|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
The Color Workshop
Dostałam zestaw do pazurków firmy The Color Workshop. Czy któraś z Was zna cos takiego i oże mi coś o tym powiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: The Color Workshop
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Nie zna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
http://img290.imageshack.us/my.php?i...hot00034js.jpg
zdjęcie nie jest dobrej jakości ale przy moich zdolnościach i tak "świetnym" aparacie to nie oczekujcie niczego lepszego. jak uda mi się "złapać" brata to wyśle lepsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Hmmm...podobne zdjecie było już kiedyś tu na forum...moze poszukaj tego wątku? A co do zestawu - podoba mi sie ilosc preparatów plynnych , z pewnoscią będzie tam parę fajnych rzeczy ( są podpisy co to za "eliksiry"?) . Pilniczek metalowy od razu bym wyrzuciła , chyba, ze bedziesz go wykorzystywała zamiast śrubokręta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
no właśnie nie ma tam żadnego opisu ani "instrukcji obsługi"
![]() Ale ta tubka z lewej na górze to Cuticle Cassage Cream (czyżby krem do skórek?) druga to Cuticle Remover Cream a ta trzecia mniejsza to Nail Buffing Cream ( ![]() Ale ładnie pachną te "mazidełka" ![]() ![]() no i jest utwardzacz(który rozmazuje wzorki ![]() baza pod lakier i lakier beżowy do french'a i jest coś co chyba powinno być polerką ale nie mam pojęcia do czego służy (w prawym dolnym rogu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Z tej firmy mam komplet do makijażu, w który także zaplątały mi się jakieś lakiery, i nie wydaje mi się żeby to był sprzet dobrej jakości... Kupiłam to w stanach na przecenie na hali w wielkim hipermarkecie, ale mozliwe ze komplety do paznokci są lepszej jakości...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.