|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Czy jest tu jakaś pani, która jest biegła w lotach samolotem?
Mam drobny problem z dowodem,a w sobotę wylot i jeśli jest tu jakaś pani, która orientuje się o wymogach na lotnisku to byłabym wdzięczna za odezwanie się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Podróżniczka
|
Dot.: Czy jest tu jakaś pani, która jest biegła w lotach samolotem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Chodzi o lekkie wygięcie dowodu. Prawdopodobnie wygiął sie delikatnie pod wpływem wysokiej temperatury. Rozmawiałam ze strażą graniczna lotniska i pan powiedział, ze problemu byc nie powinno, bo cofają tylko jak dowód jest pęknięty, klejony albo sie rozpada.Sam zreszta mi sugerował, ze pewnie dowód sie wygiął pod wpływem temp i zeby sie nie przejmować. Ale ja i tak panikuje. Dowód bede miała sprawdzany raz, przy wchodzeniu na pokład, przez obsługę lotniska. ( lot w Schengen), w Hiszpanii przy wlocie nikt mi nic sprawdzał nie bedzie. Jestem zestresowana, bo wylot za kilka dni, a ja juz nie mam możliwości wyrobić innego dokumentu. Niby po tej rozmowie ze strażą graniczna sie uspokoiłam, ale znowu mnie łapie panika. Tak to wyglada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
Skoro Pan ze straży granicznej powiedział Ci, że nie powinno być problemu to w czym my Ci możemy jeszcze pomóc ? Przecież żadna z nas nie wyciągnie szklanej kuli i nie zobaczy w niej czy trafisz na jakiegoś upierdliwca z odprawy , który Cię nie puści ![]() Moim zdaniem nie powinnaś mieć żadnych problemów ![]() btw w czasie kiedy zakładałaś pierwszy wątek to już byś dawno zdążyła ten dowód wymienić i obyłoby się bez niepotrzebnych nerwów. Teraz czeka się ok tygodnia Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2016-05-16 o 07:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.