|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
moja ulubiona szminka:(
dowiedzialam sie dzis, ze wycofali moja ulubiona szminke Astora, taka w srebrnoszarym walcowatym opakowaniu z okragla koncowka, nr 240 Satin Sand
miala taki kolor, jakiego nieustannie szukam: brudnorózowofioletowobraz owawy, bez perlowego polysku, matowy; bardzo oryginalny, naprawde dobrze mi w nim bylo... teraz Astor nie ma w ogole takiego koloru... czy ktoras z was uzywala akurat tego, albo wie jak wyglada, i moglaby mi polecic jakis odpowiednik wsrod innych szminek? kochalam ja... |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: moja ulubiona szminka:(
a może na razie poszukaj na allegro, może coś jeszcze jest i zrób zapas
![]() mam nadzieje że uda Ci się znależć kolorystyczny odpowiednik
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: moja ulubiona szminka:(
juz od wielu lat poszukuje wlasnie takiego koloru( idealnie go opisałas) ale nigdy niestety nie natrafilam na szminke Astor. zastepuje to kombinacja dwoch szminek. jedna jest fioletowawo brązowawa Rimmel w takim ciemno fioletowym opakowaniu,pachnie deserem z bita smietana
nr 040 Asia a na nia nakladam bladorozowa pomadke Golden Rose nr 92 w czarno zlotym opakowaniu. obydwie sa matowe. nie wiem czy beda ci odpowiadac ale mozesz sprawdzic. jutro jade na zakupy, poszukam jeszcze czegos i dam znac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

miala taki kolor, jakiego nieustannie szukam: brudnorózowofioletowobraz owawy, bez perlowego polysku, matowy; bardzo oryginalny, naprawde dobrze mi w nim bylo...

nr 040 Asia a na nia nakladam bladorozowa pomadke Golden Rose nr 92 w czarno zlotym opakowaniu. obydwie sa matowe. nie wiem czy beda ci odpowiadac ale mozesz sprawdzic. jutro jade na zakupy, poszukam jeszcze czegos i dam znac