|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dolegliwości po pigułkach - Triguilar
Ech...mam problem. Od ponad pół roku przyjmuje tabletki antykoncepcyjne. Najpierw był logest,ale miesiączkowałam przez 21 dni przyjmowania tabletek + 7 miesieczka która miała wsytapic po odstawieniu leku. Ginekolog przepisała mi Triguilar i biore go juz 6 miesiecy. Mam 16 lat i jest to dziwne,ze az tak silny lek zostal przepisany mi. W wakacje bylo jeszcze wszystko ok, waga byla stala ,libido ok. Od wrzesnia,dopiero kiedy znowu zaczela sie szkola,brak ruchu i jaki kolwiek wysilek fizyczny, zaczelam tyc. I teraz pytanie,czy tyje z powodu tabletek,braku ruchu,czy z innego powodu? dodatkowo mam silne bóle w dole brzucha,zaparcia i wzdecia. Czy któras z was miała może podobne objawy przy braniu tych tabletek antykoncepcyjnych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plastry antykoncepcyjne
Cytat:
2. Na Twoje pytania powinien odpowiedzieć lekarz, skąd my możemy wiedzieć co się z Twoim organizmem dzieje? Moja rada jest taka abyś lekarzowi zadała te pytania jako osobie kompetentnej. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.