|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Trivago
Hej w przyszłym miesiącu wybieram się na weekend z Tż do Wrocławia. Bukowaliście już kiedyś hotel przez Trivago ? Ceny są istotnie przyjemne i zastanawiam się czy faktycznie na miejscu też wszystko jest jak powinno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Trivago
Trivago to tylko wyszukiwarka-pośrednik. To jaki standard zastaniecie po przyjeździe zależy tylko od właścicieli. Ja i z trivago i z bookingu byłam zadowolona, czytajcie opinie użytkowników o hotelu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
dziękuję za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja zazwyczaj korzystałam z booking.com, chociaż często zdarzało się, że potrzebowałam trochę innego pokoju niż był w ofercie (na przykład 2osobowego, a były same 3os.). Okazywało się, że po telefonie do hotelu znalazł się pokój 2osobowy. Często też wyjeżdżam ze swoją drużyną sportową (uprawiamy sporty z psami
![]()
'bo wiesz słońce z deszczem wywołuje tęczę' Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-28 o 09:28 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A czy stosunek ceny do jakości jest odpowiedni. No i przede wszystkim, czy można tam znaleźć oferty na każda kieszeń? Zawsze Trivago kojarzyło mi się z ekskluzywnymi i drogimi ofertami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.