|
Notka |
|
Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
lekarz internista - badania
Hej. Ostatnio mam okropny problem z tradzikiem, do tego dochodza przebarwienia potradzikowe ktore w ogole nie chca sie goic. Poza tradzikiem mam problem z sincami pod oczami, wypadajacymi wlosami i okropnie rozdwajajacymy sie paznokciami. Chcialam sie zapytac czy mozna isc z tym problemem do lekarza internisty? Dodam ze moja lekarka nie jest zbyt mila...chcialabym dowiedziec sie jakie badania musze wykonac. Czy dostalabym skierowanie do innego lekarza np dermatologa? Domyslam sie ze moje wszystkie problemy sa z powodu nieregularnego okresu a co za tym idzie hustawki hormonow
![]()
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-10-12 o 20:36 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: lekarz internista - badania
Cytat:
Ja bym zaczęła od zwykłej morfologii + hormonów tarczycy (fT4, fT3) + TSH. Do dermatologa warto byłoby pójść, ale również do endokrynologa. Obstawiam że nieregularna miesiączka jest również objawem, a nie przyczyną problemu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.