|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sukienka
Witam posiadam o tę sukienkę tylko kolor beż góra jasna biała koronka ,szukam staniku z racji że jestem szczupła z tyłu myslałam nad białym ale jest widoczny i sądzę , że nie wyglądało to by ładnie .
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka
Myślę, że najlepszy byłby cielisty stanik, który można nosić bez ramiączek (czyli powinien mieć silikonowe "obszycie" w obwodzie, dzięki czemu nie zjeżdża na dół). Nawet na małym biuście się sprawdzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Znalazłam dla Ciebie cos takiego- bardotka z odpinanymi ramiączkami, i ma silikonowe wzmocnienie. W sumie to jakbys zamawiała to zobaczysz czy będzie widać te ramiączka, bo może się uda z ramiączkami. A kolor będzie pasował idealnie. W dodatku na 1 raz jest dość tani.
Edytowane przez Ylona666 Czas edycji: 2016-08-11 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A ja polecam ten:
https://www.esotiq.com/p/staniki/sta...aff/brazowy/80 Podczas noszenia nie czuję, że go mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
trochę za drogi na moja kieszeń myslałam nad tym
obwód pod biustem wymierza sie w staniku? jak najciaśniej ? http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0126749058.html
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ciężko mi powiedzieć... Sama widziałam, jak niektóre brafiterki mierzyły w staniku, a z kolei inne mówią, że lepiej bez. I bądź tu człowieku mądry...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dokładnie, każda braffiterka mówi inaczej- ja z kolei nie lubie nosić bardzo ściskającego stanika, bo ciężko się oddycha :/ A takie właśnie mi doradzały, z astmą i alergią jest naprawdę ciężko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobieranie stanika przez internet jest jak test ciążowy online - tym bardziej wyłącznie na podstawie jednej informacji o obwodzie. nie tylko cyferki mają znaczenie, ale i kształt twoich piersi, kształt miseczki, stabilność konstrukcji... idź do sklepu o poprzymierzaj. (stanik który wkleiłaś wedle opisu ma silikonowe obszycie tylko z dołu - przymierz, podskocz i zobacz czy ci nie zjedzie do pępka)
Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej. (H. Sakutaro) wróciłam ![]() Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2016-06-20 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.