|  2005-12-10, 18:34 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | Zieleń i turkusik :]

Witam! Wczoraj miałam troche wolnego czasu więc się pobawilam makijażem   . A oto co mi wyszło: Użyte kosmetyki: Cienie Inglot z niestałej oferty, potrojna paletka, użyłam zieleni i turkusu tusz Avon pogrubiający Edytowane przez tutusia Czas edycji: 2016-02-29 o 00:05 | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 18:44 | #2 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Zieleń i turkusik :]

Fantastyczny efekt. Bardzo mi sie podoba. Nie pomalowalabym oczu tak intensywnym kolorem do pracy czy szkoly, ale na impeze jest super.    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 18:47 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Ale cienie, ale kolor - polozone też ALE  Usteczka jak dla mnie ciutkę za blade - chodzi mi o cały zestaw ale bardzo pozytywne wrażenie pierwsze - witam na MM  Masz boskie włosy   | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 19:03 | #4 | 
| Raczkowanie | 

Ostatnio zachwycam się wszelakimi zielonymi makijazykami,więc ten bardzo przypadł mi do gustu.Widzę, że cieniowanie oka masz w małym palcu i bardzo ładnie Ci to wychodzi.Kolorki intensywne i żywe. Co do ust podobają mi się właśnie takie blade i nic bym z nimi nie robiła(ewentualnie jakiś bezbarwny błyszczyk).Pozdrawiam.   | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 19:13 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: USA 
				 | 

Super-bardzo mi sie podoba-nic bym nie zmieniala.Ciekawie twoj kolor oczu wyglada w tym kolorze cieni   | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 19:55 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Ogólnie makijaż niezły, ładne cienie, kolor. Mnie troche brakuje podkreslenia brwi, policzków i ust. Myślę, ze do tego makijażu pasuję jakiś akcent, aby oczy nie pozostały same sobie.    
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 20:22 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Paris, France 
				 | 

Masz lekko opadajace zewnetrzne kaciki oczu,wiec wyciagnelabym je do gory ciemniejszym odcieniem i mocniej wytuszowala gorne rzesy,zwlaszcza przy zewn.kacikach.Tez wydaje mi sie,ze do tak intensywnych cieni przydalby sie pelniejszy makijaz,jakis blyszczyk,delikatniutki roz i cos z brwiami. Ale kolory sa piekne,inglot jest fenomenalny    | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 21:15 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: Paris 
				 | 

super wycieniowane oczka!!! piękne kolorki! brakuje tylko uśmiechu na Twojej buźce  i ja bym nałozyła jeszcze lekko brązujacy puder na policzki, lub róż delikatny   | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 21:29 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-01 
				 | 

Baaardzo ladne, takie żywe   . Pieknie sie ze soba komponuja te cienie... 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 21:47 | #10 | 
| Zadomowienie | 

Bardzo ladny makijaz  Idealny na taki szary dzien jak dzisiejsze       Gratuluje 
				__________________ " Każdy krok zostawia ślad. Pracuj wytrwale a osiągniesz postępy " | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 23:36 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 
				 | 

Oczka pięknie wycieniowane, jak nie przepadam za tym kolorem na oczkach (swoich), to Twoje wykonanie makijażu przekonuje mnie, że może jednak by nie było tak źle...  tylko jeszcze trzeba umieć tak cieniować...   | 
|     |   | 
|  2005-12-10, 23:39 | #12 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

wykonałaś to po mistrzowsku   efekt jest piorunujący  brawo   
				__________________ I   chihuahua | 
|     |   | 
|  2005-12-11, 01:57 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-01 
				 | 

slow brak - pieknie! wygladasz egzotycznie, drapieznie i niewinnie jednoczesnie   brakuje mi tylko delikatnego podkreslenia brwi i ciupiny rozu na policzkach. | 
|     |   | 
|  2005-12-11, 09:46 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Dla mnie bomba    szkoda ze ja sobie tak oczu nie pomaluje, bo mi zieleń raczej nie pasuje  a w szafie nie mam zielonych ubrań  ale TWoj makiajzyk bardzo mi przypadł do gustu   
				__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
|  2005-12-11, 11:27 | #15 | 
				 | 

Widzę, że przyczepiłyście się do niepełnego makijażu... No cóż.. Rzeczywiście jak się bawię to się skupiam tylko na oczkach, bo to mi najlepiej wychodzi   A poza tym nie miałam zamiaru robić zdjęcia całej buźki. Tak jakoś wyszło  Co do brwi to rzeczywiście muszę wybrać sie na hennę, bo dawno już nic z nimi nie robiłam, a z natury to wyglądam jakbym tych brwi prawie nie miała  Ale cieszę się za słowa uznania  szczerze to mnie też bardzo się podoba połączenie tych kolorków  Mona1978: Dziękuję za komplement dotyczący włosków  , ale ja za nimi nigdy nie przepadałam. Jak byłam mała to miałam proste jak druty i  kiedy zaczynały się kręcić nie mogłam tego przeboleć i non stop je prostowałam.. Dopiero jak zobaczyłam do jak opłakanego stanu je w ten sposób doprowadziłam, wzięłam dyfuzor do rączki i już sie prawie nie rozstaję z kręconymi włoskami (dziś mam proste  ) | 
|     |   | 
|  2005-12-11, 12:29 | #16 | 
| Rozeznanie | 

jest super!!!!! no oczka jak marzenie!!! od jakiegos czasu chodziły mi po głowie właśnie takie kolorki wiec teraz jak zobaczylam jak pieknie sie prezentuja to az mnie wyrywa zeby pokombinowac   jest ślicznie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-12-11, 17:43 | #17 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

bardzo ładnie Ci wyszło przejście między cieniami. kolorek tez rewelacyjny. pozdrowionka   | 
|     |   | 
|  2005-12-11, 22:51 | #19 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

rewelacyjny kolor cieni. ładnie cieniowanie, ale czegoś mi tu brakuje, jakiegoś mocniejszego akcentu-może mocniej wytuszować rzęsy, albo delikatne kreseczki wyciągnięte w górę. moim zdaniem powinnaś delikatnie podkreslić brwi i wycieniowac policzki-jakiś współgrający róż. aha i kolorek szminki trochę nie ten tego    aha poza tym kolorek bardzo do Ciebie pasuje   
				__________________ Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego, bo wszystko stanie się niezrozumiałe... | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-12-12, 13:16 | #20 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Swietny efekt, tropikalny makijaz ale nie przesadzony, mimo zwariowanych kolorkow ladnie komponuje sie z twoja twarza i kreconymi wlosami :tak: Ja nie zmienialabym wiele, moze ten roz..?! | 
|     |   | 
|  2005-12-12, 13:26 | #21 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Śliczny makijaż!!!   jedyne, czego mi brakuje to troszeczkę cienia pod rzęsami na dolnej powiece   
				__________________ Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6 | 
|     |   | 
|  2005-12-12, 22:17 | #22 | 
| Zadomowienie | 

Owszem makijazu nie sposob nie zauwazyc ale i szczegolna uwage zwrocilam na Twoje cudowne loczki, usta i ta nieskazitelna cere...       cud-miod

| 
|     |   | 
|  2005-12-12, 22:54 | #23 | |
				 | 

Cytat: 
  W prawdzie nie mam już jakiś dużych krostek, ale do ideału jej baaaaaaaardzo daleko.. Niestety.. jak aparat potrafi zniekształcić obraz  Pozdrawiam i dziękuję za komplement   | |
|     |   | 
|  2005-12-12, 23:26 | #24 | 
| Rozeznanie | 

a ja dalej sie nim zachwycam   no jest po prostu sliczny    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-12-13, 00:32 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

Bardzo mi się podoba to jak wycieniowałaś powiekę i w ogóle kolorek cieni (ładnie ci w nim   ) ale ja też bym skorygowała trochę te opadające kąciki, dodałabym jakąś delikatną kreskę i mocniej wytuszowała rzęsy  Brakuje mi też jakiegoś cienia podkładowego na całą powiekę  No i oczywiście mocniejsze podkreślenie brwi i skorygowanie krztałtu twarzy  pozdrawiam   
				__________________ Zapraszam na naszego funpage'a pomocowego Zwierzaki z Mińska Pomóż nam pomagać potrzebującym zwierzętom! Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic  | 
|     |   | 
|  2005-12-14, 22:20 | #26 | 
| Zadomowienie | 

Ślicznie Ci w tym kolorze , masz piekne włosy  i wogole jestes bardzo ąłdna a ładnemu to we wszystkim ładnie. oko super wycieniowane, tylko dalabym troszeczke kolorku na dolna powieke i jakies błyszczydło na usta. pozatym jets ok 
				__________________ NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI NA LOS NASZYCH BLIŹNICH! https://wizaz.pl/akcje/adopcja_serca/  http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=4269936  POMÓŻMY ZWIERZĘTOM W KORABIEWICACH!!  http://www.republika.pl/bayka  | 
|     |   | 
|  2005-12-15, 15:03 | #27 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ja uwielbiam zieleń i turkusik.Makijaz bardzo,bardzo mi się podoba!

__________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie Marianne Faithfull | 
|     |   | 
|  2005-12-15, 16:43 | #28 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2003-05 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

ooooo super   baaardzo podobają mi się takie kolorki   
				__________________ if i'm not wasted, then the day is. | 
|     |   | 
|  2005-12-15, 17:29 | #29 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: skądkolwiek 
				 | 

yyyyy, jak by to ująć......  Bardzo mi się podoba ten kolorowy makijaż. Cienie wpaniale się łączą, tworzą taką jakby tęczę. Slicznie , po prostu ślicznie   | 
|     |   | 
|  2005-12-15, 17:30 | #30 | 
| Zadomowienie | 

Hmmm...ciekawe połączenie zieleni i turkusu - kolorystycznie bardzo mi sie podoba. Uzyskałaś dzieki tej mieszance ładny efekt ale czegoś w tym makijażu brakuje...Gdzie błyszczyk?  Jeżeli odważyłaś sie pomalować oczy w takie żywe kolorki to dziwe sie ze Twoje usta nie są żółte - to by pasowało do całej reszty- by papuzka     Mocniej wytuszuj rzęsy - przestrzegam przed mascarami z Avonu bo delikatnie mówiąc nie są zbyt dobre =/ Ale i tak Twój makijaż bardzo mi sie podoba       | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.