|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Stres a niwstąpienie krwawienia
Witam Panie Doktorze i Wizazanki
Pytanie, ktore kieruje brzmi- czy silny stres i przezycia moga wplynac na niewystapienie , lub przesuniecie krwawienia w przypadku regularnego przyjmowania pigulek? Jakie moga byc inne przyczyny, braku krwawienia w przerwie mimo BARDZO RYGORYSTYCZNEGO przyjmowania pigułek? Dziekuje za odpowiedzi! pozdrawiam
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stres a niwstąpienie krwawienia
nie wiem jak to jest Z przyjmowaniem pigulek, ale ja bez, przez stres nie mialam okresu okolo rok, mimo ze badania byly w bnormie
wiec chyba jest tro mozliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Niewystapienie krwawienia podczas stresów, i emocjonalnych przeżyć to bardzo częste zjawisko, i z tego co mi wiadomo możliwe nawet podczas brania tabletek antykoncepcyjnych. Co prawda tabletki reguluja okres ale nie zawsze nasz organizm chce z nimi "współpracowac".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
czasami nawet bez stresu krwawienie może nie wystąpić, jeśli się bierze tabletki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
i jak widac stres byl przyczyna, juz wszystko ok,choc opoznienie zdarzylo mi sie pierwszy raz odkad biore pigulki.
Dzieki Wam za odpowidzi, czytajac je lykalam otuche Stres...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.