ch³opak zmiana akcji - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2016-04-01, 10:12   #1
kokorama91
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 24

ch³opak zmiana akcji

Hej, proszê o powa¿ne odpowiedzi bo osoby maj±ce po 15 lat my¶l±ce ¿e wiedz± o ¿yciu tyle aby innym doradziæ no po prostu jednak wiedz± jeszcze za ma³o smile
Dziwna sytuacja, ch³opak zrobi³ mi wielk± awanturê przez telefon. Od d³u¿szego czasu mówi mi ¿e jako¶ nie afiszujê siê z naszym nowym zwi±zkiem i w ogóle. Obieca³am mu ¿e dodam nastêpnego instagrama (zdjêcie) z nim. Zapomnia³am o tym. Po 3 tygodniach siê upomnia³ (w³a¶nie w tej k³ótni) ¿e nie doda³am go a ¿e z kole¿ank± doda³am. Zaczê³am mu mówiæ ¿e jest zazdrosny o jedyn± kole¿ankê jak± mam i ¿e to z³e i nie powinien. On jeszcze bardziej siê denerwowa³ i mówi³ ¿e nie jest zazdrosny tylko obietnica to obietnica. Ja winy nie czujê albo siê tym zbytnio nie przejê³am nawet je¶li ¼le zrobi³am. Nadal uwa¿am ¿e jest po prostu strasznie zazdrosny bo zazdrosny ju¿ wcze¶niej by³ o moich kolegów i kole¿anki. Teraz rzeczywi¶cie nie jest zazdro¶nikiem jak wtedy ale jak widzê jaki¶ symptom od razu mu to mówiê. Od tamtej pory przesta³ siê w ogóle do mnie odzywaæ - nie odbiera³ na wieczór przed snem, na zajutrz mia³ wy³±czony z rana i nie odzywa³ siê do mnie do oko³o 16, oko³o 16 dopiero pierwszy raz odebra³ a na smsy w ogóle nie odpisywa³. Spyta³am siê co siê dzieje a on, ¿e "ty kochanie mo¿esz wyciszaæ telefon do nauki kiedy chcesz nawet bez wcze¶niejszej zapowiedzi, czêsto muszê dzwoniæ do twojej mamy aby siê z Tob± skontaktowaæ, rozmawiamy wtedy kiedy Ty chcesz a nie ja, na sms'y te¿ mi nie odpisujesz praktycznie nigdy tylko odczytujesz i 0 odpowiedzi, to teraz jedno pytanie - czemu ja tak nie mogê?". Rozumiem, chcia³ siê odegraæ, ale poco? Powiedzia³am ¿e to wkurzaj±ce jest, przyznajê mu racjê ale aby tak wiêcej nie robi³. Jest pi±tek, mieli¶my siê spotkaæ w sobotê i niedawno z nim przez tel rozmawia³am, powiedzia³ mi ¿e nie ma ochoty siê ze mn± spotykaæ od czasu naszej k³ótni o kole¿ankê i znów niedotrzymania obietnicy. A ja na to ¿e "rozumiem wszystko, oki " Zacz±³ Ci±gn±æ temat esemesami ¿e traci ochotê na to wszystko je¶li nic mu z siebie nie daje i znów zacz±³ gadaæ o kole¿ance mojej to siê wkurzy³am i zaczê³am mu odpisywaæ ¿e to zazdro¶æ itp.
Napisa³ za nied³ugo ¿e wychodzi do sklepu i po drodze wpadnie pod kole¿ankê pod klatkê i z ni± siê przejdzie bo ona te¿ co¶ chcia³a ze sklepu. Rozw¶cieczy³am siê strasznie zadzwoni³am do niego i nakrzycza³am na niego przez tel. On za to spokojnym g³osem "ale to teraz bêdziesz na mnie krzyczeæ? czemu ty mo¿esz na mnie krzyczeæ a jak ja raz podniosê g³os to od razu gadaæ nie chcesz" "Ty mi mówi³a¶ te¿ ¿e nie masz czasu siê spotkaæ ze mn± a potem mówi³as ¿e idziesz na piwo ze swoj± grup± studenck± czyli na to mia³a¶ czas", "wolisz gadaæ przez tel z kole¿ank± jak jedziesz do szko³y a do mnie nie zadzwonisz", "ostatnio jak odwozi³em Ciê do domu, zadzwoni³a¶ do niej w jakie¶ sprawie i gada³y¶cie kolejne 10 min a¿ pod sam dom, mog³a¶ do niej zadzwoniæ jakbym ju¿ pojecha³ a ostatnie wspólne 10 min wola³a¶ z ni± pogadaæ to czemu ja nie mogê ROBIÆ TEGO SAMEGO CO TY, to dzia³a w dwie strony, nie masz ochoty ze mn± rozmawiaæ, traktujesz jak traktujesz to i ja Ciebie pod¶wiadomie te¿ tak bêdê traktowa³" . No ja wcale nie uwa¿am ¿e to pod¶wiadomie, to by³a prowokacja abym nie mog³a siê skupiæ na nauce i wy³±czyæ mnie z nerwów. Uda³o mu siê, ale przeczy³ ¿e to nie prowokacja a ¿e pod¶wiadomie tak ju¿ ma przez to co sam dostaje i abym siê nie dziwi³a i napisa³ "wystarczy³o spokojnie powiedzieæ mi ¿e jeste¶ przeciwko to bym z ni± nie poszed³ na sam, za to wola³a¶ pokrzyczeæ czego no ja to nie mogê ju¿". Nie wiem co powiedzieæ pomocy.

Edytowane przez kokorama91
Czas edycji: 2016-04-01 o 10:24
kokorama91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 10:20   #2
Tomiraa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14
Dot.: ch³opak zmiana akcji

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.

Wygl±da na to, ¿e ksiê¿niczkowa³a¶ od dawna, a Twój ch³opak ma tego do¶æ. Prosisz, aby rad nie udzielamy Ci 15-latki, ale Twoje zachowanie wydaje siê równie niedojrza³e.
Tomiraa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 10:27   #3
kokorama91
BAN sta³y

No ja nie mogê siê tak staraæ jak on, nawet nie mam jak, on ma auto to mo¿e przyjechaæ do mnie zawsze, ja nie mam, mo¿e mnie podwoziæ, odwoziæ, ja mam tylko autobusy ale zanim wsi±de, wysi±dê, poczekam na przystanek to fiu fiu....poza tym ja siê Ci±gle ucze, z dnia na dzieñ bo mam trudny kierunek po kilka godzin dziennie a on chce czas ze mn± spêdzaæ, mówi ¿e siê nie staram i nie po¶wiêcam mu uwagii i ¿e jak jadê ze sko³y czy do szko³y to wtedy sie nie uczê i np. mogê dzwoniæ a wolê z kole¿ank±, ja ju¿ nie wiem co robic, moim zdaniem przesadza, ja 96 rocznik on 93
Stary 2016-04-01, 10:30   #4
cornel9192
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 40

wspó³czujê facetowi.
cornel9192 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 10:47   #5
mes_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 221

Cytat:
Napisane przez cornel9192 Poka¿ wiadomo¶æ
wspó³czujê facetowi.
Ja równie¿.
mes_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 10:49   #6
kokorama91
BAN sta³y

a tak powa¿niej ?
Stary 2016-04-01, 10:54   #7
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 282

Facet ma racjê... a Twój problem jest niczym problemy 15-latki. K³ótnie o niewstawienie wspólnego zdjêcia, k³ótnie przez smsy, masakra... Dajcie sobie spokój ze zwi±zkiem w którym sobie tylko nawzajem rzucacie k³ody pod nogi. Znajd¼ sobie faceta, dla którego te¿ bêdziesz chcia³a siê staraæ a nie tylko wykorzystywaæ i wymagaæ.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2016-04-01, 10:55   #8
mes_
Raczkowanie

A tak powa¿niej to czego oczekujesz? I on i ty jeste¶cie niepowa¿ni. Zamiast porozmawiaæ jedno z drugim jakie zachowanie wam nie odpowiada w cztery oczy to wydzieracie siê do siebie przez telefon i piszecie esemesy.
Stary 2016-04-01, 10:55   #9
Atavish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 418

Jak dla mnie jeste¶ nafochowan± ksiê¿niczkuj±c± gówniar±. Przepraszam, ale naprawdê. Do tego hipokrytk±, bo uwa¿asz, ¿e Tobie co¶ wolno, a jemu nie. I mo¿e jednak powinna¶ prosiæ o pomoc osoby 15letnie jednak, bo im najbli¿ej do Twojego poziomu emocjonalnego.

Wys³ane z mojego LG-D605 przy u¿yciu Tapatalka
Atavish jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 10:59   #10
kokorama91
BAN sta³y

To nie jest tak ¿e krzyczymy przez telefony i esy. Ja po prostu nie mam siê kiedy z nim spotkaæ a on ci±gle chce siê widzieæ i rozmawiaæ ze mn± o problemach w 4 oczy. Zawsze jak siê widzimy to on chce rozmawiaæ, ja nienawidzê k³ótni tak¿e jak widzê jakie¶ niedomówienie to od razu uciekam bo k³ótnie to z³o. Niby t³umaczy jak tylko mo¿e, niby nie krzyczy jak kiedy¶ a wszystko ze spokojem no ale jednak. Jest taki ¿e jak chce porozmawiaæ na dany problem to nie lubi poczekaæ kilka dni na spotkanie a od razu o tym rozmawiaæ, bo uwa¿a ¿e jak nie porozmawiamy to sprawa bêdzie otwarta a potem siê o tym albo zapomni albo cokolwiek innego - ale nie zostanie za³atwiona. A ja nienawidzê k³ótni z przyczyn osobistych. Jeszcze dziwi mi siê w³a¶nie ¿e jak mi powiedzia³ "mam coraz mniejsze chêci do Ciebie i nie wiem czy jestem tym jedynym z którym chcesz ¿yæ" to mnie to boli mniej ni¿ to ¿e idzie z kole¿ank±. Nie wiem co mu odpowiedzieæ. Co do zdjêcia na instagramie to nie taka g³upota bo mówi³ ¿e nie afiszujê siê ze zwi±zkiem, ¿e ma³o kto wie ¿e wogole jeste¶my razem. Dlatego powiedzia³am ¿e chce mu pokazaæ ¿e nie wstydzê siê zwi±zku i dodam z nim zdjêcie, no ale zapomnia³am, z kole¿ank± doda³am.

Czas edycji: 2016-04-01 o 11:03
Stary 2016-04-01, 11:02   #11
morbidesse
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 874

Mnie to ciekawi jakie to s± studia, ¿e codziennie trzeba siê uczyæ po kilka godzin dziemnie ?

„Je¶li przechodzisz przez piek³o, nie zatrzymuj siê.”
Winston Churchill

morbidesse jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 11:03   #12
tarkowska
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 552

Piêkny odwet. Na takie ksiê¿niczki nic innego nie dzia³a Co Ci poradziæ? Ogarnij siê i szanuj w³asnego ch³opaka. Choæ po tym wszystkim mo¿e przejrzy na oczy i kopnie w 4 litery.

Oj, fiu, fiu, i nigdy nie mo¿esz do niego pojechaæ autobusem, bo ma samochód? Odpisaæ na smsa? We¼, nie ¿artuj. Zabola³o dopiero jak siê zbuntowa³, co?

Edytowane przez tarkowska
Czas edycji: 2016-04-01 o 11:04
tarkowska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 11:05   #13
kokorama91
BAN sta³y

Nie mogê bo siê uczê, zanim wsi±dê wysi±dê i poczekam na przystanku to du¿o czasu minie i czas mi ucieka wtedy który mogê wykorzystaæ na naukê. On ma auto to podjedzie w 6 minut w jedn± stronê, nie trzeba na nic czekaæ i czasu sie nie traci. Ekonomia w Warszawie. Sesja za 3 miesi±ce a jak wyk³ad trwa 3h to trochê siê tego uzbiera³o od pocz±tku semestru.

Czas edycji: 2016-04-01 o 11:07
Stary 2016-04-01, 11:06   #14
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kokorama91 Poka¿ wiadomo¶æ
To nie jest tak ¿e krzyczymy przez telefony i esy. Ja po prostu nie mam siê kiedy z nim spotkaæ a on ci±gle chce siê widzieæ i rozmawiaæ ze mn± o problemach w 4 oczy. Zawsze jak siê widzimy to on chce rozmawiaæ, ja nienawidzê k³ótni tak¿e jak widzê jakie¶ niedomówienie to od razu uciekam bo k³ótnie to z³o. Niby t³umaczy jak tylko mo¿e, niby nie krzyczy jak kiedy¶ a wszystko ze spokojem no ale jednak. Jest taki ¿e jak chce porozmawiaæ na dany problem to nie lubi poczekaæ kilka dni na spotkanie a od razu o tym rozmawiaæ, bo uwa¿a ¿e jak nie porozmawiamy to sprawa bêdzie otwarta a potem siê o tym albo zapomni albo cokolwiek innego - ale nie zostanie za³atwiona. A ja nienawidzê k³ótni z przyczyn osobistych. Jeszcze dziwi mi siê w³a¶nie ¿e jak mi powiedzia³ "mam coraz mniejsze chêci do Ciebie i nie wiem czy jestem tym jedynym z którym chcesz ¿yæ" to mnie to boli mniej ni¿ to ¿e idzie z kole¿ank±. Nie wiem co mu odpowiedzieæ. Co do zdjêcia na instagramie to nie taka g³upota bo mówi³ ¿e nie afiszujê siê ze zwi±zkiem, ¿e ma³o kto wie ¿e wogole jeste¶my razem. Dlatego powiedzia³am ¿e chce mu pokazaæ ¿e nie wstydzê siê zwi±zku i dodam z nim zdjêcie, no ale zapomnia³am, z kole¿ank± doda³am.
Jeste¶ ¿a³osna Przeczytaj to 100 razy to mo¿e zrozumiesz.
Stary 2016-04-01, 11:08   #15
mes_
Raczkowanie

Cytat:
Ponawiam. Wspó³czujê ch³opakowi. Próbuje z tob± rozmawiaæ o problemach, ale ty uciekasz, bo nie chcesz o tym rozmawiaæ i "nie masz czasu". I nie dziwiê siê, ¿e coraz mniej ma ochotê z tob± byæ.

A problem ze zdjêciem na instagramie jest ¶mieszny

Cytat:
Nie mogê bo siê uczê, zanim wsi±dê wysi±dê i poczekam na przystanku to du¿o czasu minie i czas mi ucieka wtedy który mogê wykorzystaæ na naukê. On ma auto to podjedzie w 6 minut w jedn± stronê, nie trzeba na nic czekaæ i czasu sie nie traci. Ekonomia w Warszawie. Sesja za 3 miesi±ce a jak wyk³ad trwa 3h to trochê siê tego uzbiera³o od pocz±tku semestru.
Straszna z ciebie ksiê¿niczka. We¼ podrêcznik do autobusu to nie bêdziesz marnowaæ czasu.

Edytowane przez mes_
Czas edycji: 2016-04-01 o 11:10
Stary 2016-04-01, 11:09   #16
morbidesse
Rozeznanie

Cytat:
Jako¶ nie wierzê w to, ¿e ekonomia jest tak wymagaj±cym kierunkiem wiêc nie wal kitu. Ja te¿ mam sesjê za 3 miesi±ce i jako¶ problemów takiej natury nie mam

Winston Churchill

Stary 2016-04-01, 11:10   #17
kokorama91
BAN sta³y

Postaram siê wiêc i spotkam siê z nim i pogadamy. Nie wiem co w tym wszystkim takiego z³ego tylko z mojej strony :/ To on nie rozumie tego ¿e muszê siê uczyæ. Teraz nie chcia³am siê spotkaæ z nim od ¶rody bo wiedzia³am ¿e bêdê mia³a du¿o nauki. On do mnie "czy ty kogo¶ masz? czego ty siê tyle czasu uczysz, ja dzieñ przed egzaminem siê ucze i zdaje".
Moim zdaniem jest niewyrozumia³y na moj± naukê i sam ma za du¿o czasu z którym nie wie co zrobiæ to ci±gle do mnie. Na dodatek jest zazdro¶nikiem o kole¿ankê a to jedyna bli¿sza mi osoba któr± mam.
Co do zdjêcia na instagramie to czujê ¿e poczu³ siê "zdradzony" - takie bardziej skierowane w jego ego i mêsk± dumê ¿e z kumpel± tak a z nim nie mimo obietnicy - tak z jego s³ów bardziej. No ale przesadza moim zdaniem. No w sumie on te¿ mi mówi ¿e jestem wielka pañcia. No tylko ze ja sie ucze codziennie na bierz±co

Czas edycji: 2016-04-01 o 11:15
Stary 2016-04-01, 11:16   #18
mes_
Raczkowanie

Mo¿e pora zweryfikowaæ metody nauki skoro spêdzasz tyle czasu przy ksi±¿kach, ¿e nie masz czasu na ¿ycie towarzyskie trzy miesi±ce przed sesj±.
Stary 2016-04-01, 11:19   #19
201607111028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 904

Je¶li ma siê takie priorytety (NAUKA przede wszystkim, zawsze NAUKA i tylko NAUKA, kompromisu nie ma), to nie wiem, czy jest sens wchodziæ w zwi±zek, który wymaga wzajemno¶ci, zaanga¿owania obydwu stron
201607111028 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 11:26   #20
cornel9192
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 40

byCzekaj czekaj. w srode powiedzialas mu ze spotkacie sie w piatek? w srode to byl pierwszy dzien nauki po swoetach. Czemu wczesniej nie powiedzialas mu o tym tylko nagle zebralo Ci sie nauki na jakies 15h? Licz±c 2 dni mniej wiêcej. Tyle to ja sie nawet przed matur± nie uczy³em. chyba cos krecisz. Wcale nie dziwie sie ze zadal to pytanie czy kogos masz bo w takiej sytuacji to bardzo niepokoj±ce.

Edytowane przez cornel9192
Czas edycji: 2016-04-01 o 11:28
cornel9192 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 11:28   #21
StarFighter
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 319

Moim zdaniem jeste¶ jeszcze bardzo m³oda i dopiero z wiekiem krytyczniej spojrzysz na swoje zaniedbanie w stosunku do ch³opaka
StarFighter jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 11:34   #22
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Co do zdjêcia na instagramie to czujê ¿e poczu³ siê "zdradzony" - takie bardziej skierowane w jego ego i mêsk± dumê ¿e z kumpel± tak a z nim nie mimo obietnicy - tak z jego s³ów bardziej. No ale przesadza moim zdaniem. No w sumie on te¿ mi mówi ¿e jestem wielka pañcia. No tylko ze ja sie ucze codziennie na bierz±co
Jest z³y na brak tego zdjêcia, bo ogólnie to ca³ym swoim zachowaniem pokazujesz, ¿e masz go w Wybacz, ale ekonomia to nie medycyna czy fizyka kwantowa. Pewnie my¶li, ¿e go zdradzasz, a nie siê uczysz, a zdjêcie mia³o pokazaæ innym, ¿e kogo¶ masz.

Mo¿e to nie jest dojrza³e z jego strony, ale ja go rozumiem, bo przecie¿ Ty przed rozmow± uciekasz
Stary 2016-04-01, 11:36   #23
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 873

Cytat:
Zawsze jak siê widzimy to on chce rozmawiaæ, ja nienawidzê k³ótni tak¿e jak widzê jakie¶ niedomówienie to od razu uciekam bo k³ótnie to z³o. Niby t³umaczy jak tylko mo¿e, niby nie krzyczy jak kiedy¶ a wszystko ze spokojem no ale jednak. Jest taki ¿e jak chce porozmawiaæ na dany problem to nie lubi poczekaæ kilka dni na spotkanie a od razu o tym rozmawiaæ, bo uwa¿a ¿e jak nie porozmawiamy to sprawa bêdzie otwarta a potem siê o tym albo zapomni albo cokolwiek innego - ale nie zostanie za³atwiona. A ja nienawidzê k³ótni z przyczyn osobistych.
Skoro on chce rozmawiaæ, to z nim rozmawiaj.
Nienawidzisz k³ótni, rozmowy te¿ nienawidzisz?

Cytat:
Jeszcze dziwi mi siê w³a¶nie ¿e jak mi powiedzia³ "mam coraz mniejsze chêci do Ciebie i nie wiem czy jestem tym jedynym z którym chcesz ¿yæ" to mnie to boli mniej ni¿ to ¿e idzie z kole¿ank±. Nie wiem co mu odpowiedzieæ.
No i co, Ciebie nie zastanawia, ¿e masz jaki¶ g³upi problem z tym, ¿e on poszed³ z kole¿ank± do sklepu, a nie masz problemu z tym, ¿e facet Ci wprost mówi, ¿e ma Ciê powoli dosyæ i ma w±tpliwo¶ci co do sensu tego zwi±zku?

Jak nie wiesz co mu powiedzieæ, to powiedz mu prawdê - ¿e nie zale¿y Ci za bardzo i najwyra¼niej nie wierzysz, ¿e on mo¿e Ciê lada moment zostawiæ, to siê nie przejmujesz.

Cytat:
On jedzie 6 minut, to Ty autobusem bêdziesz jechaæ ile? 2 godziny? Bo przypuszczam, ¿e mo¿e ze 20 minut. 30 jak masz kawa³ek do przystanku.
Komunikacja miejska w Warszawie jest przyzwoita, wiêc ju¿ naprawdê nie przesadzaj z tymi wymówkami. Tak naprawdê gdyby Ci mocno zale¿a³o i chcia³aby¶ siê z nim spotkaæ, to by¶ na skrzyd³ach polecia³a do tego autobusu. To, ¿e marnujesz tak strasznie du¿o czasu, bo musisz i¶æ, wsi±¶æ, wysi±¶æ z autobusu, pominê milczeniem. Szczególnie wsiadanie i wysiadanie zajmuje multum czasu

Cytat:
Postaram siê wiêc i spotkam siê z nim i pogadamy. Nie wiem co w tym wszystkim takiego z³ego tylko z mojej strony :/ To on nie rozumie tego ¿e muszê siê uczyæ. Teraz nie chcia³am siê spotkaæ z nim od ¶rody bo wiedzia³am ¿e bêdê mia³a du¿o nauki. On do mnie "czy ty kogo¶ masz? czego ty siê tyle czasu uczysz, ja dzieñ przed egzaminem siê ucze i zdaje".
Moim zdaniem jest niewyrozumia³y na moj± naukê i sam ma za du¿o czasu z którym nie wie co zrobiæ to ci±gle do mnie. Na dodatek jest zazdro¶nikiem o kole¿ankê a to jedyna bli¿sza mi osoba któr± mam.
On nie jest zazdrosny o kole¿ankê bo jest zazdro¶nikiem, tylko dlatego, ze najwyra¼niej wolisz kole¿ankê od niego, dla niego czasu nie mo¿esz znale¼æ.

Te¿ bym na jego miejscu siê dziwi³a czego Ty siê tyle uczysz, nie jeste¶ na medycynie, ¿eby mieæ tyyyyyle nauki, non stop, dzieñ w dzieñ, ¿eby nie mieæ czasu na w³asnego faceta. Mo¿e siê sama zastanów co robisz nie tak, bo to raczej nie jest norma, ¿eby student ekonomii siedzia³ ca³ymi dniami i siê wci±¿ uczy³, nie maj±c ju¿ czasu na nic innego. Studia to tylko czê¶æ ¿ycia, ludzie studiuj± jednocze¶nie pracuj±c, maj±c rodziny, dzieci, domy, przyjació³ i partnerów, jako¶ czasu im starcza.

Cytat:
No w sumie on te¿ mi mówi ¿e jestem wielka pañcia. No tylko ze ja sie ucze codziennie na bierz±co
To widaæ ¼le siê uczysz.
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 11:38   #24
kokorama91
BAN sta³y

no bo taka by³a prawda, te¿ strasznie mnie kontroluje tak mi siê wydaje. Dzi¶ na 13st± muszê do szko³y lecieæ a on do mnie sms "do szko³y to ty czasem nie musisz wychodziæ?" ja na to "ale kontrola..." to on ju¿ znerwicowany "ja pieprze, tylko Ci co¶ powiedzieæ i jestem z³y, gdzie kontrola"
Stary 2016-04-01, 11:41   #25
tarkowska
Zadomowienie

I jeszcze jedno. Taka z Ciebie wielka studentka, pilna uczennica... to mo¿e popracuj, tak po 10 minut dziennie, nad polskim, bo to "wogole" i "bierz±co", i inne takie, trochê razi w oczy.
Stary 2016-04-01, 11:45   #26
morbidesse
Rozeznanie

Cytat:
no bo taka by³a prawda, te¿ strasznie mnie kontroluje tak mi siê wydaje. Dzi¶ na 13st± muszê do szko³y lecieæ a on do mnie sms "do szko³y to ty czasem nie musisz wychodziæ?" ja na to "ale kontrola..." to on ju¿ znerwicowany "ja pieprze, tylko Ci co¶ powiedzieæ i jestem z³y, gdzie kontrola"
A nie przysz³o Ci do g³owy, ¿e mo¿e zwyczajnie np nie chce ¿ebys siê spozni³a ? Serio, jak taki sms jest dla Ciebie kontrol± to ciekawe co by by³o jakby¶cie razem mieszkali.

Winston Churchill

Stary 2016-04-01, 11:46   #27
mes_
Raczkowanie

Cytat:
Macie jaki¶ chory sposób rozmawiania ze sob±.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-01, 11:47   #28
201607111028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 904

Cytat:

Je¶li uwa¿asz, ¿e zwi±zek zabiera Ci tak wiele, czujesz siê kontrolowana i do czego¶ zmuszana, to tego zwi±zku nie kontynuuj.
201607111028 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-01, 11:53   #29
kokorama91
BAN sta³y

jej po¶wiêcam czas a jemu nie... j± widzê tylko na wydziale, nie widujê siê z ni± nawet po szkole, to ¿e pogadamy przez tel to raczej normalne.
Stary 2016-04-01, 11:55   #30
Koteu
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 469

Cytat:
Napisane przez tarkowska Poka¿ wiadomo¶æ
Piêkny odwet. Na takie ksiê¿niczki nic innego nie dzia³a Co Ci poradziæ? Ogarnij siê i szanuj w³asnego ch³opaka. Choæ po tym wszystkim mo¿e przejrzy na oczy i kopnie w 4 litery.

Oj, fiu, fiu, i nigdy nie mo¿esz do niego pojechaæ autobusem, bo ma samochód? Odpisaæ na smsa? We¼, nie ¿artuj. Zabola³o dopiero jak siê zbuntowa³, co?
¶wiêta racja, nic dodaæ nic uj±æ

Ain't nobody loves me better
makes me happy
makes me feel this way
ain't nobody loves me better than
YOU <3
Koteu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-04-02 20:15:54

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.