|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
🦄
|
Loft37- buty i dodatki
Nie znalazłam na forum zbyt wielu opinii o produktach tej marki. Jakiś czas temu nastawiałam się na zakup, ale wtedy marka nie miała zbyt wielu sztuk obuwia w moim rozmiarze. Teraz znowu naszła na mnie ta myśl, bo bardzo podoba mi się model Love.
Na internecie wyszukałam trochę niepochlebnych recenzji na temat zarówno butów, jak i obsługi w sklepie. Macie jakieś doświadczenia? Może jakieś zdjęcia? Zaznaczam, że nigdy nie widziałam tych rzeczy na żywo.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Loft37- buty i dodatki
Mam jedną parę butów od nich, model na obcasie.
Kupiłam w innym sklepie internetowym niż oficjalny (na schaffashoes). W oficjalnym sklepie niektóre buty są robione na zamówienie, co wydłuża czas dostawy o kilkanaście dni na co warto zwrócić uwagę podczas zamawiania. Same buty są świetnie wyprofilowane, wygodne, skóra tez jest dobrej jakości. Niestety są delikatne, wiec trzeba uważać przy chodzeniu, minusem jest też klejenie podeszwy i dół buta (tutaj jakoś wykonania jest niższa niż np Ecco). Podeszwę na pewno warto zelowac u szewca dla przedłużenia żywotności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
🦄
|
Soph, a jaki masz model? I jak rozmiarówka?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To jest model chyba sprzed 2 sezonów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.