|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
kosmitka
|
Jak często i co? wizyta u kosmetyczki
Mam 25 lat, cerę wrażliwą i ... NIGDY nie byłam u kosmetyczki
![]() ![]() Co mi polecicie? I jak często i z jakich zabiegów powinnam później korzystać?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
With Beauty In Love
|
Dot.: Jak często i co?
Na algi jest zawsze dobra pora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kosmitka
|
Hop hop, może ktoś poda więcej szczegółów dla takiego laika jak ja ... ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
nie powinnas pytac o to nas tylko kosmetyczke ktoora oceni twooj stan skoory ona zaleci ci kilka rodzajoow zabiegoow i sobie wybierzesz a pora roku jest nie istotna najwazniejsza jest zdrowa i czysta skoora
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj podzielam zdanie ma-li-ny każda dobra kosmetyczka po obejrzeniu twej cery powinna ci doradzic jakie zabiegi by ci sie przydaly co jaki czas powinnas je wykonywac itd. warto tez zapytac ja o kosmetyki jakie poleca do twego rodzaju cery a zima pora dobra jak kazda wydaje mi sie ze nawet bardzo dobra wkoncu karnawal sie zaczyna i piękna cera to podstawa
pozdrawaim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ostanio byłam z mamą na oczyszczaniu (ale to nie ja byłam "oczyszczana"
![]() I rzeczywiście jest duża różnica. Co prawda nie po od razu jednym zabiegu. Na oczyszczanie moja mamusq chodziła co miesiąc. Ale po dłuższym czasie , po obserwacji mamy ,krostki mniej wyskakują a cera o niebo lepsza ![]() Więc polecam ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do oczyszczania mechanicznego, czyli po prostu wyciskania, pamiętaj że na całym świecie odchodzi się teraz od tych zabiegów, przynoszą więcej szkody niż pożytku, no i skóra oczyszczana w ten sposób regularnie szybciej się zanieczyszcza. Na Twoim miejscu sięgnęłabym po alternatywne sposoby oczyszczania, może ultradźwięki, kwasy, mikrodermabrazja - w gabinetach jest sporo tego tyu zabiegów.
![]() |
![]() |
#8 |
kosmitka
|
Bałam się, że kosmetyczka nie doradzi dobrze dla mnie tyl;ko dobrze dla swojej kieszeni (coś ostatnio kiepsko mi idzie ocenianie dobroci u ludzi
![]() ![]() Orientujecie się jakie są koszty tego typu zabiegów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.