|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pierwsze próby filmowo-kulinarne!
Witam! Może nie fotografia, tylko film, ale mam do zaprezentowania dla Was film kulinarny
![]() link : https://www.youtube.com/watch?v=9wZNUCRc7Gw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pierwsze próby filmowo-kulinarne!
Hmmm no jak dla mnie nie jest to ani film o Waszym zchillowanej kuchni ani o gotowaniu samym w sobie. Nie wiem..., gdybym chciała obejrzeć przepis to bym się wcześniej pewnie znudziła i po paru sekundach (przy mocowaniu z taśmą) darowała sobie i poszukała czegoś innego. Gdybym szukała fajnej zabawy w kuchni i takiego chilloutu to też bym nie zwróciła większej uwagi na ten filmik - bo nie widać tej wielkiej zabawy.
Z technicznych rzeczy: Brakuje mi tu opisu co robicie, ile gotujecie to czy tamto, choćby strzałek z opisem: makaron (10 min). Jeśli ma to być filmik na angielskojęzyczny rynek/światowy warto by dodać jakiś opis na filmiku po angielsku (np. kawa, tak wiem, że to dodatek w tym filmiku). No i popracowałabym nad ujęciami ewentualnie trochę praca ze światłem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsze próby filmowo-kulinarne!
Na potrzeby filmu staraj się zdobyć jednak świeże krewetki, bądz przynajmniej nie pokazuj jak je rozmrażasz.. pierwsze sekundy filmu...hmmm nie wiem po co to ?
![]() Muzyczka pasuje bardziej do filmu z wycieczki na Malediwy niz do filmu kulinarnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.