|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bardzo Ciemno- czerwona pomadka, DOSTEPNA i w przystepnej cenie - co polecacie?
Od razu mowie, jesli kobos by swedzialy paluszki ze wyszukiwarka nie gryzie, albo zjechac mnie za nieumiejetnosc zadawania pytan "wujkowi google" - szukalam na wizazu, nie znalazlam podobnego tematu, naprawde. Moze byl, ale wybaczcie, nie chce mi sie zwyczajnie przeszukiwac wszystkich stron i probowac wszystkich mozliwych kombinacji slow
![]() Do rzeczy: chodzi mi o bardzo ciemna czerwona pomadke. Naprawde ciemna. W kolorze ciemnego wina - ale intensywna, moze byc tak ciemna ze wrecz wpadac w braz(ale nie za bardzo ![]() https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...3978c74c78.jpg Taka, albo nawet i jeszcze troche ciemniejsza ![]() ![]() ![]() Oczywiscie, jesli nic takiego nie znajde to pewnie uzyje zwyklej ciemniejszej czerwieni, ale jednak wymarzylam sobie to ciemne wino ![]() Oczywiscie, bylabym w niebie(tzn. Moze bez przesady, to tylko szminka... ![]() Uff, przepraszam ze sie tak strasznie rozpisalam - juz tak mam, w realu nie odzywam sie prawie wcale, ale jak mi przyjdzie o cos zapytac na forum, to mi wychodzi o taki monolog... Ale moze ktos bylby w stanie mi pomoc? Niby szukanie koloru szminki to latwa sprawa, bo jest internet, recenzje, etc. Ale uwierzcie mi, gdybym mogla to tak latwo znalezc to juz bym to dawno zrobila bez zawracania glowy na wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bardzo Ciemno- czerwona pomadka, DOSTEPNA i w przystepnej cenie - co polecacie?
Sprawdź Golden Rose serie Velvet Matte Lipstick i Matte Crayon Lipstick.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
♪♫♪♪♫♪
|
Dot.: Bardzo Ciemno- czerwona pomadka, DOSTEPNA i w przystepnej cenie - co polecacie?
Nie możesz zamówić pomadki przez internet? Np. Colourpop Lippie Stix - cena ok. 35 zł, są ciemne odcienie. Wiadomo, że nie można przetestować ich przed zakupem, ale skoro testy w drogeriach też zaprowadziły Cię donikąd, to może warto zaryzykować?
![]() Creature - pierwsza z brzegu: https://www.google.pl/search?q=COLOU...w=1366&bih=653
![]() Edytowane przez GretchenSp Czas edycji: 2016-01-29 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tak jak przedmówczyni polecam Golden Rose Matte Crayon w kolorze 02 (bardzo ciemna, burgundowa) lub 19 (również ciemna, aczkolwiek jest to taka.. czerwień/róż wpadający w fiolet).
Mam oba kolory i polecam - matowe i bardzo trwałe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.