|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W lutym szukam
ZAMYKAMY
Za coś z wish jestem w stanie oddać nawet rzeczy o większej wartości (oczywiście w miarę rozsądku...) PILNE: AKCESORIA I JEDZENIE DLA KOTA - fiszki do nauki Włoskiego - czajnik elektryczny - Zapach Avon Attraction dla niej PÓŁPRODUKTY ZSK/BU/Mazidła itp -oleje i masła -kw hialuronowy -kwasy -hydrolaty -glinki -sera/ SAP PAZNOKCIE: -Zmywacze do paznokci -Aceton, cleaner, odtłuszczacz itd -Lakiery hybrydowe NIE INTERESUJĄ MNIE ZWYKŁE LAKIERY MAKE UP: - Paletki cieni w beżowej tonacji -Avon- Kredki SuperShock Brązy i beże -serduszka Too Faced/ MU Revolution -The balm wszystko -KOBO bronzer, paletka pudrów do konturowania - My secret- rozświetlacze i bronzery MINERAŁY: -Anabelle Minerals Podkłady w tonacji GOLDEN Pierwsze 3 odcienie -Korektory- zielony i żółty Jestem otwarta na próbki/odsypki jasnych, kryjących podkładów w ciepłej tonacji z innych firm PIELĘGNACJA: - skarpetki złuszczające -Kosmetyki bez parafiny i sylikonów, SLS marek naturalnych -Płyn micelarny <też Ziaja, Garnier, BeBeauty> -Jaśmin w kremie pod oczy Ziaja -Naturalne dezodoranty w kremie -Paski wybielające zęby, pasty do zębów, nici dentystyczne <na zapas> - Nowe kosmetyki na zapas: żele, szampony, dezodoranty, balsamy, kremy różnych marek WŁOSY: Maski/ odżywki do włosów- w KAŻDEJ ilości: - Hegron - Natur vital- aloesowa - Bingo spa - Naturia (mleko i mód. len, mak) - Mrs. Potter's- seria aloesowa - Gloria - wcierki/ ampułki: Jantar, Seboradin, Neril, Radical, Placenta i inne PERFUMY: Przygarnę w każdej ilości: - Nobile 1942 La danza delle libellule - Guerlain seria Aqua allegoria, najchętniej mandarine basilic - Lanvin Eclat d'arpege - Paris Hilton- Just Me - D&G- L'imperatrice, La lune, One, Light Blue - Nina Ricci, najchetniej Les Delices de Nina - Gabriela Sabatini- Gabriela Sabatini - Avon- przede wszystkim: LWD, LRD, Perceive INNE: - gry planszowe - rzeczy higieniczne, waciki, patyczki itd NOWE - leginsy sportowe, rozm 40-42 - hantle, gumy - olejki eteryczne - pusta paletka na 3/4/5 okrągłych cieni Inglot, KOBO, MAC - manualna szczoteczka do twarzy NOWA - gąbeczki do zmywania maseczek - tarka do stóp - 'skórzane' torebki - produkty spożywcze: kawy rozpuszczalne, herbaty, zioła, syropy do kawy Szukam też rzeczy z wish KOLEŻANKI Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2017-08-24 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: W lutym szukam
Mam bronzer KOBO (ciemny), ale ma zdarte napisy (mam go pół roku), mogę wysłać fotki jeśli chcesz.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podbijam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.