|
|||||||
| Notka |
|
| Manicure hybrydowy Forum dla osób, które interesują się manicurem hybrydowy. Tutaj znajdziesz porady związane z technikami zdobienia paznokci. Poznasz plusy i minusy hybrydy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Początki z hybrydami
Witam
zaczynam swoją przygodę z hybrydami. Przeczytałam sporo opinii na tym forum o różnych lampach i lakierach jednak nie uzyskałam w pełni odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, bo zdania są podzielone i to bardzo.Chce dla własnego użytku kupić lampę wraz z zestawem z semilaca. Od paru dni waham się pomiędzy Lampa LED CCFL Diamond 36W, a lampa uv 36w. Dużo opinii jest o UV, że nie utwardza dobrze lakierów hybrydowych, niektóre nawet się pod nią "gotują", bardzo długi czas, a do tego bardziej na pigmentowane kolory szybko schodzą. Natomiast Led to jakiś Chiński produkt, gdzie podobno nie wszystkie lakiery do niej pasują, a do tego jest o 100 zł droższa od zwykłej UV. Pomóżcie mi... Jaką lampę wybrać, będę korzystać tylko z niej ja i moja mama i mam dylemt.. czy wydać więcej kasy i kupić coś lepszego, czy może dać tylko 150 zł za cały zestaw z UV i powinnam być zadowolona.. |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Początki z hybrydami
Chyba każdy temat zaczepił już o tą tematykę... Wystarczy poszukać, a jak nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie, to zadać je w istniejącym już temacie
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Początki z hybrydami
Widzisz i nie grzmisz...
A forum czytała? Wnioski każdy sam sobie musi wyciągnąć, wybrac co potrzebuje. Edytowane przez Roverkowa Czas edycji: 2016-02-19 o 04:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Manicure hybrydowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

zaczynam swoją przygodę z hybrydami. Przeczytałam sporo opinii na tym forum o różnych lampach i lakierach jednak nie uzyskałam w pełni odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, bo zdania są podzielone i to bardzo.