tego wszystkiego jest również strasznie przystojny,ładnie wyrzeźbiony,niesamowicie zmysłowy i namiętny.
Lepiej wiedzieć niż żyć z kobietą która w duchu woli byłego.

Najpierw pytasz "niepokojące?" a potem wygłaszasz pieśń pochwalną która mnie w tym jeszcze bardziej utwierdza. No trochę lipnie byłoby tak trafić na moim miejscu, nie sądzisz? Nie jestem poszukiwaczem dziewic, mam w duszy jakie życie erotyczne do tej pory miała kobieta. Ale taki szczegół, że biedna kobieta musiałaby się przesiąść na dużo mniejszego by mnie chyba wykończył.
Stary 2016-01-20, 10:49   #24
kahoko hino
Zakorzenienie

Zev, bo Ty się uwielbiasz maltretować i biczować
Stary 2016-01-20, 11:00   #25
Konto usunięte

Cytat:
Zev, bo Ty się uwielbiasz maltretować i biczować
A wiesz, że chciałbym nie musieć tego robić? Moje życie po części straciłoby sens ale może inny by zyskało.
Poza tym, nie uważasz że mam trochę racji?
Stary 2016-01-20, 11:06   #26
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, że chciałbym nie musieć tego robić? Moje życie po części straciłoby sens ale może inny by zyskało.
Poza tym, nie uważasz że mam trochę racji?
możesz tego nie robić - robisz, bo chcesz.

co do racji - cóż, ja bym tak się nie biczowała. Ty jak widać lubisz i potrzebujesz.
Stary 2016-01-20, 11:26   #27
Konto usunięte

Cytat:
możesz tego nie robić - robisz, bo chcesz.

co do racji - cóż, ja bym tak się nie biczowała. Ty jak widać lubisz i potrzebujesz.
Hymmm... Jakby to ująć - chciałbym nie musieć (we własnych oczach) tego robić. I tak pewnie niefortunnie zmieniłem wypowiedź.
Co do racji chodziło mi o powód biczowania a nie sam fakt. Bo w końcu:

Cytat:
dobrego - nic.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 12:03   #28
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Hymmm... Jakby to ująć - chciałbym nie musieć (we własnych oczach) tego robić. I tak pewnie niefortunnie zmieniłem wypowiedź.
Co do racji chodziło mi o powód biczowania a nie sam fakt. Bo w końcu:

jeśli chcesz nie musieć we własnych oczach tego robić, i nie potrafisz sobie z tym sam poradzić, idź do psychoterapeuty - pomoże.

tak, kiepski seks łatwo przebić - co w tym dziwnego? jak uważasz, że Ci to grozi, to ćwicz bycie dobrym kochankiem.
Stary 2016-01-21, 15:15   #29
Regista
Meravigliosa creatura

Cytat:

Ale wiesz, że rozmiary wibratorów i innych sprzętów są bardzo różne? Możecie wybrać taki najbardziej zbliżony do Twoich gabarytów.
Regista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-21, 19:49   #30
aKatia
Zadomowienie

Cytat:

Seks i masturbacja to zupełnie coś innego. Nawet jeżeli dildo jest większe to dobrego seksu nie zastąpi.

To drugie pytanie jest dość głupie więc odpowiem też pytaniem. Czy ty mając sztuczną pochwę ciaśniejszą niż pochwa twojej kobiety wolałbyś sztuczną pochwę?
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości