|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowy Wszystkowątek ! Zapraszam
Hej, mam do wymiany parę rzeczy. Listę będę sukcesywnie uzupełniać o nowe (nie tylko kosmetyczne) rzeczy. Zapraszam
![]() Na wymianę: SZMINKI Lovely, Color Gel tint w kolorze 1 Rimmel, 1000 Kisses w kolorze 410 Infinite Plum Avon, szminka w kolorze Rapid Rose Delia Cosmetics(mocno zużyte) perłowy róż i nude - nazwy kolorów się starły Miss Sporty, 015 I chat PRODUKTY DO OCZU Miss Sporty, kredka do brwi NOWA w kolorze 004 blonde Rimmel, pojedynczy cień 006 Poser Maybelline, Great Lash Blue Royal TWARZ AA Make Up, Matujący podklad w kolorze 2 Miss Sporty, Liquid Conceler w kolorze 2 W7, Hide n Seek, Zestaw korektorów do twarzy LAKIERY Inglot, 954 Astor, 248 Indian Summer Essence, color&go 146 that's what i mint! Miss Sporty, 535 INNE[/COLOR] Na wymianę mam wiele książek, najlepiej pytać o konkretne tytuły ![]() Cekiny, koraliki do robienia biżuterii Sephora, aplikator do cieni Sephora, pędzelek do ust wosk YC Egyptian Musk - zostało ok pół wosk Kringle Apple Chutney (został środek i pół jednej części) świeczki typu tea light Avon, Spray do stóp o zapachu ananasa olejek rycynowy - cały Victoria's Secret Pure Seduction zostało około 40 ml Do wymian dorzucam różnego rodzaju próbki ![]() Edytowane przez huliax Czas edycji: 2016-06-13 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy Wszystkowątek ! Zapraszam
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
niestety nic;(
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A która Książka u mnie cie interesuje? Masz jakieś książki o minimalizmie?
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Ok widzę South beach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, czy miałabyś coś z mojej książkowej wish? Zapraszam do swoich wątków, jeśli tak
![]() ![]() 1. Anne Rice - prócz Wywiad z wampirem/ Wampir Lestat/ Memnoch diabeł/ Kuszenie/Wampir Armand/ Opowieść o złodzieju ciał 2. George R. R. Martin - cykl Pieśń Lodu i Ognia - prócz 1 tom - Gra o tron, 2 tom - Starcie królów, 3 tom - Nawałnica mieczy - Stal i Śnieg 3. E. E. Schmitt - szukam już tylko: 1. Odette i inne historie miłosne 2. Ulisses z Bagdadu 3. Kiki van Beethoven (z CD) 4. Tajemnica pani Ming 5. Napój miłosny 6. Papugi z placu dâArezzo 7. Moje Ewangelie 8. Intrygantki 9. Zazdrośnice 4. Charlaine Harris â cykl Sookie Stackhouse (aka Czysta Krew) - szukam już tylko: - tom 4 - Martwy dla świata - tom 5 - Martwy jak zimny trup - tom 6 - Definitywnie martwy - tom 10 - Dotyk martwych - tom 11 - Martwy w rodzinie - tom 12 - Martwy wróg 5. P.C. Cast - cykl Dom Nocy - szukam już tylko: tom 6 (Kuszona)/ tom 8 (Przebudzona)/ tom 9 (Przeznaczona)/ tom 10 (Ukryta), tom 11 (Ujawniona) 6. Clare Cassandra - Dary anioła, tom 1 - Miasto kości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.