|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Poszukuję!
Duzymi krokami zbliza sie studniowka wiec trzeba sie juz rozgladac za sukienka, podkladem, blyszczykie itp. Wypatrzylam juz kilka ciekawych fotek i prosze was kochane wizazanki o pomoc w zidentyfikowaniu tych rzeczy.
1)Jaki to podkład lub jakis inny z podobnym efektem ![]() 2)Gdzie mozna kupic podobne sukienki i czy pasuja one na studniowke. A moze uszyc ale jakie materialy:/ 3) poszukuje fajnego blyszczyku cos w tym rodzaju ale to nie zupelnie to ;/ Czekam na odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Poszukuję!
Ta pierwsza fotka z makijazem to rekalma kosmetyków ART DECO, wiec to któryś z ich najnowszych podkładów (to zdjecie jest mocno "podrasowane" w photo shopie
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zdj. drugie- najlepiej u projektanta
![]() ![]() Teraz się cieszę, że nie idę na studniówke, omija mnie cały ten szał z kupowaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
efekt na zdjęciu to 'Photoshop' a nie 'puder' czy 'podkład' - zdjęcie jest prześwietlone i nałożony jest filrt rozmywający.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej !
Co do podkładu, to na fotce oczywiście cera jest zrobiona komputerowo ![]() ![]() Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jak najbardziej. dziś już raz wklejałam linka a propos:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...owany&type=all tylko, że trzeba krytycznie ocenić stan swojej cery, bo właśnie taka ładna [bez widocznych porów] wyphotoshopowana dobrze wygląda z blaskiem.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Jezeli chodzi o blyszczyk to raczej bez drobinek i lekkim kolorkiem np. wisnia ale taka dekikatna
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A na policzki Max Factor, Shimmer panstick,co o tym sadzicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
tez jestem zdania ze ta buzka to z komputera:P a co do sukienki to ta panny Hilton jest swietna a jesli boisz sie takich kolorkow to poprostu mozna uszyc np. czarno-zlota i bedzie super na studniowke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Matko, co prawda moja studniówka była już "jakiś czas temu" - czy sukienka Hiltonówny aby na pewno nadaje się na studniówkę?!?
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Moze faktycznie nie pasuje:/ ale w kazdym razie ladna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
może nawet nie kolor miałam na myśli a raczej fason
![]() albo lepiej - ten fason w tym kolorze ![]() jeśli chodzi o kolor, to zdaje się, że "na miejscu" są w przypadku studniówek kolory ciemne - jakieś ciemne bordo, granat, ciemna zieleń, brąz...ale to tylko moje zdanie. Na pewno znajdziesz coś czarującego i z klasą, udanych poszukiwań! ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mi się bardzo podoba pierwsza sukienka - ma wielką klasę, jest na prawdę śliczna i oryginalna. Ma ciekawy fason i piękny kolor. Na pewno byś się w niej wyróżniała.
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
A moze jakie inne propozycje i sugestie? Jaki kolor by mi pasowal sukni? Jestem ciemna blondynka z szaro-niebieskimi oczami, cera raczej jasna. Bardzo podoba tez mi sie podoba ta sukienka ponizej ale nie mam 800zl na uszycie (tyle koosztowala jak dziewczyna powiedziala w innym watku)
![]() Czekam na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.