|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szukam pary która chciałaby wybrać się do Chorwacji
Cześć
Chcemy z chłopakiem jechać w tym roku do Chorwacji. Ostatnio średnio się dzieje na świecie i dlatego w tym roku wolelibyśmy inny środek transportu niż samolot (oczywiście bierzemy to pod uwagę ale jako plan B). Chcemy jechać autem, poszukać wcześniej noclegu na Booking (wiem że d się znaleźć okazyjnie jak dobrze się poszuka) i na miejscu być jakieś 8 dni. Problem leży w tym że wszystkie nasze znajome parki/znajomi albo nie mają czasu, albo kasy albo małe dzieci itp. W 2 mimo wszystko słabo, zwlaszcza że auktualnie nie mamy auta... Tak pomyślałam że można spróbować w necie poszukać jakieś parki zainteresowanej Chorwacją, z autem, też chcącej jechać w wiecej niz 2 osoby (koszty beznzyny/gazu chociażby) Ktoś sie wybiera? ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- aha oczywiście wiadomo że przed podjeciem decyzji o wyjeździe trzeba by sie spotkac, lepiej poznac ale kto wie moze cos fajnego by z tego wyszło ![]() generalnie bardzo chcemy jechac, ale w 2 tak średnio, może ktoś ma podobny problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Komplikatorka
|
Dot.: szukam pary która chciałaby wybrać się do Chorwacjii
Ile macie lat i skąd jesteście ?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Obydwoje po 27
![]() Chłopak kończy studia, ja skończyłam 2 lata temu i pracuję. Z Poznania - z tym że gdyby znalazła się jakaś fajna parka, która się wybiera w 2 do Cro i by chcieli z jakaś parką jechać, a by byli np. z Wrocławia to myślę że byśmy mogli do Wro podjechać pkp i stamtąd wystarować, chociaż wtedy wiadomo trudniej z wcześniejszym poznaniem się niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Komplikatorka
|
Zobaczę jak u nas z miejscem i dam Ci znać
![]() Jedziemy w lipcu busem 9 osobowym ze Szczecina.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A którego dokładnie lipca?
Super, to będę wdzięczna za info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
na ile dni?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.