|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Baleyeage dla faceta ?
Witam !
Chciałbym spytać co to takiego i czy w wypadku krótkich,blond włosów u mężczyzny coś takiego jest w ogóle godne polecenia ? Pytam ponieważ myślałem o jakiejś zmianie z koncem roku i fryzjerka poleciła spróbować właśnie taką opcje. z góry dziękuje za odpowiedzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Baleyeage dla faceta ?
Naprawdę nikt nic w tym temacie nie wie ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Baleyage to po prostu pasemka w odcieniu zbliżonym (najczęściej) do naturalnego. Jeśli mam szczerze wypowiedziec swoją opinię, to u kobiet- jak najbardziej, natomiast mężczyzn wolę w naturalnych włosach.
Jeśli masz ochote spróbować- to zaszalej Z tego, co widzę (o ile w awatarku jesteś ty) masz krótkie włosy, więc jeśli efekt nie spodoba ci się, to zetniesz i szybko odrosną.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za opinie. Generalnie fakt że zawsze w przypadku niepowodzenia można obciąć króciutko i troche poczekać jest pocieszający, więc pewnie decyzja zapadnie spontanicznie, w zależności od tego na ile przekonująca bedzie fryzjerka
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze jestem otwarta na koloryzacje u faceta, tym bardziej jezeli jest odwazny, i otwarty na nowosci
mnie to troche to wkurza, ze w Polsce (ale ja juz o tym pisalam duzo wczesniej.....) nie mozna pzrejsc tego streotypu , ze facet nie powinien....farbowac wlosow, depilowac pach, uzywac kremu do twarzy, jak ma spierzchniete usta - nie smarowac ich...nie chodzic na solarium ,nie robic maicure i pedicure itd...bo nie jest wtedy meski.... ja tak nie uwazam jezdze torche po swiecie i ogladam to i owo, i uwazam (to tez juz pisalam ![]() ) z calkiem fajnie wyglada dobzre ostrzyzona glowa meska z np pieknie zrobionymi pasemkami, szczegolnie latem... niekoniecznie zupelnie ogolony zarost , taki "trzydniowy"... no ale to kwestia gustu, moze dlatego ze jestem "atrystą" i ma inne spojrzenie z racji zawodu... mysle jednak , ze niektore dziewczyny podziela moje zdanie.. a Ty Mike jak mozesz wklej fotke, wyrazniejsza , to postaram sie cos doradzic , dla Ciebie .. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Mike'y
(mogę tak się zwracać?)Wiesz, mi zawsze podobali się blądyni z balejażem Ahh... ![]() Uwazam, tak jak Pani Grażynka że wypielegnowany meżczyzna, to atrakcyjny meżczyzna ![]() Tak więc Powodzenia!
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

Z tego, co widzę (o ile w awatarku jesteś ty) masz krótkie włosy, więc jeśli efekt nie spodoba ci się, to zetniesz i szybko odrosną.