|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Boląca narośl na języku co to jest ?
Mam 23 lata , Od 5 miesięcy mam w buzi dziwną narośl na języku , (zdjęcie w załączniku ) narośl jest ulokowana całkiem z tyłu , jest na tyle nie przyjemna że ciężko normalnie funkcjonowac , jest to taki mały bąbel czasami jest czerwony czasem wydaje się przezroczysty , boli strasznie , są dni kiedy nawet nie mogę jeść z bólu ani rozmawiać a są dni kiedy nie boli nic ale cały czas ten bąbel jest nie znika , stosowałam juz różne żele typu dezaftan sachol nic nie pomaga
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Boląca narośl na języku co to jest ?
Może do chirurga?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Boląca narośl na języku co to jest ?
Idź może do laryngologa. Jak on nie pomoże to może chirurg, najlepiej chirurg-onkolog, bo on będzie chyba najbardziej kompetentny. Nie zrozum mnie źle, absolutnie nie sugeruję, że to coś złego tylko taki chirurg wydaje mi się najbardziej kompetentny, tym bardziej jeśli będziesz płacić to najlepiej już iść do kogoś kompetentnego w tym przypadku to od razu 2 w 1. Sama zastanawiałam się czy nie iść od razu z pieprzykiem do chirurga onkologa, bo on by najlepiej wiedział czy wycinać czy nie, w końcu poszłam do dermatologa. Masz duży nalot na języku, on świadczy o jakiejś infekcji albo złej diecie. Daj znać jak będziesz wiedzieć co to jest i nie martw się!
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2016-01-25 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.