|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pierwszy post na tym forum-prośba
Dziewczyny od jakiegoś czasu wybieram się do fryzjera, żeby zrobić coś z grzywką. Odkąd pamiętam sama ją sobie podcinałam i różnie to wychodziło, a fryzjera bałam się i już wolałam sama coś zepsuć. W końcu grzywka trochę mi podrosła, wygląda mniej więcej tak jak na zdjęciach, może jest ciut dłuższa i staram się jakoś wytrzymać, żeby samej nie chwycić za nożyczki. Poradzcie jaka grzywka by mi pasowała. Teraz strasznie podkręcają mi się końce(doprowadza mnie to do szału), chyba więc przydałoby się jej stopniowanie, sama nie wiem.Liczę na wasze uwagi.A może pomysł na całą fryzurkę? Włosy mam gęste, niefrarbowane, w kolorze ciemnobrązowym,do połowy pleców.Końcówki same falują się. Z włosami, które pokazane są na zdjęciach nic nie robiłam, tak wyglądają po umyciu i wysuszeniu.
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwszy post na tym forum-prośba
Nie radziłabym cieniować grzywki, bo jak masz tendencję do wywijania sie i falowania włosków, to takiej grzywki potm nie opanujesz - wiem coś o tym. Nawet prostownica sie pomaga, będą ci się robić przy czole baranki lub różki. Patrząc na kształt twojej buzi proponuję zacisnąć zęby i jeszcze troszke poczekać. Ładnie bys wyglądała w dłuższej ukośnej grzywce, takiej lekko opadajcej na jedno oko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem tak bylo by ci ladnie.Troszke zmienilabym kolorek na bardziej czekoladowy ale w cieplej tonacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Misiu pierwsza fryzurka ładna, ale nie wiem czy z taką długą opadającą grzywką długo bym wytrzymała.Na żywo kolor włosów ma jaśniejszy,na fotkach trochę"czarnawo" wyglądają. Druga fryzurka-jakoś nie bardzo,kiedyś miałam grzywkę bardziej na prosto i raczej źle w niej wyglądałam. A ten sposób ściecia jakoś dziwnie"zabudowuje"twarz. Dziekuję za komentarz
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
To moze mniej wiecej takie grzywki
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Kasiu
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Moderator
|
nie ma za co
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj
Ona1982-już na MM zachwycałam się Twoją fryzurką,zwłaszcza w kucyku,masz bardzo fajną dziewczęcą fryzurkę,bardzo ladnie współgra z Twoją urodą.Ja własnie przymierzam ciachnąć jakąs grzywke ale nie wiem jak do tego mam sie zabrać,a fryzjera się obawiam i tak jak Ty wole sama cos zepsuc ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Boniulko niestety nie jestem ekspertem od ciachania grzywki i przymierzam się do zawitania u fryzjera właśnie dlatego, że mam już dosyć swoich wyczynów z grzywką, po których za każdym razem muszę czekać aż mi odrośnie. A ciachałam ją od dziecka takimi zwykłymi nożyczkami plus tymi, które służą do strzępienia końcówek.Nawet nie umiem za bardzo napisać co i jak robić po kolei. Mam nadzieję, że dziewczyny pomogą w tej materii. Odnośnie mojej fryzurki - dziękuję
![]() ![]() ![]() Hmm w poście, gdzie pokazywałaś swoje włosy w brązie miałaś ładną fryzurkę, taką dynamiczną i widziałam grzyweczkę, ale zdjęcia nie pokazywały jej dokładnie. Poza tym wydaje mi się, że pasuje Ci taka fryzura jaką masz teraz, odsłania Twoją twarz, poza tym możesz eksperymentować z loczkami, które dodawały Ci uroku.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ona1982-wybacz,że zaśmiecam Ci wątek swoją osobą,chciałm zrobić grzywkę na własną rękę ponieważ wizyta u fryzjera którry zrobił mi gbrzywkę nie nalezała do przyjemnych,wyglądałam jak ciocia klocia
![]() ![]() ![]() Przepraszam i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Boniulko, mi też to zdjęcie najbardziej przypadło do gustu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.