|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
A jaki makijaz dla mnie ??
Chcialabym sie poradzic jaki makijarz pasuje do mnie ?? Nie lubie sie malowac ale czasem chcialabym podkreslic troszke usta i oczka. Nie wiem za bardzo tylko jaki maikaz pasowalby do mojej twarzy. Doradzicie cos??? Moze jakas fotka z przykladem ???
Edytowane przez Aggnieszeczka Czas edycji: 2006-01-13 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: A jaki makijaz dla mnie ??
przerzucam na wizażystkę
![]() Masz moze lepsze zdjęcie? Napisz coś więcej o sobie: 1.Jak się opalasz-szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły-złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony,szaro-beżowy? 2.Kolor oczu-ciemne,jasne...czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę,czy kolor ich jest czysty ,a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3.Piegi-jesli występują,to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4.Cera-jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy ,oliwkowy,złotawy czy jasny,chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz,to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5.naturalny kolor włosów-ciemny ,jasny.Jaki odcień?czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie,bardziej popielate? 6.kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny ,różowy czy ciepły-nasycona czerwień,brzoskwinia czy koral? 7.W jakich kolorach czujesz się dobrze,a które źle podkreślają Twoja urodę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hmm pojde moze wedlug pytan
![]() 1. Opalac sie bardzo lubie i jak tylko sie da robie to czesto ale do solarium nie chodze. Opalam sie raczej na brazowo. 2. Kol oczu mam jasny niebieski zarowno rbwi jak i rzesy sa ciemne tak jak moje wlosy. 3. Piegow nie mam ale mam tradzik i to mi dokucza ![]() 4. Skore mam taka posrednia. Nie za jasna nie za ciemna a rumienie sie rzadko ale jak juz to intensywny czerwien ![]() 5. Wloski mam naturalne ciemny braz ale nie ma ich za duzo :/ 6. Kolor ust to czerwien ale nie za intensywny. 7. A czuje sie dobrze w kolorze: bialym niebieskim rozowym fioletowym. Odpadaja takie jak zielen zolty pomarancz. Lubie tez zakladac rzeczy w kolorze czarnym bo fajnie sie komponuja z wlosami ![]() Mam nadzieje ze cos pomoglam ![]() ![]() Edytowane przez Aggnieszeczka Czas edycji: 2006-01-13 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
szkoda, że nie lubisz zieleni bo sadzę, że ładna oliwkowa zieleń bardzo ładnie podkresliłaby Twoją urodę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.