|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Poprawa owalu twarzy OPINIE
Kobietki starm się trochę udzielać na forum w miarę wolnego czasu i pomagać wam! Odpowiadać na różne pytania. Jednak teraz role sie odwróciły. JA potrzebuje waszej pomocy.
Myslałam że z medycyną esteyczną jestem na bieżąco, już od jakiegoś czasu korzystam z zabiegów mezoterapi robiłam nawet osocze byłam bardzo zadowolona z efektów buzia wyglądała tak ładnie, wszyscy pytali co mi sie stało że tak promienieje a to tylko spotkanie odpowiedniej osoby na mojej drodze Pani dr ![]() Jeszcze nie zdecydowałam sie n aten zabieg, co wy o tym myślicie robiłyscie kiedyś coś takiego ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poprawa owalu twarzy OPINIE
słyszałam że na opadający owal twarzy najlepsze są nici..... albo lifting
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No właśnie, te nici to chyba dosyć inwazyjny zabieg. Nie wiem jescze dokładnie na czym to polega ale z tego co czytałam to buzia nie najlepiej po tym wygląda . Niestety nie mogę sobie jecsze pozwolić na jakiś dłuższy urlop w pracy bo teraz przed wakacjami panuje ogólny młyn. A w mojej branży liczy się jednak to jak wyglądam i nie mogę odstraszać swoich klientów.
Może lepiej spróbować czegoś mniej inwazyjnego, np fali rf ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście nie jestem zwolennikiem inwazyjnych metod poprawiania urody, jakoś to mnie skutecznie odstrasza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam sobie zabieg NIR czyli taka podczerwnień brat zafiro ! Bardzo fajny i przyjemny zabieg n i oczywiście pomógł na moj opadający podbródek ! W dodatku trafiłam do nowego miejsca i na super kosmetolog panią stępniak ! Pewnie od września będę sie decydowała na usuwanie tam włosów bo też mają jakiś nowy sprzęt.
Wczesnie myślałam o Rf ale wiecej opinii pozytywnych wyczytałam od tej podczerwieni i ja też się dołączę do tych zadowolonych ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Moja mama robiła nici hialuronowe. Zrobiły jej się takie górki w miejscach, w których były wprowadzane.
Zero efektu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się nad nićmi APTOS na owal twarzy....ponoć bardzo dobre efekty można uzyskać ktoś coś wie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja chciałam nici ale chyba zdecyduje się na wydłużenie podbródka bo to da efekt wyszczuplenia i automatycznie poprawi owal. Widziałam efekty i lepiej to daje radę. No ale nie wykluczam ze kiedyś się nie oddwaze na nici... po prostu jesli skóra nie jest obwisła to raczej brnelabym w kierunku wolumetrii
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Oczyścicie wydłużenie brody a nie podbródka. Przejęzyczyłam sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.