|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Przypadkowy telefon?
Czesc , rozstałam sie z facetem 9 miesiecy temu , ale to on najpierw mnie rzucił olewał mnie swierdził ze sie nie dogadujemy nie chciał sie ze mna widziec twierdził ze znalazł o wiele lepsze dziewczyny ode mnie ... nie ukrywam , ze bardzo mnie to zabolało ale nie ciagnełam tego dalej i spytałam czy to jego ostateczna decyzja i czy wie co robi bo juz nigdy w zyciu sie nie spotkamy i nie chce miec z nim kontaktu , napisał ze tak. Przyjełam to wszystko na klate chociaz było mi bardzo ciezko , strasznie przezywalam to co powiedział ... do dzisiaj to przezywam , tydzien po zerwaniu zaczł wypisywac ze jednak mozemy sie spotkac i czy u mnie wszystko ok , olałam go . Dwa tygodnie pozniej było to samo pytal co u mnie ze moge do niego wpasc jak chce jak sie czuje itp. , odpisałam mu ze wszystko juz sobie wyjasnilismy , zeby sobie zaprosił inna kolezanke i ze wiecej sie nie zobaczymy , na to odpisał mi : OK, nie chcesz to nie , Twoja sprawa . Na tym rozmowa sie zakonczyła. Po 2 miesiacach załozył konto na portalu randkowym tam gdzie ja i raz w miesiacu wchodził na moj profil ale sie nie odzywał. Miałam potem spokoj przez 3 miesiace była cisza z jego strony ale jakies 4 dni temu zadzwonił telefon 3 razy , sprawdziłam połączenia i gdy zobaczyłam jego nr oddzwoniłam po paru minutach z ciekawosci ale udałam ze nie wiem z kim rozmawiam bo mam nowy telefon i nie mam numerów . Odebrał telefon przedstawił sie , zapytałam czego chce i po co dzwoni a on mi powiedział ze nie dzwonił , to jego telefon zadzwonił sam bo mu sie w kieszeni odblokował . Po tych słowach odłozyłam słuchawke i znowu zaczełam myslec o nim czy faktycznie tak było.. jest to prawdopodobne jezeli ktos wczesniej z kims rozmawiał i telefon zaczyna wybierac nr ale ja nie miałam z nim kontaktu przez 9 miesiecy od rozstania.. dziwne to było;/ Jak myslicie zalezy mu jeszcze na mnie?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Przypadkowy telefon ?
Cytat:
Powinnaś w końcu ruszyć do przodu ze swoim życiem. Pogrubione: weź sobie to na lustrze napisz, bo widać zapominasz jak ważne i bolesne były przyczyny rozstania. Żaba się nagle w księcia nie zamieniła. Wmawiasz sobie. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej tego palanta, znajdziesz lepszych facetow!
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Wszystkie Twoje wątki są oczywiście o nim?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Popieram dziewczyny. Może i zrozumiał, że zrobił głupio i inne wcale nie są lepsze, ale Ty sobie tym krwi nie psuj. Po co Ci taki burak i buc? Zresztą, poudawałby trochę a i tak byście wrócili do punktu wyjścia.
To pogrubione przez Doris sobie zawsze czytaj, gdy przyjdzie Ci chęć na jakąkolwiek kontynuację z tym panem. |
|
|
|
|
#7 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
NIE, to jest inny watek zabładziłas .
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:48 ---------- skoro tak to po co chciał wracac.. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Ale powiedział że chce wracać?
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytaj moj post dokładnie prosze.. chciał sie spotkac po tygodniu jak ze mna zerwał ale go olałam ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- nie chciałam sie spotkac bo bolało mnie to ze mnie tak potraktował ale z drugiej strony teskniłam ... po prostu zastanawia mnie czy jeszcze mu na mnie zalezy i czy ten telefon to był faktycznie przypadek |
|
|
|
|
#11 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Autorko, on nigdzie nie powiedział, ani nie dał w żaden sposób znaku, że chciałby wrócić.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
przypadkowo do Ciebie na pewno nie zadzwonił. może mu z inną nie wyszło i przypomniał sobie o Tobie..odpuść go sobie-jeszcze kogoś poznasz. szkoda Twoich nerwów-swoje już od niego usłyszałaś i wycierpiałaś
|
|
#14 |
|
Kobieta z klasą
|
To zdanie skreśla go na zawsze.
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle nie wnikaj w to, czy jego telefony były celowe czy przypadkowe, bo to nie ma znaczenia. Facet miesza Ci tylko w głowie a z tego i tak nic dobrego nie wyjdzie. Musisz w końcu zamknąć ten rozdział życia i iść dalej. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiście, wszystkie Twoje wątki są o tym samym.
Za szybko się angażujesz, wierzysz w to co praktycznie obcy faceci Ci mówią, na siłę doszukujesz się większego zainteresowania tam gdzie go nie ma, miotasz się we własnych uczuciach, sama nie wiesz czego chcesz, mylisz pożądanie z zakochaniem. Odpuść sobie na razie facetów. |
|
|
|
|
#20 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- I wcale sie nie angzuje , tylko kazdy ma watpliwosci i pytania jesli poznaje nowa osobe. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Ani jedna ani druga nie czytała postu wiec sie przestancie udzielac jak nie macie nic innego do powiedzenia tylko krytyke . ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#21 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To sobie poczytaj swoje poprzednie wątki i spróbuj wyciągnąć wnioski. Ty za każdym razem masz te same pytania i wątpliwości (on powiedział, czy zrobił to i tamto, a ja nie wiem czy mu na mnie zależy). Cytat:
Przynajmniej bądź konsekwentna i trzymaj się tego co sama mu powiedziałaś. Podtrzymuję radę z poprzedniego posta. Odstaw facetów i skup się na sobie. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2016-03-30 o 14:15 |
||
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Ok , macie racje tylko przez głupie sentymenty robiłam sobie nadzieje .
|
|
|
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
Sama się na nią narażasz co rusz zakładając wątki o kolejnych "rozterkach miłosnych". Człowiek od czasu do czasu ma problem. Ty jawisz się jako osoba, która ma problem co chwilę, w dodatku najczęściej niestety na własne życzenie. Może zastanów się nieco nad sobą, skąd się to wszystko bierze i skąd u Ciebie aż taka desperacja (bo niestety na desperację to wygląda).
|
|
|
|
|
#26 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Problemem w jednym z wątków było to, że chłopak Ci odpisał PO 3 GODZINACH!!!!!11!!, rzucałaś się też, że i my nie odpisujemy Ci od razu. I widzę, że co chwilę Ci się nastrój zmienia. Tak jak dziewczyny radzą - powinnaś najpierw zająć się sobą, najlepiej terapia.
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdz sobie hobby i nie szukaj na sile chlopaka.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Olej tego palanta, znajdziesz lepszych facetow!

Problemem w jednym z wątków było to, że chłopak Ci odpisał PO 3 GODZINACH!!!!!11!!, rzucałaś się też, że i my nie odpisujemy Ci od razu. I widzę, że co chwilę Ci się nastrój zmienia. Tak jak dziewczyny radzą - powinnaś najpierw zająć się sobą, najlepiej terapia.