|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cena zabiegu.
Mam pytanie czy orientujecie sie w cenach"wymrazania"nadzerk i. Jesli tak to napszcie koszty takiego zabiegu. No i jeszcze jedno czy uwazacie ze taki zabieg w 18 lat jest niepotrzebny? Tzn tak twierdzi ta ginekolog do ktorej chodze.Natomiast ja mam inne zdanie- trzeba cos z tym w koncu zrobic.Bo ile mozna sie leczyc globulkami (czego ja juz nie uzywalam : / ).
Wydaje mi sie ze trzeba to wyleczyc raz a dobrze.Co o tym myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cena zabiegu.
hej,
ja mialam zabieg w listopadzie, ale jestem po porodzie, popbno przed ciaza nie nalezey robic zabiegu usuwania nadzerki, byc moze chodzi o wypalanke, a zamrazanie kosztuje ok.300 zl. ja bylam na zabiegu w szpitalu bylam 2 dni ale mogla spokojnie wyjsc do domu wieczorem, w kazdym razie tez mialam te wszytkie globulki i takie rozne, ale zauwazylam teraz niedawno ze mi niec juz nie wycieka hehe moze to dziwnie zabrzmialo ale pewnie wiesz o co chodzi nio |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A nie brałaś pod uwagę leczenia takim hm czymś chemicznym, tzn takim lekarstwem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmm tym jeszcze nie probowalam ,poki co bralam wszelkiego rodzaju globulki ..i teraz jeszcze mi dala serie :/ Polseptol , Palin . Ale wydaje mi sie bezsensowne zaleczenie na troche nadzerki skoro ona sie i tak zapewne odnowi.Bo byl czas po albothylu ze hmm powiem to tak jak zakrecona-nic mi nie wyciekalo. A z 2 tyg potem zaczelo sie od nowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Powinnaś skonsultować się z innym ginekologiem.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.