|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jutro Fryzjer-pomocy!
Hej jutro sie wybieram do fryzjera i kompletnie nie mam pomyslu na fryzure, wiem napewno ze zmieniam kolor wlosow na jasniejszy (Jasny brąz, kasztan)- napewno ciepły
Ale nie mam pojecia jaki mam kształt twarzy i co mi pasuje. Myslalam o bardzo wycieniowanych wlosach i scieniowanej grzywce na bok tak zeby prawie calkiem zaslaniała czoło. Co o tym myslicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jutro Fryzjer-pomocy!
szczerze mowiac ja bym cie widzala w takiej prostej grzywce bo masz dosyc duze czolo
wygladalabys bys super w niej )
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Taki fryz juz mialam...I jakos az tak nie przypadl mi do gustu, problemy z ulozeniem itd. Moze jakies inne propozycje?
![]() Nizej zdjecie w tej grzywce, ze studniowki (nie zebym sie ubierala tak na codzien
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
slicznie ci w tej grzywce bylo
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Jutro Fryzjer-pomocy!
Ja też misiek jestem za, szczególnie to 3 zdjęcie.Przyślij zdjęcie po fryzjerze,pliska.....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
nie przesylam bo wygladam podobnie jak teraz, mam mocno scieniowane wloski koloru ciemny brąz. Musiala mi wyrownac kolor bo mialam podobno 3 na glowie
a ja chcialam miec jasne, i dopiero teraz jak pojde bede mogvla jakies reflexy nałożyc, ale u fryzjera jakos przeraza mnie te 190 zł...i chyba zostane przy moich ciemnych
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

Ale nie mam pojecia jaki mam kształt twarzy i co mi pasuje. Myslalam o bardzo wycieniowanych wlosach i scieniowanej grzywce na bok tak zeby prawie calkiem zaslaniała czoło. Co o tym myslicie?

wygladalabys bys super w niej