|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Proszę o radę :)
Wiem, że tak przez neta to ciężko ale mam nadzieje że dacie rade i dostane chociaz jakies male wskazówki jak się malować no i jak ukladac wlosy. Zastanawialam sie tez nad kupnem prostownicy ale nie wiem czy w ogole byloby mi ladnie w prostych wlosach... Jak myslicie? Czekam na wskazówki. Wiem że zdjecia kiepskiej jakosci... Niestety nie mam aparatu. Mam nadzieje ze to nie bedzie jakas wielka przeszkodą. Aha no i zdjecia są bez makijażu, wiem że strasze no ale trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o radę :)
Myślę, że jesteś latem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie można zrobić prawidłowej analizy kolorystycznej przez internet. To jest raczej na chybił - trafił. Jeśli chcesz widzieć w której grupie kolorystycznej są Twoje kolory, i chcesz być pewna że ktoś nie wprowadził Cię w błąd musisz iść do wizażystki, która przeprowadzi z Tobą taką analizę, przy użyciu chust do analizy kolorystycznej oraz w odpowiednim oświetleniu.
Jest to wydatek rzędu mniej więcej 600zł ale analizę kolorystyczną robi się raz w życiu. Po analizie dostaniesz przewodnik z kolorami, które są dla Ciebie odpowiednie i przyjazne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to wszystko wiem! tylko ze np. mnie nie stac teraz zeby wydac 600zł na taka analize. dlatego zwracam sie tutaj, na tym forum o jakas pomoc. chyba od tego sa tu wizazystki prawda? gdyby ani troche nie mogly pomoc to nie byloby ich tutaj. Joey dziekuje ![]() mam nadzieje ze jeszcze ktos oprocz Ciebie udzieli mi jakichs wskazowek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Też stawiam na lato. Więcej o Twoim typie kolorystycznym choćby tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=71243 .
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Anahstasia
![]() dziewczyny jestem zawiedziona.. ![]() ![]() moze jeszcze ktos sie wypowie? wiem juz ze prawdopodobnie jestem latem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
naprawdę nikt już nic więcej nie powie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ja tez mysle ze jestes latem ![]() Jestes ladna dziewczyna-jedyne co mi przyszlo do glowy gdy spojrzalam na Twoja buzie to to ze proponowalabym grzywke bo masz buzie podluzna -moglabys prostowac grzywke a reszte wlosow zostawic falowana-cos jak na tym zdjeciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
mysle ze fryzurka zaproponowana przez CzarnegoElfa bardzo by do ciebie pasowala i kolorek tez jest godny przemyslenia
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
dzieki bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
równiez stawiam na lato
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.