|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
samoopalaczowy nowicjusz !!
Szukam porady!
za miesiąc mam 100 dniówkę , jakiś czas zastanawiałam się czy nie chodzić na solarium ale stwierdziłam , że może lepszym rozwiązaniem będzie właśnie samoopalacz. Problem jednak w tym , że nigdy nie korzyształam z tego typu przyjemności . Co powinnam zrobić żeby efekt był zadowalający , od kiedy zacząć stosować , jak często , no i najważniejsze - jaki samoopalacz zastosować , abym była zadowolona , nie powinien byc on najdroższy. Najlepiej by nie zostawiał smug , nie wiem czy to jest możliwe przy moim niedoświadczeniu ale bylo by fajnie Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: samoopalaczowy nowicjusz !!
wyszukiwarka nie gryzie
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no tak ale liczylam na pomoc kogos kto juz ma jakas wprawe i rozeznanie wsrod samoopalaczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj na forum
![]() Przeczytaj proszę najpierw to: http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=558820 Tu masz link do samoopalaczy na KWC: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...category_id=60 Przeczytaj wszystko, jeśli będziesz mieć jakieś pytania, to chętnie odpowiemy ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli jesteś nowicjuszką w stosowaniu samoopalacza to naprawdę nie ryzykowałabym... Chyba że wypróbujesz go teraz na dniach tzn potrenujesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja polecam Garniera - Ambre Solaire Express Bronzer (czy jakos tak się to pisze :P) . Jest to samoopalacz w sprayu, bardzo wydajny i szybko się wchłania. No i wygląda naturalnie. Cena to ok - 25zł
Pozdrawiam Edytowane przez Darin Czas edycji: 2005-12-28 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
A ja mam pytanie co do samoopalacza Guerlain. Otóż mam dość wrażliwą skórę, a nawet bardzo wrażliwą
![]() ![]() Zastanawiam się też nad samoopalaczem Clarins, Shiseido i LRP. Wiem jedno, że jutro będę próbować zdobyć próbki, a później zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.